Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya biryere gitmiyor aaa kızcam ama o burda olacak sadece işi çoğalacak((

ya ama böcüğüm, lütfen odam değişmesin ya
lütfen senağlama camın önünde keyfim rahattı burda, kimse görmüyodu beni senağlama

senağlama senağlama senağlama

ayy ne ağlıyorsun kuzum ... ağlanıcak bişi yok :1hug:
ben de akşamları giremiyorum mesela aturup ağlayayım mı ben de sengözlerimebaksanab

tşk ederim umudum sağol canım ya

geçmiş olsun canım ... :teselli:

galateia nasılsın canım ?

canım iyi olmak istiyorum ama bu aralar hiç göremedim onu msnde aptalım ya konuşmasam bile orda görmek rahatlatıyordu... şimdi engelleyemediğim bir ağlama durumu var sebep olmasına gerek de yok tv izliyorum karakterler sarılıyor ben ağlıyorum dışarı bakıyorum tren geçiyor ben ağlıyorum keşke bende içinde olsam diyorum, günlüğümü okudum geçen mutlu zamanlarımı yazmamışım hep şikayet etmişim şimdi geri dönsün istiyorum insanoğlu bir garip, kaybedince geri istiyor :1no2: haftasonu kadıköyde tiyatronun orda koptum zaten geldiğinde orda buluşurduk ben sarılırdım hiç bırakmak istemezdim...bak yine doldu gözlerim.beynime dank etsin diye bana yazdığı ayrılık mailini okuyup duruyorum okudukça ağlıom.off ya 3,5 sene ben istanbul dar geliyor işte, dua edip duruyorum ama hiç ışık yok ben karanlıkta kaldım çıkış yok

arkadaşına da soramam söz verdim, bazen diyorum artık bitsin nefes almayayım sabah uyanmayayım senağlama burda arkadaşlarımı okuyorum şöle bi bakınca nerdese 10 kişide bir mutlu olabiliyor

Yar,senin hediyen
Bir gönül ağrısı
Ah, ölüm olmalı
Yok, aşk değil adı
Aşk bizi terk etti
Ah, ne gelir elden?
Dertli bağrımda camdan bir kalp var.
Artık dönsen de
Geçmez ki bu kırıklar

Sen gittin,
Yastığımda kokun misafir kaldı.
Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı.
Ayrılık mı, sen mi, yoksa sevda mı,
Hangisi sebebim olur?

Galacım... gel gör ki.. kimse aşktan ölmüyor...
Altında kalıyor, eziliyor sadece.
Bir sonraki aşkında da başını taşlara vuruyor... neden neden neden bu kadar eziyet ettim kendime neden diye.
Sonra aynı şeyler o aşkta da oluyor.

Aşk bir yerde özünde ne kadar aptal olduğumuzu vuruyor yüzümüze işte.
Yoksa sonunu bildiği bir film için kim oturup da ağlar?

Ne diyim...

canım yaa hepimiz geçtik o yollardan... engel olamazdım gözyaşlarıma... biliyorsun işte 6 aya kadar sürdü bu durum... kimi zaman umutlandım saçma şeylerden ; kimi zaman daha da dibe vurdum... hepimiz yaşadık bunları... tek diyebileceğim ; inan ki geçiyor... ve monamın dediği gibi ölünmüyor... valla keşke diyebilsem ki o kesin sana dönecek ; sil gözyaşlarını... ama diyemem ... diyebilirim ki ; sil gözyaşlarını çünkü güzel günler seni bekliyor... aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış... bu da zor ama düşünmediğin zaman senin için kar ... çünkü düşünerek de bu işin içinden çıkılmıyor ki ... :teselli:

kızlar hepınız ıyıkı varsınız...

canım benimm :1hug:

ben de çıkıyorum az sora... öpüyorum hepinizi... yarın görüşürüz :)
bugün de dolanıcam ortalarda biraz... bakalım görebilecek miyim birilerini :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…