Kotu haberin ustune iyi haberide ben verim...
Bi iyi bi kotuyduk benimkiyle...
Hos ikimizde de cok hatalar vardi...
Dun acik acik konustum herseyi...
Neden bilmiyorum ama gayet sakindim...
Disciye gitmistim bide curukler gitti onla birlikte sinirlerimdemi gitti nedirkaydirigubbakcemile3...
O da dedi keske hep boyle baksan konuya diye...
Iyiyiz yani artikkaydirigubbakcemile2...
Turkiye ye gidene kadarda boyle olucaz gibime geliyo...
Oraya gittigimde de zaten hersey daha guzel olur:Saruboceq:
inşallah cnm ya çok sevindim senin adına.
dilerim her geçen gün senin için herşey daha güzel olur.Şeniz
bu topic varyaaa yılın topiği yaaaa bu kadar uzun süren topiccc yokkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Oyy kiyamam:teselli:
Senin neyin var seker...
Gecicek insallah bu gunler canim ya..
Sabret bakalim...
Bunalimada baglama kendini..
Iyi olmaya calis, iyi seyler dusun...
çukucum maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhh
inş boyle guzel haberlerını hep beklıyoz canım benımmmm:içelim:
Insallah :Saruboceq:
Nazarami geliyoruz nedir..
Anlamiyorum:sm_confused:
cnm bılıyorsunuz zaten benım durumumu.yanı dunde kendı faceınde ılıskıısı yok yapmış bende dırek sıldım ve aradım sen nasıl davranıyorsan bende oyle davranıyorum işteyim kapat lütfen telefonu dedı bende telı kapatırken sen kendıne göre bsy yapma zaten hiç yapmadıgın ıcın bıttı dedım kapattım aramadı hala mesajda atmadı bende aramayacagım.
dıger yandan suanda ıyıleştirmesini yaptığım depodan farklı bır depoya gıdıcem yenı ınsanlar,yeni işler falan korkuyorum başarısız olmaktan o yuzden moralım bozuk cnm.
kanka bu topiclerde sürtüp beni unutmaaaaaaa
bu topic varyaaa yılın topiği yaaaa bu kadar uzun süren topiccc yokkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çıbık da gelmiş, ekürin de seni merak ediyodu Şeniz
maşallah dermisin kardeşşş
etrafımızda kem gözler olabilir...........:1ninca::1ninca:
olabilir o yuzden sanaverim cnm.
demesi kolay yapması zoryavrukuşumm, böyle haberleri alarak canını dahada yakma bence. Boşver anasını satayım, herşeyde vardır bir hayırCADIARZU
o askerliğini falan yaptı zaten kendi işi var onun üye olduğu siteden(ay canım benım ya kıyamam sana:teselli::teselli:
soylelemek olurmu soyle anlat tabı içindekileri..
hem sen rahatlarsın hemde bizler son gelişmelerden haberımız olur...
nasıl öğrendın onun seneye evleneceğini..,
askerlık yada okulu varmıydı..
belki çeyiz falan biriktireceklerdır.yada iş ile ilgili problemler vardır..
ya kızlar ebru ve şimdi sırada senınkı...
canım düşünmemeye çalış desemde zor biliyorum.ama sen biraz daha alıştın ve kabul etmiştin.
bu senı bıraz daha güçlü yapıp daha az acı çekmenı sağlar.....
bıraktım zaten ama kendime yapılan haksızlık ne olcak onu hazmademedimbırak o kele böcük kfalı şapşiriği, kimle evlenirse evlensin Şeniz
canım herşey yoluna girer üzülmeben bılmıyorum hayatımda hıcbırsey ıyı gıtmıyor psıkolojık olarak moralım cok bozuk.
bırazda hastayım.
çukulatacım senin adına çok sevindim aman maşallah diyelim, tahtaya vuralım
demesi kolay yapması zor
o askerliğini falan yaptı zaten kendi işi var onun üye olduğu siteden(: istese yarın evlenebilecek durumu var ben bu sene evlenmediğine kızıyorum bir yanımda seviniyo bu ne biçim iş benimki ebrudan önce nişanlandıkaydirigubbakcemile3 aralıktaydı
bıraktım zaten ama kendime yapılan haksızlık ne olcak onu hazmademedim
canım herşey yoluna girer üzülme
çuku sevindim inş birdaha ayrılmazsınız
neden ilişkimiz varken facede kendı durumunu ılıskısı yok demek için aradım cnm çünkü.facede durumumuz bırbırımızle olan ılıskımızı gosterıyordu neden dıye sormak en dogal hakkım olarak düşündüm ve aradım.çünkü hala sevgiliyiz.yada ben oyle sanıyorum.ama adam ben nasıl davranıyorsam oyle davranacagını ve ılıskısı olmadıgını düşündüğü için öyle yaptıgını soyledı bende tamamen sıldım.ve kendı aklına göre hıcbırsey kendılıgınden yapma dedım.
iş yeri değişikliğine gelince haklısın zaten işe giriş şeklimde buydu ama direktörümle direk baglantılı olarak çalışcağım için korkuyorum.
canım sende haklısın zaten senin sevginde bitiyor oluruna bırak sen haklısın sormaktaneden ilişkimiz varken facede kendı durumunu ılıskısı yok demek için aradım cnm çünkü.facede durumumuz bırbırımızle olan ılıskımızı gosterıyordu neden dıye sormak en dogal hakkım olarak düşündüm ve aradım.çünkü hala sevgiliyiz.yada ben oyle sanıyorum.ama adam ben nasıl davranıyorsam oyle davranacagını ve ılıskısı olmadıgını düşündüğü için öyle yaptıgını soyledı bende tamamen sıldım.ve kendı aklına göre hıcbırsey kendılıgınden yapma dedım.
Iş yeri değişikliğine gelince haklısın zaten işe giriş şeklimde buydu ama direktörümle direk baglantılı olarak çalışcağım için korkuyorum.
evet kalmıyor canım mesajlarını bir görsen pişmanlık dolu buraya eklemedim bir yazısı vardı o içimi acıttı acı çekiyor ama benim kadar çekmez ben hazmedemiyorum beni bekleyemem diye terketti şimdi onal niye evlenmiyor ya bazen dürtüyor şeytan ara ağzına geleni söyle diyo kaç gündür ebru tutuyor armama diye
kimsenin ahi kimsede kalmiyo canim benim...
Sana yapilan haksizligi er gec anliycaktir...
Ama yinede herseyde bi hayir vardir...
Guclu olmaya calis yinede sen:teselli:
ınsallah ayrilmayiz bi daha...
Bende surekli bi kustuk bi baristik haberleri vermekten yoruldum size...
Bide yasiyorum onlari dahada yoruldum...
Son olur insallah artik bu:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?