Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:çok üzgünüm: off canm yaa inş atlatırsın en kısa zamanda. çok iyi anlıyorum çook zor yaa çoook ama hepimiz toparlıcaz inş bu böyle gitmezkii.. :çok üzgünüm: düzelme durumunuz yokmu peki?

şuanda ben hiç bir umut görmüyorum sürekli özelden arayıp kapatan birivar ayrılmadan önce böyle birşey yoktu sesimidinleyip kapatıyor bende oymuş gibi sesizliği dinliyorum belkide odur diye

cicekbahcesi20 ay bacım hayatım benimmm nsl öle yazmışsın kıs çok içim burkuldu okurkenn...ayrıldınmı yoksaaa yaaa üzüldüm şimdiiiiiiii

barışmak istemiyorum zaten ayrılık kelimesi geçen ayın 15inde geçti biz konşmaya devam ettik fakat yüzünü bir dafa bile görmedim çok görüşmek istedi görmedim son 1 haftadır aramıyor
ben onunla yapamıyorum ama onsuzda olmuyo kızlar..

Barışmak istemiyorsan unutman daha kolay olur bence canım. Yani bana öyle gelyor. ınş çabuk toparlarsın. Daha yeni illaki bi alışkanlık var hem sevgide bitmez öyle kolay ama zamanla düzeliyomuş öyle diyo herkes bizde öyle ümit edip dua ediyoruz.. Akışına bırakalım herşey olacağına varıyo fazla harap olmadan üzüntümüzüde yaşıcaz ama atlatıcaz inş :Saruboceq:

cicekbahcesi20 cnm benim en iyi kararı vereceginden eminim ben..sen ayrılıgı uygun gördüysen eminim en dogrusudurrrr....üzülme hayatım benim kıyamama ben sana..

bıçağı alıp şah damarımdan kesesim var onu ! nasıl durucak şu hırsım msnde tekrar ekleyip çirkefleşene kadar saydımak istiyorum dasafgshfhhdjgjkklhghkllhşkıyyı9o798578tkuj

Hani sen hep yanımda olacaktın
Hani ellerimi bırakmayacaktın
Hani hep yanımda kalacaktın
Bıraktın sen şimdi yalnız kalacaksın

ıyigeceler canyoldaşlarıım..:a015:

aranıza nefes almakta zorlanan ölü bir kız daha kabul edermisiniz

aramıza kabul ederiz tabi ama bazı şartlarımız var... önce camı aç nefes al, ölü bi kızı aramıza nasıl alalım :sm_confused:
kimse hayatın başı da değil sonu da...
kendini fazla yıpratma tatlım :1hug:

aranıza bende katıldım arkadaşlar ama ben ayrılan değil terk edilmiş bi kızım malesef kimin bitirdiği önemli değil heralde sonuç önemli ve bitti malesef

giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir :içelim:
sen de geç bakalım, kapıda kalm :lepi:

ben geldim günaydın.iyi olduğunuzu bilmek ne güzel.

bende aynı fikirdeyim çenebazla önce bir kendine gel ondan sonra aramıza kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…