Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama artık bitti ASLA VE ASLA MSJ ATMAYACAĞIM KIZLAR LÜTFEN SİZDE ATMAYIN.GÖRÜYORUZ HALIMIZI ATMAYALIM...

off yaa bende atmak istiyorum,cevap verirmiki,aramız düzelirmi acaba ?? belki bu sefer?? yeni no.mu bilmiyo hiç iletişimimiz olmadığı için komik kaçar bu benim yeni no demek. komik olur yani,zaten birbirimizi aramıyoruzki numaramı vereyim dimi. bi bahanem olsa ama?? off 20si doğum günü ooof oof gene karışık kafam

ağlancak halimize gülüyoruz bence bitti artık bitti.......kızlar ya bu topic iyiki var az çok biribirimze yardımcı oluyoruzz...

ebrucum bu nasil....
hergün biraz daha siddetlenirken yüregimdeki sanci, her an mahkum etsemde hüzünlere kendimi,
ben ne yapip edip güzellestirmek istiyorum yarinlari....

ya ellma elımde gtmıyo degıstırmeye
ne bılıyım
sankı ben dgısınce oada degıscek gıbı geıyo ve buna hazr hıssetmıyorum kendımı
yada belkı donusu hızlanır mı ulasamayınca
bılemedım bende napcamı

hersey bitsin bitsn artık bu salakça saçmalık dün gece bunu çok iyi anladım işte bile aklım ondaydı msj attı mı atıcak mı bekle bekle bekle salak selin oyle beklıyor işte...

nerde bu ümit bende izlim misafir var cay getir götür durumundayim aklim burda elmacigim nasil bugün selin birsey yapma bende yapmicam ne yaparlarsa yapsinlar yaaa bir insana bu kadar aci cektirilmez kardesim sinir oluyorum bugünde iste onaa sinir sinir sinir oluyorum

canım yazma demek ıstıyoum ama
belkı de sen yazınca bıseler degısır dıyorum ama cvp vermıyomus
senınkı cok zor bıse ya
onun suan hayatında kımse olup olmadıgını bılıyomusun
belkı dogumgununu kutlarsın ve belkı sonuc bulursun bı sekılde

kızlar hepimiz burdayız böcük yok bir tek galıba.bu topikdede bir 10 kişi felan var standartselin_as, ebru.e+, EgeDenizi+, ellma+, icimdeki_sen, jelibon_prenses+, prenses006+, Princess+ sonra böcük var saliha var....unuttuklarım kızmasın... akıl pek yerinde değil....

umıt show da jelıbon

unutuklarımız kımasın evt
yanı bayamız burdayız demk ıstedım
bocukcumle bugun rastlamadık salıhada grmedı bugun

anladım ıcımdekı sen senın oldugunu hıssettı yuregıne saglık

Selam güzeller
Neredeyse bir on sayfa yazılmış dün geceden beri onları okuyordum

Selincim noldu gülüm siz avukatla niye kavga ettiniz??

valla kalabalığız baya kızlar. ebru direkt konuya giriyorum yazıp yazmadığını göremedim.
ne yazmayı düşünüyorsun tekrar eder misin?
yani bi söz bulmussunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…