Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sonu herzaman aynı bitmiyor...sadece bize çarpmıyor ölesi, çevremde evlenen mutlu olan bebeklerini kucağına alan ve onca senenin geçmesine rağmen hala eşlerinin üzerine titreyen insanlar var.neden bunlardan biri olmayalım diyerek başlıyoruz yeni aşkka.ama şansızlık işte olmuyor, bizim neyimiz eksik onlardan bilemiyorum.mesela dikkatimi çeken bir durumda genelde böle fazla takmayan olsada olur aman olmasada biri gider biri gelir diyen insanların çok güzel yuvalarının olduğu..biz daha çok hakediyoruz iyi insanlarız sevgimizin değerini biliyoruz çivi çiviyi söker diye bu bitti öbürüne geçim diye atlamıyoruz,ama mutsuz olanlar yine bizleriz...

başka şeylerle meşgul olabilmek için işe girmaye bakıyorum 2 senedir arıyorum işte bi olsa gömücem kendimi dosyaların arasına işkolik hatun olup çıkıcam hatta düşünmemek için eve bile iş getiricem firmayı ben kurtarcam :bbo:

Canim lutfen kusura bakma yanliz neden onun abuk subuk kizlarla geçindigini bildigin halde kabulleniyosun bu duruma. Bu konu ilgimi cekti ve bi kac tane mesajini okudum kendinden çok veriyosun bence hic degmez :1no2: cok asik olunca insan farkinda olmuyoo.

Üüüüüü... Essros'um, burası kendinden vere vere bi deri bi kemik kalanlarla dolu maalesef :1rolleyes:

ben ellerın olsun dıye sevmısım meger onu...
damat trasını elelre olsun dıye ..yuzugu baskası ıcın taksın dıye..
nasıl ıstemıstım yuzugumu onun ıcın takmayı...beraber takıp elele dolasmayı...
bı denız kenarında yurumeyı...sudan sebepten benı opmesını...
nısan telası benımle olsaydı...benımle fotografcıda poz verseydı...
damatlıgını benım ıcın gıyseydı..
anne kelımesını hep benım anneme kullansaydı...
askım dıye sadece bana desydı...
hep bana senı cok sevıyorum deseydı..pazar kahvaltılarımızı beraber yapsaydık...
ben koysaydım herkezın gorcegı gıbı resımlerımızı heryerde...
yanında ben olsaydım...ben yasasaydım senınle bu heyecanları..yanında ebn olsaydım..o damat trasınla senı ben opseydım...senağlama
bızı tebrık etseydı herkez...herkez bıze ımrenseydı...kavustunuz deseydıler..
kurdugum her hayalımı senınle,sen baskasıyla yasıyosun..
bumuydu yanı..bumuydu...

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum okudukça yazdıklarını...umarım ilersi hakkımızda hayırlı olur:1shok: benimde hayallerimin hepsi yarım kaldı

canım seni çok iyi anlıyorum okudukça yazdıklarını...umarım ilersi hakkımızda hayırlı olur:1shok: benimde hayallerimin hepsi yarım kaldı

gelecek bıze hayır getırısn
artık bıtsın uzuntuler..
hayalerımı baskası yasıyo benım yerıme ..
yarım kalanları tamamlıyolarsenağlama

gelecek bıze hayır getırısn
artık bıtsın uzuntuler..
hayalerımı baskası yasıyo benım yerıme ..
yarım kalanları tamamlıyolarsenağlama

:teselli: sen olsan eminim öle nispet yapar gibi koymazdın fotolarını yada sadece bilsin diye arkadaşlarının önünden el ele geçmezdin, biizm yapımızda yok :1no2:

:teselli: sen olsan eminim öle nispet yapar gibi koymazdın fotolarını yada sadece bilsin diye arkadaşlarının önünden el ele geçmezdin, biizm yapımızda yok :1no2:

evet yapmazdım kesınlıkle...
bugun kızın profılınde nısan resımlerını gorduöm...bıde soyısmınıde yazmıs ...cok uzuldum agladım
cok acı bıse..
ben 8aydır aglıyorum
benım yuregım yandı onlarınkıde yansın

neden bızde baska kızlar gıbı olamıyoruz buna aklım ermıyo ıste..

yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum
üstüm açılmış, ürperirken sabah olmuş
"uyan" dedi bir ses, "uyan, o burada"
uyandım, aradım, bulamadım

suçum neydi?
neden böyle oldu?

bu sabah bir umut var içimde;
nasıl olsa geri gelirsin diye
her şey yerli yerinde yine
bu sabahların bir anlamı olmalı

koltuğuna senin kıvrılıp, hayalinle uyumuşum
camlar açık kalmış, üşürken sabah olmuş
"uyan" dedi bir ses, "uyan, o burada"
uyandım, aradım, bulamadım

gözlerim doldu.
seni iyi anlıyorum dediğin her şey de içimi acıttı.
bi kadehte senin için içerim bugun.:içelim:

görüşürüz galacım..
bende şarkı yaziyim..

sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim
acıya duvar gibi durmayı öğrendim
kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi
köksüz bağsız durmayı öğrendim

vazgeçtiysen hep sağanak yağışlarımdan
vazgeçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan
korkma kimseye ödenecek borcun yok,
yok saymayı ben senden öğrendim

monaaa aynıyız mona.. hani bizde hiç bi değişiklik olmuyo? psikolojimizi toparlamamız haricinde..
e hani güzel bişiler falan yaşamıyoruz?? kaç ay oldu sen bu kulubu açalı
herşeyin suclusu sensin(
(ahaha birinden çıkarmam gerekiyodu sinirimi ) :)

canım benim ya 20 gündür antibiyotik bitirdim,sonra iğne verdi doktor bir bugün gözümü açtım ya dikkat edin,teşekkür ederim,sizin yerine ben hasta olmuş olayım:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…