Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:) Kuzu o kadar kolay mı bu işler?
Hepsi aşama aşama...
Güzel bir şeyler yaşamıyorsan henüz yüreğin buna hazır değil diyedir...
Gönül sabır ister.
Gönül sindirmeden açmaz kapılarını öylee.... :)

herkese mrb bu arada nilim kusura bakma yazmışın hastayım ben çok dünde uyuyakalmışım pc açıktı,princessim monam galateiam öptüm hepinizi hasta hasta ama

sen iyi misin peki

:)
ıyi olmaktan ne kast ettiğine bağlı...
ıyiyim... işe gidiyorum, eve geliyorum, yemek yapıyorum, kuaföre gidiyorum, çocuğumla ilgileniyorum, yapmam gereken neyse yapıyorum... yaşıyorum, hayat devam ediyor...
ıyiyim şükür... elim ayağım tutuyor, gözüm görüyor, muhtaç değilim kimseye... iyiyim...
:)

Gerisi.... masal....

kızlar slm herkese ii geceler bu ara pek giremedim foruma dersler falan wardı çok çalşmam lazımdı bide kızlr bişey öğrendm acayip moralim bozuldu bilin bakalım ne_?? biize büyü yapmışlar ((( ayrılalım die inanmıyorum yaa

yllka kim diyo o büyü işini?? yani ben inanırım öyle şeylere ama...
kesinmi yani:S

evet cnm kesin muska yapmışlar bize inanmıyorum hala aylardr döktüğüm gözyaşı bunun için çok ii fal bakan bi kadın ismine kadar vercekti sadece tipini tarif etti ismini bile vereckti kavga olmasın die vermedi napcam bn ya

Kızlar aman diyim... bu tip şeyleri forumdan konuşmayalım mümkünse... malum bu tür konulardan dolayı 2 defa kapatıldı forum... bi dahakine açılmaz valla...

iyi geceler bayanlar..

deminden beri bir derdim var isimli forumlarda dolaşıyorum, kitap kurdunu okuyorum.

bir derdim var bölümünde yazan bişeyi paylaşayım çok komik ya, gül gül öldüm

kadın diyorki, ben yeni evliyim, ilk defa eşimin yanında yatarken gazımı kaçırdım, eşim benden soğumuşmudur, napmam lazım kaydirigubbakcemile3

bu dertse benimki onların yanında ne oluyo acaba...benneyaptımki

Canım öyle düşünme, sen kalbini temiz tut, kötüyle bir olma, emin olmadan da inanma böyle şeylere... duanı et, Allah yardım edecektir.

canm çok eminim ben nyse ama war böle bişey moralim acayip bozuk içim ferah ama dua ediyorum sürekli gece gündz allah görsün artık benide bize kötülük yapanlarıda ama yazık bana ona dengesiz olduk resmn bi soğuyorum bi aşka geliyorum.. bi nefret ediyorum bi seviyorum allahıma dua ediyorum yakın zmnda biraraya gelelim

bende okudum.
garip geldi yorum yazmadım.
bide karşılıklı otururlarken falan olmamış ki bu bayan yatıyomus. adam anlamamıştır bile ama neyse..
dert değil tabiki ama sıkıntı yapmış demekki..
bizimkiler de kimilerine kücük geliyo..
bana mesela bazen mesajlar geliyor.
boşa üzülüyorsun diye.. ne dertler var diyorlar

yllka cnm başta hep böyle seylere inanmak isteriz ama eğerki sen gerçekten bu şekilde ayrıldığınıza inanıyosan özelden yazicam sana.
kizlar merak etmeyin burda yazmak yasak olduğu için özelden. yoksa özel bişi yok:)

cnm bn attım sana msj özelden bakabilirsin orda dertleşiriz sennle foruma bişey olmasın tekkihihoyyyt

her geçen gün kendimi biraz daha iyi hissediyorum, yada bana mı öyle geliyo bilmiyorum

1 ay önce sık sık ağlardım, şimdi ağlamıyorum, ağlayamıyorum..

"Eğer bizi yaratan, sürekli geçmişimize bakarak yaşamamızı isteseydi,gözlerimiz ensemizde olurdu"

çok ders aldım, geçmiş ile işim yok artık, iyi kötü hatıralar var, o kadar da olacak napalım

yIIka cım,

siz istemedikçe kimse sizi ayıramaz
sizde kötü göz varsa bile siz sağlam durdukça kimsenin gücü yetmezdi
bu bahsettiğin şeyle ilgili sadece dua edebilirsin, kendini ve onu korumak için..

kimse kalmamış ya..
esincim hepimiz aynıyız aslında..
ağlamalar azaldı.
bende minumuma indi çok şükür..
bi çok arkadaşımızdada öyle..
inşallah yüzümüzde gülcek...
mona bugün demiş ya gülümsemenizi engelleyemeyin bu hafta diye.
benim yüzüm hep gülerdi o şahısla beraberken.
hani hiçbi derdim sıkıntım olmazdıki.. hayat mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…