Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba arkadaşlar tam bana göre bir konu görünce hemen daldım içeri 14 şubatta ayrıldım sevgilimden ama çok acı çekiyorum dinlimiyo bir türlü herşey onu hatırlatıyor bana yaşadıklarım ,konuştuklarım aklımdan çıkmıyo gözümün önünden gitmiyor ve sürekli ağlıyorum hiçbir şekilde görüşmedik konuşmadık o günden beri o memeleketine döndü 1 ay önce dün dayanamadım aradım kouştuk hal hatır sordum oda sanki aramak isteyipte arayamıormuuş gibi çok sevindiğini mutlu olduğunu benim aramamı beklemediğiii söyledi dünyalar benim oldu dün rahat rahat uyudum aylardır uyuyamıyordum sanki geri geldi hayatıma gibi hissettim sesini duyduktan sonra

hoşgeldin demet...
keşke hiç bu topikte aramızda görmeseydik..
peki bundan sonra ne olacak demet

hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar kafayı yıyeceğim.çıldırmak üzereyim.hazmedemiyorum.artık mantıklıda düşünemiyorum ne olur bana bır akıl verın yoksa çıldırcam.

hoşgeldin diyeceğim ama keşke ayrılmasaydınızda gelmeseydin.buraya gelenler pek ıyı şeyler sonucunda gelmıyor cunku.

ya haftasonu canım benımkıyle bırlıkte kaldık bılıyorsun hersey superdı.pazarteside hersey iyi gitti.salıdan beri ulaşamıyorum beyfendıye salı günü telefonunu açmıyordu.dedım bıryerde unuttu falan ama dünde kapalıydı nedense tam işten çıkış saatinde telefonu kapandı.ve bugun az önce ortak bır arkadaşımızla konuştum salı günü teli yanındaymış.ve az önce aradım beyfendıyı bakıyım dedım telı genemı kapalı ve ışe geldiği saatte gene telefonu açıldı.yanı napmaya çalışıyor anlamıyorum.çıldırcam dayanamıyorum .ya istemiyorsa söylemesini bekliyorum ama söylemiyor tam tersi ayrılmak istemiyorum diyor hep konuştuğumda yerımde olsanız napardınız artık üzülmüyorum ama yaptığı şeyleri hazmedemiyorum artık.

canım yaa aceba akşam kapatmasının sebebi evli felan olailirmi iyi tanıyormusun belki akşam evde yakalanma korkusundan dolayı kapalı tutuyordur iyice bir araştır bence

hayata canım sakin ol................
kuralları unutoyorsunnnnnnnnnnnnn
uzerıne çok gıtme...
daha ders çıkartmadınmı canım............
ya belki yapısı oyle yada kaptmak zorundaydı yada ne bıleyım işte vardır kendınce nedenııııııııı
ya çok fazla ırdeleme
bak benım tellerde kapalı 2 gundur...
çok yogunum ve kimsenin bana ulaşmasını istemıyorummmmmmmmm
çünkü işime konsantre olamıyorum...
arasınlar ofisi sekreterıme not bıraksınlar acilse dönerim..

seninkide sana yapmamıştır.......
hemen üzerine alınma

canım yaa aceba akşam kapatmasının sebebi evli felan olailirmi iyi tanıyormusun belki akşam evde yakalanma korkusundan dolayı kapalı tutuyordur iyice bir araştır bence

canım 3 senelik erkek arkadaşım 3 senedir böyle bir sorunu yoktu askerden geldi 2 şubatta evli olamaz nişanlı bile olamaz ya bazen düşünüyorum acaba oyle bır durum mu var dıye nişanlı yada sözlenme kararı aldıda ondanmı boyle dıye ama oylede degıl.askerdeyken bıle hergun telefonla konuşurduk ama kendini şaşırdı artık.ya napmalıyım bana bır akıl verın cıddı kafayı yıcem artık.bitirmek sizce dogru karar olurmu cesaretim yok ama onsuz kalmaya yeniden.

bilmiyorum canım ama hareketleri normal gelmiyor artık ok kabul edıyorum yogun çalışma saaatleri belirsiz ama ya alışık olmadığım şekilde davranıyor hazmedemiyorum.

saolun arrkadaşlar buundan sonra bişey olcağını sanmıyorum şidilik azcık özlemim gitti o kadar

off yaa... valla ne diyeceğimi bilemiyorum... yeni henüz... daha çok değişecek ruh halin... amacım korkutmak değil ama olur da kendinle çelişirsen korkma diye dedim ... :teselli:

bir süre sende onu arama o eni merak etsin ne oldu aceba neden aramıyor artık diye kaçan kovalanır taktiğini uygula o farkedecektir eksikliğini o üsütne düşemey başlayacaktır gerçekten seni kaybetmekten korkuyorsa mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…