Ne ağır bi imtihandayım ben. Hepimiz öyle Allahım hepimize güç versin. Gerçekten zor be zorrrr inş mükaafatını alıcaz sabretmek lazım ama çok kötü oldum gerçekten. :çok üzgünüm: Allahım içimizi ferahlatsın
kediyse nası uçtu fisfisfis
a.s.a.s.
canım ya anlıyom senı allah yardım etsın
tugba benimkinin görmesi bile zor. takip etmezki. umrunda olmaz ama yine de yaziyim dedim.. cünkü o da çok mutlu gördüğüm kadarıyla...
aranıza nefes almakta zorlanan ölü bir kız daha kabul edermisiniz
bir insan nasıl kururmuş anladım bir insan nasıl dona kalırmış anladım artık sakatım kızlar eksiğim yarımım..
bugün tam 1 ay oldu bitleli..tam 1 aydır ne yüzünü görüyorum sen sesini duyuyorum bir kerecik duyabilseydim sesini resimler kaldı ağlıyorum bunları yazarken çünkü 1 aydır hiç ağlamadım kurudu hayatımdaki herşey
bir insan nasıl kururmuş anladım bir insan nasıl dona kalırmış anladım artık sakatım kızlar eksiğim yarımım..
bugün tam 1 ay oldu bitleli..tam 1 aydır ne yüzünü görüyorum sen sesini duyuyorum bir kerecik duyabilseydim sesini resimler kaldı ağlıyorum bunları yazarken çünkü 1 aydır hiç ağlamadım kurudu hayatımdaki herşey
3. senemizdeydik mutluyduk..
mezheplermiz ayrıydı..
ayrılık girmiycekti bir daha hayatımıza ama girdi
bir kez daha istersen ayrılığı biter dedi istedim istemek zorundaydım onu seviyordum çünkü hala seviyorum ama bitmek zorundaydı
ve ben ölmek zorundaydım
herşeye rağmen bütün imkansızlıklara rağmen aşkım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?