Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

üzülmemeye çalışıyorum ama bir işarete ihtiyacım var bir ışığa, bugün bekliyorum bu hafta msnde de göremedim yok yok işte kayboldu gitti:1no2:

napalım canım...elden bıse gelmıyo malesef..keske gelse keske ıstedıgımız gıbı gelısse hersey..
sabırlı ol ya..allah yardım etsın..cok zor bılıyorum..

cok zor kuzum ya bende yaşıyorum dayanacak gücüm kalmadı ama elden gelen birşey yok malesef.
hayat bize acımasız davranıyor.

gel anam gel sen tatlı belasııınn

ohhh beeeeee özlemişim şu kırmızı ayakkabıyı kankaaaaa hihoyyyt

çenebazz çene yapıyor ey gidimm eyyy şuan formumda değilm yarın yakcam kankaa buraları:jeyyar:
özlemişim beeee vatyyyyy anasınıhihoyyyt

kızlar ben geldim bakın nette bir test çözdüm nasıl bir eşsiniz diye sonuç bıle durumumu gösteren çıktı inanamıyorum...

Sinirlerinizi kontrol edemiyorsunuz Çok dolmuşsunuz! Eşinizin özensizlikleri ve kabalıkları canınıza tak etmiş. Halbuki ondan istediğiniz, sizin beklentilerinize ve kişiliğinize, hatta emeklerinize biraz saygı göstermesi. Ona karşı o kadar tepkilisiniz ki, çabalasa bile bunu fark etmezsiniz. Önerimiz, oturup sakin kafayla sorunlarınızı konuşmanızdır. ‘Bunu da yaptık, ama hiçbir şey değişmedi!’ diyorsanız, hemen bir aile danışmanına başvurmalısınız. Yoksa bu sinir sizi yiyip bitirecek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…