Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yarin güzel bi güüüün olsunnnnnnnnnnnnnnnn!!!
öpüyorum hepinizi.. iyi uykular kızlar....

valla bocukcum gulumsucek bıse bulamadım ...
ı

aferin sana :dilcikar:

kesinlikle öle olacak canım yerimseniben

bence doğrusunu yapmışsın canım... daha iyi olacaksın emin ol ... :teselli:

:1no2ek düzeleceğe benzzemiyor ilgisizlik dizz boyuu wee bişeyler war benim bilmediğim sankiiibenneyaptımki

canım ya gelmeni istemem aramıza ama seni kaybedebileceğini hissettir ona...
inşallah akıllanır en kısa sürede... bir süre sen de arama bakalım... madem seviyor bunu senin de hissetmeye hakkın var...

bu topikte ne kadar çok ayrılan var takip edemiyorum en hızlı burası ilerliyo kaydirigubbakcemile3

eee bir de ayrılanlar yeni sevgili bulamayınca sayı gittikçe çoğalıyor... -tatlicadiarzu-
sen yine niye buralardasın ; öyle acıklı yazılar yazıyorsun :uhm:

yarin güzel bi güüüün olsunnnnnnnnnnnnnnnn!!!
öpüyorum hepinizi.. iyi uykular kızlar....

olacak canım... güzel olacak... açılışı ben yaptım...
ay sabah arabada kapattım gözlerimi hayal kurdum ... bana çiçek geliyor filan hayalimde... bu aralar bir çiçek trafiği var ondan sanırım... öyle hayal kurmak bile güzel geldi... yani kurduğum hayalin gerçek olmaması durumunda canımın acımayacak olması bile güzel :lepi:

ayy bana heidi diyenler seni görsünler kaydirigubbakcemile3
ne güzel yaa... ben sevmiyorum artık, yordular beni ( bi de ben 24 nisan için izin alıp izmire gelmek istiyorum (

ayy bana heidi diyenler seni görsünler kaydirigubbakcemile3
ne güzel yaa... ben sevmiyorum artık, yordular beni ( bi de ben 24 nisan için izin alıp izmire gelmek istiyorum (

yaaa ... 24 nisanda müşteriyle toplantım var benim... muhtemelen 23 nisanda da çalışacağız...

bu arada 23 nisan demek istedin sanırım... yoksa sana bayram 24ü mü kaydirigubbakcemile3

yaaa ... 24 nisanda müşteriyle toplantım var benim... muhtemelen 23 nisanda da çalışacağız...

bu arada 23 nisan demek istedin sanırım... yoksa sana bayram 24ü mü kaydirigubbakcemile3

23ü zaten tatil, 24ünü izin versinler de 4 gün kalayım yerimseniben yerimseniben
ama vermezler, ne bahane bulcam ki :çok üzgünüm:

yıllık izin bile olsa sen bunları bilmezsin, izin vermezler (
zeynep aramıza oynayarak katılanlardan kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın fırtınoşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…