Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

erkekelrın ısı bellı olmaz ama senınkı nısanlanmaıs bence
ayy hayırlısı ne dıyım

canım ya ne oldu hayırdır..
Cok uzuldum senı burda gorduhume

ya canim anlamiyorum ki artik ben onun bir gozyasina kiyamam yaninda hungur hungur agladim trip atiyosun dedi bana ben de ben sana kirildim sen buna trip mi diyorsan trip diyorsan soyle cekip gideyim dedim evet trip dedi. orda durmamin bir manasi kalmamisti artik zaten herkes de bize bakiyordu cektim geldim eve.
bana deger verdigini hissetmiyorum artik. dursun bakalim boyle agzimi acmicam haftalar gecsin isterse. okul bitsin hayat kursun kendisine. daha simdiden boyle hissettigim bi adamla bir gun daha fazladan vakit geciremem ben, severim sevmem onu da ilgilendirmez hersey icimde kalir hayallerim de uzuntulerim de heveslerim de karsisinda duvar bulabilir ancak bu tavirlarla..

canım ya dur bi sakin ol bakalım... ama bence de doğru karar vermişsin... çekil bakalım kenara... hem bu arada kendi hislerini tartarsın... sana yaşattıklarını ; yaşatmadıklarını ; yaşamak istediklerini filan... hem de birazcık kaybetme korkusu yaşatırsın...

ya bu eşşek kafalıların yaşaması lazım... görsün bakalım trip mi yapıyorsun yoksa gerçekten kırıldın da benden bu kadar mı diyorsun...

ayy kızdım şimdi yaa...

umarım kendini daha iyi hissedersin... sadece akıllanması gerek seninkinin...ayarı bozulmuş onun bence...

neyse ben kaçıyorum kuzucuklar ... arkadaşıma gideceğim... zaten abim de gelir az sonra... bari evde kalmıım... öpüom sizi... a.s.

bir kulkedisi masali gibiydi iste benim dunyamla alakasi olmayan bir ask masali.. yarin sinavim var tum gun onu bekledim.. bekledigimde bunlarin olacagini bilsem hic beklemezdim.. sinavim var calisamiyorum.. o kadar buyuk bi yorgunluk coktu ki uzerime uyusam gunlerce kalkmasam diyorum. ve isin garip yani bir yanim cok kirilsa uzulse de bir yanim hafifledi sanki. kac gundur tutuyormusum kendimi kac gundur patlamamaya calisiyormusum o her zaman uzun gelen yolu kac dakikada yurudum bilmiyroum bile. patlamam lazimdi demek ki..
ona gore ben sucluyum tabi. hep sucluyum nasil olsa..

bende geldim :) nasılsınız kızlar okudum biraz bozuk gibsiniz he? bende öleyim aslında.. nese tuti senn durum noldu canım?

bende geldim :) nasılsınız kızlar okudum biraz bozuk gibsiniz he? bende öleyim aslında.. nese tuti senn durum noldu canım?

aman yok kuzum dün ben uluca geliceksin dimi edim kuzenimin yemeğine dedim ona görre ayarlıcam dedim bu salak başka tarafından anladı bana dediki yok gelmicem başkasıyla git neyin ne olduğunu anladım dedi anlamıyorum salakmıdır nedir ölürsem bu herif yüzünden öleceğim ben...açıklama yaptım yanlış anladığını söyledim bana gelmicem dedi işim var dedi bende patladım dimi dedim benden sonra hayatına giren karılar-kızlar daha değerli oldu dimi dedim bana bağırdı laf sokma bana diye...bende sen bana kıyamazsın gelirsin beni yalnız bırakmasın dedim bilmiyorum haber vercem sana dedi allahım sabır ver...
rabbim peygamber sabrı vermiş bana benim yerime başkası olsa intihar ederdi kesin te allam

ondan sonraki çıktığım çocukta geçen bana msn de şey yazdı şaştım kaldım sen benim himayem altındasın senin yerin farklı bende dedi erkek arkadaşın varmı dedi yok dedim bende ki gerçektende yok uluçla ne bok olduğumuz belli değil zaten bana dediki olmasın zaten dedi allahım yarabbim :S

hmm benim kafam karıştı canım siz uluçla gitmedinizmi zaten yemeğe sora birbrinize sarılıp ağlama durumu falan olmustu diye hatırlıyorum :S siz ölesinemi buluştunuz bigün yoksa :) :uhm:

harbimii su yeni ayrıldığın hani :) vaay çok çabuk pişmanlık sinyalleri geliyor ohh hihoyyyt

slm kızlar bende yeni ayrıldım :çok üzgünüm:aslında ben bitirdim.çünkü sütten ağzı yananlardanım.çok ağır şeyler yaşamıştım.şimdi ise kanserleşmeden bitiriorum ama çok üzgünüm.son giderken söylemek istediklerim var canı yansın.okadr sinirliyim ki ne diyeceğimi bilmiyorum.güvenimi çok sarstı.keşke tanımasıydım onu.kötükedihüsokötükedihüso.sözcükleri bir türlü birleştiremiyorum güvenimi tam anlamıyla kırmış birine ne demeliyimoklava

Noldu canım anlat istersen? benneyaptımki

He birde bence sinirle konuşma sora pişman olursun bırak hiçbişey söyleme bence o düşünsün vicdan azabı çeksin böyle yaparsan zaten hırsını aldı benden deyip içi rahatlıcak... ama yinede sen bilrsin tabi benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…