Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sende hoşgeldin hayata naber nasılsın ne yaptın senki aynımı yine davranışları

sende hoşgeldin hayata naber nasılsın ne yaptın senki aynımı yine davranışları

hoşbulduk cnm yok bız süperiz .mükemmel bir haftasonu geçirdik.
cumartesı işten çıkınca beni gelip aldı evden bırlıkte yemek yedik,birbirimize sarılıp uyuduk.ihtiyacımız varmış buna.
şuanda aramız süper umarım bozulmaz.askerlik stresi olduğunu kabul ediyor içimden kimseyle görüşmek ,konuşmak gelmiyor,askerden yeni geldim dıye sen beni topla,normal hayata alıştırmaya çalış falan dedi ama gayet iyiyiz çok şükür.hihoyyythihoyyyt

sen nasılsın?

sevindim iyi olmanıza sizin haberlerinizi alınca iyi oluyorum çok şükür diyelim elim ayağım tutuyor sağlığım yerince karnımda doyuyor bir o eksik oda eksik oluversin napalım sabah geçmişi okuyunca birazcık ağlayım dedim onuda beceremedim:) hemen biri geliyor buroya klava:

.........................................................

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:
ya çok kötüsün ya ( zati kimse yok bunlar benimkinin yazdıkları(: onun mesajlarına baktım ya ebru bana kötü örnek oluyo:))))

ya çok kötüsün ya ( zati kimse yok bunlar benimkinin yazdıkları(: onun mesajlarına baktım ya ebru bana kötü örnek oluyo:))))

aa pardon, ben öyle yazı falan sandım, güzel hikaye falan
o zaman okumama gerek yok, direk tepikleyim :mymeka: :mymeka: :mymeka:
oldu mu ???

şaka bi yana, gözümde arpacık çıktı, acıyo hayatım, okuyamıyorum uzun süre.....

önemli değil canım aslında tepik daha iyi okumadan anca o paklar beni((:
geçmiş olsun bu arda nazar değmişti kız

sağol canım :)) yok ya nazar değil, bizzat kendi hatam :mymeka:
arkadaşta göz altı beyazlatıcısı vardı, denesene çok güzel oluyo falan dedi, denedim, benim gözler hemen mikrop kapar, senin neyine göz altı beyazlatıcısı :mymeka:

bakma kızım bi daha aaa.... okkalı tepik yiceksin sabah sabah...

tamam benimkinin üye olduğu forum sitesinde resim youmlama var ve bu benim onun mesajlarımı okuduğumu biliyor çünkü oda benimkileri okurdu ben başka hesap aldım o hesaptan baktım eski üye adımlar girmedim üsteki kesinlikle bana yazmış attakide yine benle alakalı ben papatyaları çok severim oda bunu iyi bilir ve ben onun nişanlandığını duyunca elvede yazdım ben ne yazarsam buda ona bağlı şeyler yazıyor bu hayat çekilmez yazdım gene onla ilgili yazmıştı( sadece canım acıyor ya tutamadım kendimi sanki ben ayrılmışım gibi birinde beni suçlamış o kadar çok ona söyleyemediğim içimde kalan varki hep tuttum hala tutuyorum ama dayanamıcam çok korkuyorum onu dayanamayıp aramaktan bazen gir o siteye o ne yapıyorsa sende yap diyor ya aklıma mesela karizmdan benmi ayrıldım utanmmadan böyle yazı yazmışsın demek geliyor(

gözünde arpacık çıkan zengin yere kocaya gidermiş bende çıksın diye bakıyorumda çıkmıyorsırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…