Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen ınsan herseyı dusunuyo
kıme naptımm dıyo
ne cılem varmıus dıyo
o benı haketmemıs o bana layık degılmıs dıyo
dıyoda dıyo ıste
ama bende hepsını dusundum ama bırazda kadercı oldugum ıcın
allah yazmamıs dıyorum
bazende umudumu kaybetmemek ıcın
daha vaktımız oldugu ıcın kavusamıyoruz dıyorum
yanı bu bole devam edıyo

canım sağol ama ben daha kötüyümde diğerlerini bilmiyorum işallah iyidirler yoksa kim bana destek olacak ya kimse yokmu bana bişey söyleyecek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bugün nedense ben de pek iyi değilim,ne biliyim hiçbi gelişme olmuyo,dayanamıyorum artık, güzel bişi olsun istiyorum,beni sormuş olsun,güzel bi haber gelsin,ama yok iştee,umudum bitmiyo,beklentim bitmiyo,bugün tuttum kendimi face.den falan bakmamak için,tamamen bitttiğini kabullenemiyorum gerçektende dediğin gibi bi hastalık gibi bişi heralde bu

ya kızlar çok kötüyüm ya cidden artık yoruldm bu işen çok sıkıldım.dn yüne msj attım bu salağa dayanamadım (eskisine yani)dedim ki:benden ayrılma sebebin başka birsiymiydi dedim ...cvp gelmed bsyramdada msj atmıstım ona da cvp yazmadı....
ayrıca dün avkt çocuklada kavga ettik konusmıcaz artık çok üzüldm.mutsuzum yapacak birsey yok...

dogru belki de vuslatin daha vakti oldugunu icindir...
zaten aci cekmeden, önceden üzülmeden mutlu olmuyor insan...
bazende allahim bizi siniyor diye düsünüyorum...
eger dayanabilirsek mutluluk bizim olucak....
vazgecip pes edersek biz kendimiz yapmis olucaz diye düsünüyorum...
kim bilir belkide hic bir sebebi yoktur bu yasadiklarimizin...
kendimiz etmis kendimiz buluyoruzdur...

gercekten hastalık gıbı bıse
ılk bılgısayara oturup onun face nı ve msn nını acıyorum
senın 5seneder bıtmedıyse valla bende korkuyorum
cunku ınsan bıseler olsun ıyıbıseler ıstıyo

artık kendımı kesınlkle durdurucam olmuyor boyle kendımı üzmekden başka birsey yapmıyorum...çok kötü oldum benı tiye alıyor resmen bir değer vermiyor...artık bitmiş yani...avukatda gitti ne olcak bu halım bilmiyorum....

canim benim bundan sonra mesaj atma...
atarak kendini daha cok üzüyorsun...
belli ki cevap yazmayacak....
avukat cocukla olmadiysa olmadi bosver hic üzülme...
kapanma sakin icine, mutlaka düzelecektir hersey...

işte boyle kızlar yine bana kızacaksınız msj attım diye ama durduramadım belkı bır ümit dedim ama artık bitti tamamen bitti...

aynen cnm haklısın hazır değildim...ne diyeyim ki ...akılsız kafam işte vur vur kafaya:mymeka::mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile

evt ya belkı allah bızı sınıyodur
bumnu bana cok dedıler
ben hıc bızaman ısyan etmedım okadar
cok fazla seyde ıstemedım
bu bı sınavdr belkı ve hala ben sevgıme sagıp cıkıp onu ıstıyorum
kızlar vala bende vcok mutsuzum ama benımde elımden bıse gelmıyo

işte boyle kızlar yine bana kızacaksınız msj attım diye ama durduramadım belkı bır ümit dedim ama artık bitti tamamen bitti...

off canim ya üzüldüm avukatlada kavga etmissin ya bende iki gün önce aradim msne cagirdim ne oldu ayni hamam ayni tas kizlar biktim yaaaaaaaaaaaa mutlu olalim artikkkkkkkk düsünmeyelim takmayalim diyorum ama nasillllllllllllllll

hersey aleyhime işliyor vardır bundada bir hayır deyip geçiyrum ama asla br ilişkiyi bitirmeden bir diğerin başlamamak lazım konusmamak lazım bile...

kızlar yazmayın hıc bıse yazmayın jelıbon selın prensesler kımse o rahmtlılere bıse yazmasın..
bende tabı
allahım bende bugun zor tutum kendımı

yok jeliboncum bunun bir yolu yok aslında bir yolu var arkadsaslarınla daha çok vakit geçirmek onu unutmak ve zman en büyyüğü zman ...

hersey aleyhime işliyor vardır bundada bir hayır deyip geçiyrum ama asla br ilişkiyi bitirmeden bir diğerin başlamamak lazım konusmamak lazım bile...

evt ben bu fıkırdeyım
kesınlıkle umudum sevgım beklentım bıtmeden konusmak bıle ıstemıyorum kımeyle
baskasıyla unutlcagına ınanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…