Hayat kisa gelen bir battaniye gibidir.
Yukari cekersin ayak parmaklarin isyan eder.
Asagi cekersin omuzlarin titrer . Ama yine de, neseli insanlar dizlerini
karinlarina ceker, rahat bir uyku uyumayi basarir..........
iyigeceler a.s.
valla bocukcum gulumsucek bıse bulamadım ...
ı
canım yaaa :çok üzgünüm: bende tanıştım annesiyle ve senin gibi anneannesiyle teyzesinin evinde, beraber oturduk yedik çay içtik sohbet ettik, benimki utandı içerdeki odaya geçti hatta :) herkes biliyordu yani, tüm akrabaları.benide beğenmişlerdi anneannesi evine davet etmişti falan.bunlar güzel anılar bir o kadar da bizi evlilik açısından umutlandıran ve bu kadar üzülmemize sebep olan anılar, çünkü ciddiyetlerini hissediyorsun sende hayal kurmaya başlıyorsun ama işte napalım bizim hayallerimiz yarım kaldı, rabbim elbet bizede gün yüzü gösterecek belki onlarla belki onlarsız ama emin ol biz mutlu olucaz çünkü biz sevdik ve sevgimizin hakkını verdik yanlış bişe yapmadık ne yalan söledik ne aldattık hep onların yanında olmaya çalıştık,eğer onlar bunları göremiyorlarsa başkalarında mutluluğu arıyorlarsa kendi bilecekleri iş...biz sevdiğimzde yeniden tam sevicez ve onlar gibi dönüşümüz de olmayacak mutlu yuvamızı kuracaz onlarda belki pişman olcak ama iş işten geçmiş olcak,yaptıklarıyla kalcaklar hesabını kendileri ödicekler.inşallah güzel günler, kendinden emin insanlar gerçekten kıymetimizi anlayacak insanlar yanımızda olur da bu günleri hiç hatırlamayız:teselli:
bence doğrusunu yapmışsın canım... daha iyi olacaksın emin ol ... :teselli:
:1no2ek düzeleceğe benzzemiyor ilgisizlik dizz boyuu wee bişeyler war benim bilmediğim sankiiibenneyaptımki
bu topikte ne kadar çok ayrılan var takip edemiyorum en hızlı burası ilerliyo kaydirigubbakcemile3
yarin güzel bi güüüün olsunnnnnnnnnnnnnnnn!!!
öpüyorum hepinizi.. iyi uykular kızlar....
günaydın bebişlerim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hihoyyyt hihoyyyt
yüzünü gören cennetlik oldu canım, çok mu çalıştırıyo seni kötü kediler.....
ayy bana heidi diyenler seni görsünler kaydirigubbakcemile3
ne güzel yaa... ben sevmiyorum artık, yordular beni( bi de ben 24 nisan için izin alıp izmire gelmek istiyorum (
yaaa ... 24 nisanda müşteriyle toplantım var benim... muhtemelen 23 nisanda da çalışacağız...
bu arada 23 nisan demek istedin sanırım... yoksa sana bayram 24ü mü kaydirigubbakcemile3
ben geldim .günaydın nasılsınız? neler var neler yok?
ben geldim .günaydın nasılsınız? neler var neler yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?