uzaktayız mesefe sorundu benim okul vardı bitinceye kadar bekleyemezdi acele edip baskı yapıyordu neyse ya boşver bunuda hazmederim evleneceğini kabullendim zaten sadece ben bu yaz bekliyordum o seneye ertelemiş baklaım ne zaman evleneceknasıl bekleyemezsin dıye ? askere gıtmedenmı sızın ılıskınız bıttı ? anlamadım ben.
pişt.kızlar hayırlı cumalar.........ne yapıyosunuz nasılsınız..........özledim sizleri.......
evet benımkısı adam gıbı oturup konuşamıyor askerden geldi geleli bu şekılde ha duvara konuşmuşum ha ona bsy farketmıyor en azından duvar kafa bulmuyor.yaz ver uygulayım demıyor.
bızde konuşamıyoruz sevgı var aama sorunlarda var ve karşımdaki insan çocukken annesı babaası cok kavga ettıgı ıcın sırf kavga cıkmasın dıye sorunlara su akar yolunu bulur seklınde bakan bırısı moralim bozuluyor elımde olmadan.
evet kalmıyor canım mesajlarını bir görsen pişmanlık dolu buraya eklemedim bir yazısı vardı o içimi acıttı acı çekiyor ama benim kadar çekmez ben hazmedemiyorum beni bekleyemem diye terketti şimdi onal niye evlenmiyor ya bazen dürtüyor şeytan ara ağzına geleni söyle diyo kaç gündür ebru tutuyor armama diye
doğru diyorsun nasip değilmiş ne bilim ama insan kızıyor arada belki ben ondan önce evlenirim bellimi olur :)))boşver ya adam olan ınsan uzaklıgı sorun yapmazdı.bırsekılde ayrılmak yerıne başka bır çözüm bulabilirdi.her uzzaakta olan insan sonuçta ayrılmıyor.o onun nedenıymış,ayrılası varmış onun en ıyısını yapmışsın boşver hem ya sen kendı hayatına bak.belkıde hıc evlenmez .onu onla onun sevgılısı düşünsün seni bu durum üzmesin veya kafanda soru işareti uyandırmasın cnm.Şeniz
Konusamayinca helede karsindaki herseyi bosverip su akar yolunu bulur seklinde bakiyosa olaya cook zor...
Sevgi hicbiseyi halletmiyoki canim ya..
Sevmek filanda bi yere kadar bazen...
Evet bi ara sevgim azaldi filan diyodun...
Gitgide daha iyi olur belki tamamen biter sevgin..
cnm ben çok sevdim onu zamanında yapmayacak insan olsa istemem yada neden yapmıyor diye üzülmem ama odunluğu ele aldı.artık aramama kararı aldım istiyorsa o gelcek gelmezsede bitecek .fedakarlık yapan insan hep bendim,artık dayanamıyorum tek taraflı olunca sonu yok çünkü hiçbirseyin.
doğru diyorsun nasip değilmiş ne bilim ama insan kızıyor arada belki ben ondan önce evlenirim bellimi olur :)))
ben asla arayamam o nişanlı benim canım yandı o kızında yanmasın zaten o kızada yazık ediyor sevmediği halde ailesi istiyor diye en son konuşmamızda resmen salak hissetim kendimi beni arkdaş olarak görüyor sen bölesin hemen silersin hemen beddua edersin yaşadığımız güzel günlere saygısız falan filan uzar gider kapatamıyoruzda teli oda bahane arıyor boşver o gitti sonuçta acıyıda o çekcek ben sevmediğim biriyle hayat geçirmiycem o geçirecek o daha çok acı çekcek
Konusamayinca helede karsindaki herseyi bosverip su akar yolunu bulur seklinde bakiyosa olaya cook zor...
Sevgi hicbiseyi halletmiyoki canim ya..
Sevmek filanda bi yere kadar bazen...
Evet bi ara sevgim azaldi filan diyodun...
Gitgide daha iyi olur belki tamamen biter sevgin..
Arama tabi ama dugun isini seneye atmasini bende anlamadim...
Ya madem pisman madem aci cekiyo belki biseyler bekliyodur senden...
Sanki son biz konussaniz iyi olucak gibime geliyo benim...
..
bırak o kele böcük kfalı şapşiriği, kimle evlenirse evlensin Şeniz
pişt.kızlar hayırlı cumalar...
:) :) hihoyyyt a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3böcük kafalı demek :dilcikar:
saolun kızlar..........halen vandayım........15 günlügüne geldim.......buralı oldum kaldım .işten atılıcam valla.......kızlarburdan bir aşiret oglu bulup evlensemmi ne...acaba benim gibi marabayı alırmı.......
neyse işin şakası sizler iyimisiniz.......
:icecream: günaydin kizlarrrrrrrrrrr
hava 22 dereceeeeeee sicakkk
ben yavas yavas valiz hazirliyorummm eksiklerimi aliyorum
herkese güzel bir gün olsunn
bu arada kuslar ötüyör
bahar geldi :) kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:) :) hihoyyyt a.s.
böcük kafalı demek :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe çenebaz yandın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?