Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ne ağır bi imtihandayım ben. Hepimiz öyle Allahım hepimize güç versin. Gerçekten zor be zorrrr inş mükaafatını alıcaz sabretmek lazım ama çok kötü oldum gerçekten. :çok üzgünüm: Allahım içimizi ferahlatsın

tugba 61 senin o yazdığın niki bende şimdi msn iletime yazdım.
benimki de bugün baya neşeli nikler yazmış boyle gülen suratlar koymuş.
bende öyle biş iyazmak istiyodum. seninki örnek oldu..

kadehimi deniz seki için kaldiriyorum :içelim:
hayatini kararttılar kadının...

tugba benimkinin görmesi bile zor. takip etmezki. umrunda olmaz ama yine de yaziyim dedim.. cünkü o da çok mutlu gördüğüm kadarıyla...

tugba benimkinin görmesi bile zor. takip etmezki. umrunda olmaz ama yine de yaziyim dedim.. cünkü o da çok mutlu gördüğüm kadarıyla...

Canım umrunda olmaz olurmu yaa illaki merak eder arada bakar bence. ınş çok üzülür kıskanır görürde :dilcikar:

Bu cinayet! Günahın en has hali ihanet
Hakkımı ver gideyim adalet
Son kozum olsun zorda sukunet
Kendime sarılır donarım... pfsss

Son düzenleme:
bir insan nasıl kururmuş anladım bir insan nasıl dona kalırmış anladım artık sakatım kızlar eksiğim yarımım..
bugün tam 1 ay oldu bitleli..tam 1 aydır ne yüzünü görüyorum sen sesini duyuyorum bir kerecik duyabilseydim sesini resimler kaldı ağlıyorum bunları yazarken çünkü 1 aydır hiç ağlamadım kurudu hayatımdaki herşey

Çok iyi anlıyorum canım seni bizimde bugün 2 ay 2 gün oluyor bende hiç görmüyorum onu sadece arada bi eski msn imde nicklerini görüyorum ordada engelli. ne koyuyor insana ama bi zamanlar herşeyinken şmdi dışardaki bi yabancıdan daha yabancı... Kimbilir onlar şuan ne yapıyolar belkide yeni aşklar peşindeler... Siz neden ayrıldınız canım benneyaptımki Hem eksiğim sakatımda deme canm ya herşeye rağmen hayat devam ediyor. Her işte bir hayır vardır... sabredip dua etmekten başka yapılcak bişey yok

Son düzenleme:

tek bildigim bunun bitecegii ve guzel gunlerinin tekrar gelecegii buna emin ol bunu böyle düşünerek yaşaa su an mumkun değil biliyorum cok imkansız gorunuyor biliyorum ama emin ol cektıgın acılar bitecek

ayrıntıları anlatmak istersen dinlerizz cnm neden ayrıldınız barışma sansı yokmu gibisinden.....

3. senemizdeydik mutluyduk..
mezheplermiz ayrıydı..
ayrılık girmiycekti bir daha hayatımıza ama girdi
bir kez daha istersen ayrılığı biter dedi istedim istemek zorundaydım onu seviyordum çünkü hala seviyorum ama bitmek zorundaydı
ve ben ölmek zorundaydım

herşeye rağmen bütün imkansızlıklara rağmen aşkım :çok üzgünüm:

Neden mezhepleriniz ayrı diyemi ayrıldın anlamadım ben? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…