Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nasıl yaptın bana ben sana demedimmi eger ayrılacaksan hiç başlamayalım diye birde seni daha önce tanısaydım dedin o zaman dah öncedenmi bitirecektim hayatımı hani senin bitanendim hani üzülmeme dayanamıyordun çok seviyordun bakmaya doyamıyordun bensiz habersiz beş dakka dayanamazdın bir dakka haber almasan çıldırıryordun şimdi nerde o kişi nerde nasıl kıydın bitanene nasıl şimdi o gözlerle ona bakıyorsun dilerim allahtan birgün kapıma gelmezsin hayatta asla birdaha görmem seni inş

gözünde arpacık çıkan zengin yere kocaya gidermiş bende çıksın diye bakıyorumda çıkmıyorsırnaşık şeysırnaşık şey

benimki duble zengin olcak demek ki, geçenlerde de diğer gözümde çıkmıştı :lepi: :lepi:
ama o kadar zenginlik iyi değil be ya...
neyse o zaman zenginden alır züğürde veririz...:lepi: :lepi:

gel bi öpim, poliyannam benim Şeniz Şeniz

bu da onun yazısı... yahu benim kafa karıştı... :uhm:
sen buna cevap yaz... ben diğerlerini okuyayım...

kızlaaarrrr ben geldim tünaydııııınnnnn

kankaaaaaaa hoşgeldi,iiiiiiinnnnnn, kaydirigubbakcemile2

bu da onun yazısı... yahu benim kafa karıştı... :uhm:
sen buna cevap yaz... ben diğerlerini okuyayım...
yok onu ben şimdi sinirle yazdım:::::::))

yaaa umudum niye sildinnn ???
boşver böcüğüm evlenecek adamın yazılarına bakıyom işte salağım salak ama öyle yazmışki yüreğime oturdu bensiz hayatında mutluluklar dilerim bitanem bitanen kadar taş düşsün yazccam

bugün geç kaldıma am işim vardı, biraz iş yapayım dedim yoksam beni kovacaklar
biz seni rahatsız etmeyelim, sen evde devam et diyecekler :roflol::roflol:

Allah korusunn, ağzımdan yel alsıınn

bugün geç kaldıma am işim vardı, biraz iş yapayım dedim yoksam beni kovacaklar
biz seni rahatsız etmeyelim, sen evde devam et diyecekler :roflol::roflol:

Allah korusunn, ağzımdan yel alsıınn

aman allah korusun, bana da yolu göstericekler
sen kapınn yolunu biliyo muydun dicekler :roflol: :roflol:

kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sanırım ben bir zaman buraya girmicem sanırım böylesi daha olacak benim için ben burdakileri okuyunca canım dahada acıyor

kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sanırım ben bir zaman buraya girmicem sanırım böylesi daha olacak benim için ben burdakileri okuyunca canım dahada acıyor

sen nasıl daha iyi hissedeceksen kendini öyle yap canım...
ama işe durumu kabul etmekle başla bence... o zaman çok daha fazla yol alabiliyorsun...

yaşaman gerekiyormuş yaşadın... bitmesi gerekiyordu bitti... şimdi yaşaman gereken başka güzel şeyleri düşün... hiç de öyle umudunu yitirmek yok tamam mı ...:teselli:

he valla kızlarr, buraya bi girdimmi akşamı ediyom bu sefer çalışmaktanda soğuyom, arada soyutlamak lazım -tatlicadiarzu-

ben bugün tamamen saldım, bisürü işim var, odamı değiştiricekler falan diye
kk iyice kıymete bindi, inadıma bi iş yapmadım daha :roflol: :roflol:

tam kapılığım aslında :roflol: :roflol:

bence hiçbir şey yazma canım... bırak yani sana adam akıllı gelip anlatıcak duyguları yoksa; cesareti yoksa isterse dağa taşa yazsın... önemli olan senin karşına çıkabilmesi...

kimbilir ne zaman yazdı.... neye dayanarak yazdı... hiç üzerine alınma tatlım...

ben de alındım biliyorsun acılı iletilerini ; özledimlerini hep üzerime ama bana değilmiş...
boşver duyman gereken birşeyler varsa onun söyleyeceği mutlaka gelip söyleyecektir...

ama az önce de dediğim gibi yapman gereken noktayı koymak... inan daha iyi hissedeceksin kendini ... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…