Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çukucum maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhh
inş boyle guzel haberlerını hep beklıyoz canım benımmmm:içelim:

Oyy kiyamam:teselli:
Senin neyin var seker...

Gecicek insallah bu gunler canim ya..
Sabret bakalim...
Bunalimada baglama kendini..
Iyi olmaya calis, iyi seyler dusun...

cnm bılıyorsunuz zaten benım durumumu.yanı dunde kendı faceınde ılıskıısı yok yapmış bende dırek sıldım ve aradım sen nasıl davranıyorsan bende oyle davranıyorum işteyim kapat lütfen telefonu dedı bende telı kapatırken sen kendıne göre bsy yapma zaten hiç yapmadıgın ıcın bıttı dedım kapattım aramadı hala mesajda atmadı bende aramayacagım.
dıger yandan suanda ıyıleştirmesini yaptığım depodan farklı bır depoya gıdıcem yenı ınsanlar,yeni işler falan korkuyorum başarısız olmaktan o yuzden moralım bozuk cnm.

çukucum maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhh
inş boyle guzel haberlerını hep beklıyoz canım benımmmm:içelim:

Insallah hersey daha guzel olucak artik firtinam..
Hissediyorum...
Bi küs bi baris yorulduk artik..
Simdi az bi mesafeliyiz ama iyi bu mesafe fazlasi sonunda tartismalara neden oluyokaydirigubbakcemile2
:içelim::içelim:

Sen neyi demek icin aradin? Onu anlamadim ben:uhm:

Degisiklikleri severim ben...
Ne guzel cevren genisler iste...
Moral olarakda iyi gelir belki yeni insanlarla tanisman..
Tamam alisilan yerden ayrilinca zor oluyo bazen..
Ama bozma canimcim moralini..
Iyi olur insallah hersey..

kanka bu topiclerde sürtüp beni unutmaaaaaaa

kankaaaa sabahtan beri seni soruyom amabenn :jeyyar:

bu topic varyaaa yılın topiği yaaaa bu kadar uzun süren topiccc yokkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

çıbık da gelmiş, ekürin de seni merak ediyodu Şeniz

evet, hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşallah dermisin kardeşşş
etrafımızda kem gözler olabilir...........:1ninca::1ninca:

çukulatacım senin adına çok sevindim aman maşallah diyelim, tahtaya vuralım

hayata sende hiç takma kafanı iş durumuna, belli olmaz yeni şeyler yeni hayatların başlangıxı olabilir, olumsuz düşünme, belki senin için güzel şeylerin başlangıcı olur.

yavrukuşumm, böyle haberleri alarak canını dahada yakma bence. Boşver anasını satayım, herşeyde vardır bir hayırCADIARZU
demesi kolay yapması zor
o askerliğini falan yaptı zaten kendi işi var onun üye olduğu siteden(: istese yarın evlenebilecek durumu var ben bu sene evlenmediğine kızıyorum bir yanımda seviniyo bu ne biçim iş benimki ebrudan önce nişanlandıkaydirigubbakcemile3 aralıktaydı

bırak o kele böcük kfalı şapşiriği, kimle evlenirse evlensin Şeniz
bıraktım zaten ama kendime yapılan haksızlık ne olcak onu hazmademedim

ben bılmıyorum hayatımda hıcbırsey ıyı gıtmıyor psıkolojık olarak moralım cok bozuk.
bırazda hastayım.
canım herşey yoluna girer üzülme

çuku sevindim inş birdaha ayrılmazsınız

neden ilişkimiz varken facede kendı durumunu ılıskısı yok demek için aradım cnm çünkü.facede durumumuz bırbırımızle olan ılıskımızı gosterıyordu neden dıye sormak en dogal hakkım olarak düşündüm ve aradım.çünkü hala sevgiliyiz.yada ben oyle sanıyorum.ama adam ben nasıl davranıyorsam oyle davranacagını ve ılıskısı olmadıgını düşündüğü için öyle yaptıgını soyledı bende tamamen sıldım.ve kendı aklına göre hıcbırsey kendılıgınden yapma dedım.
iş yeri değişikliğine gelince haklısın zaten işe giriş şeklimde buydu ama direktörümle direk baglantılı olarak çalışcağım için korkuyorum.

Kimsenin ahi kimsede kalmiyo canim benim...
Sana yapilan haksizligi er gec anliycaktir...
Ama yinede herseyde bi hayir vardir...
Guclu olmaya calis yinede sen:teselli:

Insallah ayrilmayiz bi daha...
Bende surekli bi kustuk bi baristik haberleri vermekten yoruldum size...
Bide yasiyorum onlari dahada yoruldum...
Son olur insallah artik bu:Saruboceq:

Facede iliski durumunu pek takmiyorum ben...
Mesela benimkinde de bende de hicbisey yazmaz...
En iyisi yazmamak zaten o kadar gerekli gormuyorum ben..
Onemli olan kalbine yazmasi...
Ama seninkinde durum farkli tabi iliskisi yok yapmis...
Iyi demissin aslinda...
Galiba sizinde acik acik konusamama sorununuz var..
Oyle oldugu icinde iki taraf kendine gore fikirler aliyo ve uyguluyo...
Oturup bi acik acik konusun bence...
Sonra bi karara baglarsiniz...

Is icinde hayirlisi olsun bakalim..
Insallah korktugun gibi olmaz...

evet benımkısı adam gıbı oturup konuşamıyor askerden geldi geleli bu şekılde ha duvara konuşmuşum ha ona bsy farketmıyor en azından duvar kafa bulmuyor.yaz ver uygulayım demıyor.
bızde konuşamıyoruz sevgı var aama sorunlarda var ve karşımdaki insan çocukken annesı babaası cok kavga ettıgı ıcın sırf kavga cıkmasın dıye sorunlara su akar yolunu bulur seklınde bakan bırısı moralim bozuluyor elımde olmadan.

canım sende haklısın zaten senin sevginde bitiyor oluruna bırak sen haklısın sormakta

evet kalmıyor canım mesajlarını bir görsen pişmanlık dolu buraya eklemedim bir yazısı vardı o içimi acıttı acı çekiyor ama benim kadar çekmez ben hazmedemiyorum beni bekleyemem diye terketti şimdi onal niye evlenmiyor ya bazen dürtüyor şeytan ara ağzına geleni söyle diyo kaç gündür ebru tutuyor armama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…