Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Şu genç ömrümün taze çağında
Seni nerden gördüm görmez olsaydım
Dikenle örülü gönül bağımdan
Sana güller verdim vermez olsaydım
Dün neler söylerdin bak bugün caydın
Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın
Ben sana tapardım benim olsaydın
Yüreğimde yara var durmadan kanar
İnsan olan insana böyle mi yapar
Yüreğimde yara var durmadan kanar
İnsan olan sevdiğine böyle mi yapar
Dünyaya geleli bir gün gülmedim
Senden bıkıp başkasına gönül vermedim
Şimdi ben aşkınla bir serseriyim

denecek bişi yok canım,mesajı atmışsın artık,benimki de böleydi hiçbi mesaja cevap vermemeye başlamıştı artık son zamanlarda,face.den mesaj atıodm mrb nasılsın,cevap yok kandilde şeker bayr.mail atmıştım cevp yok,insan böle kendi kendine konuşuyo gibi oluyo çok kötü bişi,üstlerine gitmememiz lazım güzelim,yoksa böle durup durup kırıcı olabiliolar.avukatla nie kavga ettinizki daha yeni görüşmeye başlamıştınız,bence barışırsınız kavgalı kalmazsınız bana öle geliyo,tabi sebebini bilmiyorum ama.daha başlarında olduunuz için barışırsınız gibi geliyo,olmazsada boşver bi ark.arkadaşı vardı ya seni tanıştırcaklardı,sende ona bi bak bakalım,yenisi olmadıkça eski gitmiycek anlaşıldı, ama tabi bu arada yeniyede kendimizi kaptırmamamız lazım,öle olunca da dolayısıyla eskiyi unutamıyoruz ay kısır döngü dönüyomuyuz sonunda en başa???!!! :uhm:

kızlar hadı bana bı nıck soleyın msn yazmam ıcın
hep beraber karar verelım herkez bıse yazsın terch edelım

bılmeyenler ıcın
benımkı nıkımı degıstıya onun ıcın ben degısık ona hıtabe bıse yazmak ıstıyorum

cok guzelmıs ya
cok anlamlı herseyı anlatıyo

prensesim bes yildir nasil bekliyorsun yaa ben o kadar bekleyemem herhaldee iki hafta oldu bana iki yil gibi geliyor

beş sene boyunca kah o benim umutlarımı taze tuttu,kah olan olaylar tekrar olacakmış gibi gösterdi, beş yıl bitti işte,bu süreçte de onunla iletişimimi kesemedim bak 5yıldır tanışıyoruz ama bifiil 3yılı konuşmadan geçmiştir toplasan.hep olay hep olay,ama ben durup durup aradım 1 yıl durup 6 ay durup 8 ay durup....ama yanlışı burda yaptım, olmayacağını gördüğüm halde iletişimimi kesmedim,adam gibi çıkarcaktım hayatımdan,olmayacağını biliyordum ama insan sevince olmazları olduruyor oldurmak istiyor,ama gerçekler acı tabi,olmayınca da olmuyor...

ayrılık sebebınız ne sızın neden olmuyo pekı

bilmiyorum ya neden olduğunu sadece çok küçük birsyden dolayıydı
birden bire bana arkadasımsın dedi zaten sevmeye çalsıyorum ama olmuyordu zaten...hersey kısmett...

kalbim kaniyor aciyor kanati aciti sanki bicakla sapladi sapladi icim aciyor nasil bir insanmis bu yaa eger beni oyaliyorsa bana aci cektiriyorsa ben buna napimmmmmmmmm yaptigi kar mi kalicak uzak ol dedi bana yaaa neee bu neee aklim almiyor ya bitir ya sev yaaaaaaaaa offf

aynen canm ya heray msj atmk istiyor insan hatta herzaman bence bu alışkanlıklarımızdan vazgeçemediğimz anlamına gelıyr çünkü o bnm için bir alışkanlıktı hersey hayal gibi hiç yaşanamamıs gibi...

Ben olsam oraya "Aşk acısı çekenler için kiralık kişisel ileti" yazardım...

Tööbe tööbe.. ay hiç Güzin abla modunda değilim ben galiba bugün.
Sinir oldum bak girip değiştirmesine.
Varsa diyeceğin yüzüne söyle... de mi ama...

güzelim herşey bahane aslında, biz çok farklı insanlarız,kesinlikle anlaşamıyoruz onun ak dediğine ben kara diyorum,inadım inat tipleriz ikimizde.biri zar zor bi adım atsa öbürümüz reddediyo,bitürlü birleşemedik,5sene boyunca iletişimimiz bi şekilde yürüdü,daha çok benim çabamla,ama biz tamamen iki farklı insanız,sosyal yaşantımız,yetişme tarzımız,ailelerimiz,kültürümüz,yaşayışımız, herşeyimiz farklı bu kadar farklı insanların anlaşması birarada olması çok zor,geri kalan herşey sudan bence....

kendımı mutsuzluk abidesi gibi hissediyorum ....bunu yapmıcam artık ama cidden yapamayacağım çünkü acı çekmekden bıktım ...

:1hug:
benıde guldurdun
kıralık kısısl ıletıkafamçokkarıştı
o benım ona bıseler yapmamaı ıstıyoda oyuzden yuzume gelmıyo
bana ısk yakıyo
ayy tutıyım dımı kendımı
bugun zor dayandım ya yazmka ıstedım

Evet evet...ben çok gerginim bugün... üzüm var ümit'i seyrediyorum, o bile gevşetemedi beni.

Ebru, aslına bakarsan sana ben olsam ne yapardım söyleyeyim mi dürüstçe?

Şifremi değiştirirdim... şimdiki ruh halimle tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…