Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla bigün uyarı alırsam pek zoruma gitçek ama -tatlicadiarzu-

öyle oluyo canım, hem yapmadığımızı bırakmıyoz hem bi laf duyunca gücümüze gidiyo kaydirigubbakcemile3
ama ben öğrenciyken de hiç göze batmadm, bütün yaramazlığı ben yapardım, bi hoca bile bana kızmazdı kaydirigubbakcemile3
sanırım hiç yaramaz tipim yok, çok uslu görünüyorum :lepi:

yada çok şanslısın kedi gibi dört ayak üstüne düşüyon :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım hayırlısı olsun, nazar değmesinn

yada çok şanslısın kedi gibi dört ayak üstüne düşüyon :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

üyleyimdir :lepi:

canım göz teramisini al eczaneden o geçirir arpacığını :)

evde vardı canım, çok sağol tatlım, geçen çıktığında almıştım, dün evde değildim süremedim, bugün sürerim artık Şeniz

canım hayırlısı olsun, nazar değmesinn

çok teşekkür ederim cnm Şeniz

ayrıca birisi demişki siz evli değilsiniz ben birlikte olduk demıyorum zaten boyle bırsey yok.olamazda .hangi mantıkla aklına neler gelerek onu yazdın bilmiyorum ama sarılıp uyumak,masumca bir uykunun kımseye zararı olmaz.en azından ben böyle düşünüyorum.
ve unutmaki, sen yargılama hakkını sahip değilsin tıpkı benım senin yaşadıklarını yargılayamayacağım gibi çünkü bu hayat benım hayatım.istemıyorsan sen uyumazsın sevgilinle barıştığın zaman.

canım dur bi sakin ol... onu geyiğine yazdı ... kimsenin kimseyi yargıladığı yok zaten ...
dediğin gibi hakkımız da yok yerimseniben

canım sakinim sadece garip geldi bir anda ilişkisi yada ilişkim hakkında yada doğru dürüst konuşmadan siz evli değilsiniz demesi o yüzden yazdımŞeniz

kımseler kalmamıs..ben geldım

cenebazım aramıssın aksam..ben yenı tel aldım yenıde hat aldım ya onu kullanmıyorum...cok uzuldum..bende cenebaz nıye yok dıyodum aksam..keske haberlesebılseydık gorusurduk..benım arkadaslarım vardı aksam bızde oturduk...uzuldum okuyunca..

bende saclarımı kestrdım kızlar ...kardesım boyatmaya gtt anıden oturdum kat evrdırdım...cok psıkolojım bozuk galba:))
bıde kuafor demezmı 'bıttımı sızın tamamen' dıye ..kafamı sallayabıldım..ancak..
'hadı ya 'dedı..'koca ask bıttımı'..yıne kafa salladım...
'ne kadar sabırlımıssın ,kacmadın' dedı...o bana kac ben senı evımde saklarım dıyodu....
bende ..o nısanlandı dedım..sok oldu...ama benım gozler doldu...dudaklarım tıtredı...
'ıcın acıdımı' dedı...zorla 'yanı' dıyebıldım...az kaldı baslıcktım aglamaya...
usustum ...'senı veermedıler ama bak ben nısanlandım dedı sana demek' dedı...
yorum yapmadım...yapamadım..

hayatım ben sana gelemezdim zaten, sana gel dicektim :1hug:
evde çocuk bakıyodum, ablam yoktu akşam.... yerimseniben

yalnız o kuaföre de çok kızdım ya, magazinci midir nedir klava:
ona neymiş... kıyamam sana ben kuzum ya... :teselli:
canımsın nolur üzülme, ben de üzülüyorum :çok üzgünüm:

ay çok kızdım ben bu kuaföre, ona neki allah allah ne karışıyor bide yorum yapıyorklava: canım sende lafı geçirseydin keşke ayy ben orda olcaktım ne burnunu sokuyorsun derdim, valla sinirden duramııom şimdi taa gelcem kocaeline geçircem kafasına fön makinasını, böle alakasız kişilerin konuşması yorum yapması bide sanki senin suçunmuş gibi ıııııy dövecem klava:

kızlar ya ıyıkı varsınız...ama kotu nıyele demedı hıc bıseyı ya..valla..
napalım ..bole bole herkez duyucak ve bıgun kımseye cvp verme derdınde olmucam herhalde...

iyi biri olabilirde konuşurken insan ne söylediğine dikkat etmeli ( bak seni üzmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…