gözünde arpacık çıkan zengin yere kocaya gidermiş bende çıksın diye bakıyorumda çıkmıyorsırnaşık şeysırnaşık şey
nasıl yaptın bana ben sana demedimmi eger ayrılacaksan hiç başlamayalım diye birde seni daha önce tanısaydım dedin o zaman dah öncedenmi bitirecektim hayatımı hani senin bitanendim hani üzülmeme dayanamıyordun çok seviyordun bakmaya doyamıyordun bensiz habersiz beş dakka dayanamazdın bir dakka haber almasan çıldırıryordun şimdi nerde o kişi nerde nasıl kıydın bitanene nasıl şimdi o gözlerle ona bakıyorsun dilerim allahtan birgün kapıma gelmezsin hayatta asla birdaha görmem seni inş
kız selin kime ne diyosun anlamıyorum :roflol:
özne ver cümlenin biyerlerinde :))
sana bana demiyor kuzum... :dilcikar:
hayataya demiş...
yok onu ben şimdi sinirle yazdım:::::::))bu da onun yazısı... yahu benim kafa karıştı... :uhm:
sen buna cevap yaz... ben diğerlerini okuyayım...
boşver böcüğüm evlenecek adamın yazılarına bakıyom işte salağım salak ama öyle yazmışki yüreğime oturdu bensiz hayatında mutluluklar dilerim bitanem bitanen kadar taş düşsün yazccamyaaa umudum niye sildinnn ???
bugün geç kaldıma am işim vardı, biraz iş yapayım dedim yoksam beni kovacaklar
biz seni rahatsız etmeyelim, sen evde devam et diyecekler :roflol::roflol:
Allah korusunn, ağzımdan yel alsıınn
aman allah korusun, bana da yolu göstericekler
sen kapınn yolunu biliyo muydun dicekler :roflol: :roflol:
kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sanırım ben bir zaman buraya girmicem sanırım böylesi daha olacak benim için ben burdakileri okuyunca canım dahada acıyor
he valla kızlarr, buraya bi girdimmi akşamı ediyom bu sefer çalışmaktanda soğuyom, arada soyutlamak lazım -tatlicadiarzu-
yok onu ben şimdi sinirle yazdım:::::::))
boşver böcüğüm evlenecek adamın yazılarına bakıyom işte salağım salak ama öyle yazmışki yüreğime oturdu bensiz hayatında mutluluklar dilerim bitanem bitanen kadar taş düşsün yazccam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?