Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben üç extra biradan sonra gayet güzel şarkı söylüyrum
ah aşkım aman aşkım sen ne dersen tamam aşkım :)

kızlarrrrrr iyi gecelerr kuşlarr nasılsınız ya ebrum princesim size saçma bişe sorcam

ya ben ayakkabı aldım denedigimde gayet iyiydi eve geldim sıkıyo gibi geldi gittim büyük numarası kalmamış istanbuldan sipariş ettiler 2 gun sonra haber geldi ayakkabınız geldi diye yarın almaya gidicem ama bu kez evdekini denedim sanırım o gün yorgunluktan ayagım şişti bugun deneyince gayet normal geldi tam oturduu ben şimdi yarın gidicem ama ben değiştirmicem demek ayıpmı kaçar yaa

Ben yalnız kalmak isterdim kendi kendime olunca daha iyi toplarlıyorum kendimi. he bide internetimde olmalı canım -tatlicadiarzu- neyse ben birz içerdeyim görüşürüz kızlar

hıc gıtme:roflol:
yok canım ya ne ayıbı sen kullancan..sonucta ellerınde yokmus onuda satarlar ıste...
acıklarsın bole bole dersın
ama ıyı karar ver hasengözlerimebaksanab
bıdaha buyukte ısteyemezsınyerimseniben

gitmene bile gerek yok. ara değiştirmicem de bence..teşekkür falan et..
onu da başkasına satarlar ne de olsa cnm

Ben yalnız kalmak isterdim kendi kendime olunca daha iyi toplarlıyorum kendimi. he bide internetimde olmalı canım -tatlicadiarzu- neyse ben birz içerdeyim görüşürüz canım

netsız olmaz zaten24 saat-tatlicadiarzu-
buaksam kardesım dıyokı..
hıc ellemesek ordan kalkmazsın dıyo bana:lepi:

tmm canım ıyı geceler

işte gideyim bide onu deneyim dıyorum ya kızlar parmagımın ucu değiyor ama rahatsız etmıyor bende cok buyuk ayakkabı ıstemıyorum zaten bu aldıgım 40 numara sipraiş ettigim ise 40 bucuk ay kamuyona rezil oldum

bidaha buyuk istememde bidaha ordan ayakkabı alırken aha sorunlu kız geldi demezler dimi

gitmene bile gerek yok. ara değiştirmicem de bence..teşekkür falan et..
onu da başkasına satarlar ne de olsa cnm

amann acele ettim annemi dinlemedim ertesı gun gittim değiştirmeye halbuki az sabretsem off neyse artıkın yarın zaten incektim kızılaya ugrarım benden baska 40 bucuk alan olurmu acaba

ayakkabı ılla bıraz acar sankı..sen yıne onuda dene ama degısmıcen gıbı sankı..
musterı herzaman haklıdırsengözlerimebaksanab

ay gecmıse gttım daldım kaldım..
komık oluyo ya okuması..kendı yazdıklarım cıktı karsıma..:))haha ınsallah bıgun burdakı yazdıklarımada gulerım..

verme ayakkabnı nılm ...samımıyetı bozma..uzulur sonra:))bız kımseyı uzemeyız dımı:))

Hayat kisa gelen bir battaniye gibidir.
Yukari cekersin ayak parmaklarin isyan eder.
Asagi cekersin omuzlarin titrer . Ama yine de, neseli insanlar dizlerini
karinlarina ceker, rahat bir uyku uyumayi basarir..........

iyigeceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…