- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
Galacım... gel gör ki.. kimse aşktan ölmüyor...
Altında kalıyor, eziliyor sadece.
Bir sonraki aşkında da başını taşlara vuruyor... neden neden neden bu kadar eziyet ettim kendime neden diye.
Sonra aynı şeyler o aşkta da oluyor.
Aşk bir yerde özünde ne kadar aptal olduğumuzu vuruyor yüzümüze işte.
Yoksa sonunu bildiği bir film için kim oturup da ağlar?
Ne diyim...
canım yaa hepimiz geçtik o yollardan... engel olamazdım gözyaşlarıma... biliyorsun işte 6 aya kadar sürdü bu durum... kimi zaman umutlandım saçma şeylerden ; kimi zaman daha da dibe vurdum... hepimiz yaşadık bunları... tek diyebileceğim ; inan ki geçiyor... ve monamın dediği gibi ölünmüyor... valla keşke diyebilsem ki o kesin sana dönecek ; sil gözyaşlarını... ama diyemem ... diyebilirim ki ; sil gözyaşlarını çünkü güzel günler seni bekliyor... aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış... bu da zor ama düşünmediğin zaman senin için kar ... çünkü düşünerek de bu işin içinden çıkılmıyor ki ... :teselli:
bana ne koyuyor biliyormusun onu adam yerine koyup onu çağırıyorum kavalyem olsun diye herifin anladığı şeye bak başkasıyla gidecek olsam neden çağırayımki elimin altında çok erkek var sanıyor beni diğer etrafındaki kızlarla karıştırıyor..bu kadar basit bir kız olmadığımı biliyor ama hep beni suçlu konuma getiriyor...
yeter yaaa allahım şunun aklını başına getir akıllansın artık salak sulak insanlarla takıla takıla kafayı yemiş...
annesi bile ağlıyormuş artık abuk subuk kızlarla takılana kadar neden onu seven kızla yani tuğçeyle beraber olmuyor demiş...
kuzucum görüşürüz... sarımsak sür gözüne ... hemencecik geçiyor... :teselli:
Canim lutfen kusura bakma yanliz neden onun abuk subuk kizlarla geçindigini bildigin halde kabulleniyosun bu duruma. Bu konu ilgimi cekti ve bi kac tane mesajini okudum kendinden çok veriyosun bence hic degmez :1no2: cok asik olunca insan farkinda olmuyoo.
Üüüüüü... Essros'um, burası kendinden vere vere bi deri bi kemik kalanlarla dolu maalesef :1rolleyes:
canım seni çok iyi anlıyorum okudukça yazdıklarını...umarım ilersi hakkımızda hayırlı olur:1shok: benimde hayallerimin hepsi yarım kaldıben ellerın olsun dıye sevmısım meger onu...
damat trasını elelre olsun dıye ..yuzugu baskası ıcın taksın dıye..
nasıl ıstemıstım yuzugumu onun ıcın takmayı...beraber takıp elele dolasmayı...
bı denız kenarında yurumeyı...sudan sebepten benı opmesını...
nısan telası benımle olsaydı...benımle fotografcıda poz verseydı...
damatlıgını benım ıcın gıyseydı..
anne kelımesını hep benım anneme kullansaydı...
askım dıye sadece bana desydı...
hep bana senı cok sevıyorum deseydı..pazar kahvaltılarımızı beraber yapsaydık...
ben koysaydım herkezın gorcegı gıbı resımlerımızı heryerde...
yanında ben olsaydım...ben yasasaydım senınle bu heyecanları..yanında ebn olsaydım..o damat trasınla senı ben opseydım...senağlama
bızı tebrık etseydı herkez...herkez bıze ımrenseydı...kavustunuz deseydıler..
kurdugum her hayalımı senınle,sen baskasıyla yasıyosun..
bumuydu yanı..bumuydu...
canım seni çok iyi anlıyorum okudukça yazdıklarını...umarım ilersi hakkımızda hayırlı olur:1shok: benimde hayallerimin hepsi yarım kaldı
gelecek bıze hayır getırısn
artık bıtsın uzuntuler..
hayalerımı baskası yasıyo benım yerıme ..
yarım kalanları tamamlıyolarsenağlama
:teselli: sen olsan eminim öle nispet yapar gibi koymazdın fotolarını yada sadece bilsin diye arkadaşlarının önünden el ele geçmezdin, biizm yapımızda yok :1no2:
ben ellerın olsun dıye sevmısım meger onu...
damat trasını elelre olsun dıye ..yuzugu baskası ıcın taksın dıye..
nasıl ıstemıstım yuzugumu onun ıcın takmayı...beraber takıp elele dolasmayı...
bı denız kenarında yurumeyı...sudan sebepten benı opmesını...
nısan telası benımle olsaydı...benımle fotografcıda poz verseydı...
damatlıgını benım ıcın gıyseydı..
anne kelımesını hep benım anneme kullansaydı...
askım dıye sadece bana desydı...
hep bana senı cok sevıyorum deseydı..pazar kahvaltılarımızı beraber yapsaydık...
ben koysaydım herkezın gorcegı gıbı resımlerımızı heryerde...
yanında ben olsaydım...ben yasasaydım senınle bu heyecanları..yanında ebn olsaydım..o damat trasınla senı ben opseydım...senağlama
bızı tebrık etseydı herkez...herkez bıze ımrenseydı...kavustunuz deseydıler..
kurdugum her hayalımı senınle,sen baskasıyla yasıyosun..
bumuydu yanı..bumuydu...
Ayyy ben de hastalanamadım bi türlü...
Aksırıyorum tıksırıyorum.. bi üşüme geliyo bi yanma...
Sonra sabaha turp gibi uyanıyorum sonra hoop bi daaa... bu ne aa...klava:
Geçmiş olsun kuşum sana da... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?