bsaka hesapmı actı acaba
canım uğraşacağını sanmıyorum öle şeylerle, msn girmiyorsa yeni kız msn girmediği içindir telefonda anlaşıyorlardır senağlama
3. senemizdeydik mutluyduk..
mezheplermiz ayrıydı..
ayrılık girmiycekti bir daha hayatımıza ama girdi
bir kez daha istersen ayrılığı biter dedi istedim istemek zorundaydım onu seviyordum çünkü hala seviyorum ama bitmek zorundaydı
ve ben ölmek zorundaydım
herşeye rağmen bütün imkansızlıklara rağmen aşkım :çok üzgünüm:
ben 17 yaşımda genç kızdım artıık çocuk değildim hayatıma bir bakışıyla girdi ilkti ilkimdi..babam gibiydi güvendiğim sonsuz şeydi şuanda 20 yaşımdayım şimdi yok evimin her köşesinde ondan bi iz var eşikte hala ayak izi var hala vazomda çiçekleri var..
bitermiki bu acı bitmezse daha bende kaç daha yara açar
inanın kendimi hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ölsem belki bi vasfım olurdu ama ölmedim..
bana deseler bak kızım fulden sana 1 gün ömür veririz onun karşılığnda ona ölürcesine sarılırsın tamam derim
ben 17 yaşımda genç kızdım artıık çocuk değildim hayatıma bir bakışıyla girdi ilkti ilkimdi..babam gibiydi güvendiğim sonsuz şeydi şuanda 20 yaşımdayım şimdi yok evimin her köşesinde ondan bi iz var eşikte hala ayak izi var hala vazomda çiçekleri var..
bitermiki bu acı bitmezse daha bende kaç daha yara açar
inanın kendimi hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ölsem belki bi vasfım olurdu ama ölmedim..
bana deseler bak kızım fulden sana 1 gün ömür veririz onun karşılığnda ona ölürcesine sarılırsın tamam derim
mezhep farklılığı yüzünden ayrıldık diyemem tam olarak ama bunun açtığı yaralarda var bizde
kızlar ben hatalıyım ondan en ufak hatasında ayrılmak istedim her seferinde beni geri çevirdi şımarıklık aptallıktı çünkü beni kaybetme korkusu vardı bu sefer aşkımı oyuncak etmiycem sana dedi bitiyse bitti gitti ben hatalıyım ve yüzüm yok onun tekrar karşısına çıkmaya..
tahamülüm kalmamıştı bana çok sinirlendiğinde kavgalarda gerizekalı gibi kelimeler kullanıyordu. kaldıramadım çok ağrıma gitti
bana çok bağırıordu geleceği düşündüm bu adammı senin istediğin dedim..
ilerde evlenince telfonda sana bunları söylüyorsa evlendiğinde nolucak dedim..
çocuklarına bunlarımı dinleticeksin dedim ve bitirdim.blki doğru bir karar verdim ama pişmanım doğruda olsa
bana çok bağırıordu geleceği düşündüm bu adammı senin istediğin dedim..
ilerde evlenince telfonda sana bunları söylüyorsa evlendiğinde nolucak dedim..
çocuklarına bunlarımı dinleticeksin dedim ve bitirdim.blki doğru bir karar verdim ama pişmanım doğruda olsa
aranıza bende katıldım arkadaşlar ama ben ayrılan değil terk edilmiş bi kızım malesefkimin bitirdiği önemli değil heralde sonuç önemli ve bitti malesef
aranıza bende katıldım arkadaşlar ama ben ayrılan değil terk edilmiş bi kızım malesefkimin bitirdiği önemli değil heralde sonuç önemli ve bitti malesef
valla bende bi zamanlar terk edilenimm en kötüsü bu olsa gerekk
Canım siz neden ayrıldınız ya kısaca yazarmısın bi? birde yeni sevgilisimi var seninkinin? :teselli:
canım 2547'de anlattımbi gelişme yok şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?