Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nasıl bekleyemezsin dıye ? askere gıtmedenmı sızın ılıskınız bıttı ? anlamadım ben.
uzaktayız mesefe sorundu benim okul vardı bitinceye kadar bekleyemezdi acele edip baskı yapıyordu neyse ya boşver bunuda hazmederim evleneceğini kabullendim zaten sadece ben bu yaz bekliyordum o seneye ertelemiş baklaım ne zaman evlenecek

boşver ya adam olan ınsan uzaklıgı sorun yapmazdı.bırsekılde ayrılmak yerıne başka bır çözüm bulabilirdi.her uzzaakta olan insan sonuçta ayrılmıyor.o onun nedenıymış,ayrılası varmış onun en ıyısını yapmışsın boşver hem ya sen kendı hayatına bak.belkıde hıc evlenmez .onu onla onun sevgılısı düşünsün seni bu durum üzmesin veya kafanda soru işareti uyandırmasın cnm.Şeniz

Konusamayinca helede karsindaki herseyi bosverip su akar yolunu bulur seklinde bakiyosa olaya cook zor...
Sevgi hicbiseyi halletmiyoki canim ya..
Sevmek filanda bi yere kadar bazen...
Evet bi ara sevgim azaldi filan diyodun...
Gitgide daha iyi olur belki tamamen biter sevgin..

Arama tabi ama dugun isini seneye atmasini bende anlamadim...
Ya madem pisman madem aci cekiyo belki biseyler bekliyodur senden...
Sanki son biz konussaniz iyi olucak gibime geliyo benim...
..

doğru diyorsun nasip değilmiş ne bilim ama insan kızıyor arada belki ben ondan önce evlenirim bellimi olur :)))

ben asla arayamam o nişanlı benim canım yandı o kızında yanmasın zaten o kızada yazık ediyor sevmediği halde ailesi istiyor diye en son konuşmamızda resmen salak hissetim kendimi beni arkdaş olarak görüyor sen bölesin hemen silersin hemen beddua edersin yaşadığımız güzel günlere saygısız falan filan uzar gider kapatamıyoruzda teli oda bahane arıyor boşver o gitti sonuçta acıyıda o çekcek ben sevmediğim biriyle hayat geçirmiycem o geçirecek o daha çok acı çekcek

ne güzel yazmışsın sevgide biryere kadar hayata şimdi ona karşı duyguların ne bunca seneki alışkanlıkları unutamazsın

umudum yanı azcık çaba sarfetse azcık benı önemsediğini gösterse onun için hala yapmayacağım sey yok cunku ben onu çok sevıyorum.belkıde eskısı kadar değil ama hala cok sevıyorum sadece artık olgun bırısı olarak sevıyorum.onunla herseye giderim.
ya bsyde ıstemıyorum ben hep küçük şeylerle mutlu oldum.araması,özledim demesi aradıgımda açması yeter bana .zamanında yaptıgı seylerdı ama belkıde askerden geldi diye böyle.ve alışkanlık var bende herseyı ılk onla yaşadım.sonsuza dek sürceğini hiç düşünmedük biz bu kadar olcağını bıle yaz aşkı dıye bır gece alkollü kafayla teklıf etmemle başladı 3 yıl oldu yanı.
ama bılıyorum bıterse onun canı benden daha cok acıyacak ben ne kadar sevıyorsam o benden daha cok sevıyor ama kaybetmeyı hıc yaşamadığı için farkında değil.

canım ya o zaman zamana bırak belki eski özelliklerini kazanır askerlik değiştiriyor insanı zor senin içinde hep çaba safeden attan alan sensin o aramıyor belki sen ilgilenmeyince hatasını anlar

saolun kızlar..........halen vandayım........15 günlügüne geldim.......buralı oldum kaldım .işten atılıcam valla.......kızlarburdan bir aşiret oglu bulup evlensemmi ne...acaba benim gibi marabayı alırmı.......
neyse işin şakası sizler iyimisiniz.......

:icecream: günaydin kizlarrrrrrrrrrr

hava 22 dereceeeeeee sicakkk

ben yavas yavas valiz hazirliyorummm eksiklerimi aliyorum

herkese güzel bir gün olsunn
bu arada kuslar ötüyör

bahar geldi :) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

:) :) hihoyyyt a.s.

Dün hayat durdu benim için
Sanki bugün herşey farklı
Sanki bu ev benim değil
Bu nefes bana zararlı
Alışmaya çalışmak diye birşey yok
Alışmak zorundayım
Üzülmemek diye birşey yok
Üzülmem gerek

Severek unutmak olur iş mi
Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
Boş bırakacağım yerini hep bomboş

len dön artık :mymeka: aşiret, maraba falan noluyoz, dön dedim çabııkkk
özledik burda herhal Şeniz

oyyy jelim ya, ne güzel, geliyosun hihoyyyt hihoyyyt

böcük kafalı demek :dilcikar:

sende öyle laflarımı kırparsan öyle olur, böcük kafalı demedim
böcük ayrı, keleböcük ayrı, keleböcük tabiri nedir bilinmi bakim sen, bilip bilmeden konuşma bakim :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe çenebaz yandın sen

kız sen de aragazı verme bakim :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…