Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla tek bildigim geçecekk bende 4 ay önce ayrıldım geçecek dedilerr ama kulaklarım tıkalıydı tum bu laflaraa şimdii anlıyorumki geçıyorr bu hayatta aallah ölüm acısının bile sabrını verıyor emin ol geçecek ama bu dönemde yalnız kalma hep arklarınla ol buraya gel bizlerle konuşş emin ol atlatıcaksın

cicekbahcesi hos geldin diyemiyorum ama hosgeldin yinede.. inşallah cabucak gidersin aramızdan... anlatmanda sakınca yoksa neden ayrıldığınızı anlatsana canım.. iyi gelir konuşmak..

ben 17 yaşımda genç kızdım artıık çocuk değildim hayatıma bir bakışıyla girdi ilkti ilkimdi..babam gibiydi güvendiğim sonsuz şeydi şuanda 20 yaşımdayım şimdi yok evimin her köşesinde ondan bi iz var eşikte hala ayak izi var hala vazomda çiçekleri var..
bitermiki bu acı bitmezse daha bende kaç daha yara açar
inanın kendimi hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ölsem belki bi vasfım olurdu ama ölmedim..
bana deseler bak kızım fulden sana 1 gün ömür veririz onun karşılığnda ona ölürcesine sarılırsın tamam derim

mezhep farklılığı yüzünden sen ayrılığı teklif ettin ve bitti. sonrasında dönmeyi denedin mi? ben pek anlamam mezhep falan ama... belliki üzülüyosun..

:çok üzgünüm: off canm yaa inş atlatırsın en kısa zamanda. çok iyi anlıyorum çook zor yaa çoook ama hepimiz toparlıcaz inş bu böyle gitmezkii.. :çok üzgünüm: düzelme durumunuz yokmu peki?

mezhep farklılığı yüzünden ayrıldık diyemem tam olarak ama bunun açtığı yaralarda var bizde
kızlar ben hatalıyım ondan en ufak hatasında ayrılmak istedim her seferinde beni geri çevirdi şımarıklık aptallıktı çünkü beni kaybetme korkusu vardı bu sefer aşkımı oyuncak etmiycem sana dedi bitiyse bitti gitti ben hatalıyım ve yüzüm yok onun tekrar karşısına çıkmaya..
tahamülüm kalmamıştı bana çok sinirlendiğinde kavgalarda gerizekalı gibi kelimeler kullanıyordu. kaldıramadım çok ağrıma gitti

off canım benim ilk yazdığında anladım zaten yaşadığın acıyı...
birebir hissettim ben bu hissetiklerini.. senden bi kaç ay önce yaşadım tek farkımız o..
biter mi bu acı demişsin ya..
kendimden söyliyim bitmedi.
bitmez diyodum yani bitmedi.. 6 ay oldu.
siz şimdi dışardan bakınca çok gözükücek biliyorum. altı ay nasıl dayanılır ya falan diceksiniz..
ama yaşıyo insan. ölmüyoda..
ki ben intihar etmeyi de denedim. öldürmeyen Allah öldürmüyo..
sadece mezhep yüzünden mi bitti
yani birbirinizi seviyorken bittiyse dönseniz ya

bana çok bağırıordu geleceği düşündüm bu adammı senin istediğin dedim..
ilerde evlenince telfonda sana bunları söylüyorsa evlendiğinde nolucak dedim..
çocuklarına bunlarımı dinleticeksin dedim ve bitirdim.blki doğru bir karar verdim ama pişmanım doğruda olsa

canım hatalı sensen bence bi şekilde konuş onla affettir kendini ya bellki çok üzülüyorsun. Oda seviyormus demekki kaybetme korkusu varmıs.. Bence gururmu artık ne düşüncen varsa at bi kenara konuş onunla ya kolaymı aşık olmak kolay bitmesin böyle sudan sebeplerden.. benneyaptımki

peki aradi mi ayrılıktan sonra hiç?

Hmm ozman bilemicem canım sen bilirsin iyisini tabi ama düzelme durumu yokmuyduki yani?

aranıza bende katıldım arkadaşlar ama ben ayrılan değil terk edilmiş bi kızım malesef kimin bitirdiği önemli değil heralde sonuç önemli ve bitti malesef

bir çoğumuzda karsi taraf bitirdi zaten canım.
bende dahil..
ki geri dönme çabalarımız da oldu ama karşılıksız kaldı..
siz neden ayrildiniz peki.. yani sebebi neydi terk edilişin..
aramıza hoşgeldin:çok üzgünüm:

valla bende bi zamanlar terk edilenimm en kötüsü bu olsa gerekk

valla ben de terk edildim sanırım..
yani ben ayrılalım dedim
kabul etmedi 1 hafta falan öyle sürdü.
hep aradı sms attı ayrılmamışız gibi..
en sonunda yeter artık arama bitti dedim. anlamıyomusun dedim..
peki dedi. hep sevicem bil falan dedi..
gitti..
bi kaç gün sonra ben aradım.. yüz yüze görüştük..
soğudum dedi.
tekrar senle olamam falan dedi..
ağladım yalvardım.
bu ilişkiyi istemiyorum dedi..
o gün bugundur yalvaran taraf benim...
yani bende terk edildim aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…