Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off yaa... valla ne diyeceğimi bilemiyorum... yeni henüz... daha çok değişecek ruh halin... amacım korkutmak değil ama olur da kendinle çelişirsen korkma diye dedim ... :teselli:

ya çivi çiviyi söker ttaktiğini uyglyam dedim başasyla deneyim yok onnu adım çocukta çocuk bile bana destek olmaya çalıştı en sonunda pes etti :1no2: baktı benden bişey olmucak

güzelim ya seninki kronik vaka haline geldi...
bir jelinin ki bizi böyle şaşırtmıştı bi de seninki ...
tabii princessin ki de az değildi yani...

valla oturup düşüneceksin ... nasıl bir ilişki yaşamak istediğine karar ver... önemli olan senin ne istediğin... onun ne istediği değil... o ayrılmak istemiyor ama sana böyle bir ilişki yaşatmak istiyor oh ne ala...

aslında fırtınamın dediği de doğru... gitme üzerine... 2 ay az değil ama sanırım askerlik cidden zor geldi ona... zor biliyorum ama o arayana kadar arama ve hayatı da kendine zindan etme... hem daha önce de ayrılık yaşadınız siz... dayanabildin yine dayanırsın...

demet güzel kızmışsın yaww...
zaten boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye...hihoyyyt
bak böcükte güzel oda senin gibi talihsiz yavrucak...

ama ben çirkinimmmmmm-tatlicadiarzu- ucube gibi birşeyim.
ohhhhhhh kaderim çok güzel çok şükür... hihoyyyt

ya çivi çiviyi söker ttaktiğini uyglyam dedim başasyla deneyim yok onnu adım çocukta çocuk bile bana destek olmaya çalıştı en sonunda pes etti :1no2: baktı benden bişey olmucak

çok hoşsun yaaa... çocuk teselli etti seni demek kaydirigubbakcemile3

güzelim biz bayanların unutma süresi genelde 4 -5 ay ... arada yaptığın denemeler gerçekten bir şeye yaramıyor... sürekli bir karşılaştırma filan oluyor... bir de karşındakine de yazık...

o yüzden sen yeniden sevebileceğini hissettiğin zaman böyle bir şeye adım at...
benim 6 ayı geçti.. artık daha iyiyim... hatta artık başka biri için hayal kurabiliyorum... :lepi:

zorlama kendini yani... zamanla iyi olacaksın...

e diyosun len sen :mymeka:
sezercik aslan parçası senii :)))

ben de öle çok güzel değilim... hem dişlerimde tel bile var benim... çirkin bettyim ben yaw kaydirigubbakcemile3

bencede çok haklısın arkadaşım bir süre kaç özellikle birebir kalmaktan çünkü erkekler farklı bir yapıda ne istedikleriini pek bilmeözler senden nefret etseler bile birabir kalınca kör kütük aşık gibi davranırlar:1no2:

çenebazım sağoll tatlım ilgin için. Şeniz
hastayım 4 gündür yatıyorumm,gelemedim hiçç,şimdi de kolumda serumla yazmaya çalışıyorumm :)
yaşım 20 tatlım ve evet sakaryaa :)
biziim ilişki bitti işte,ne anlatim ki,ama kolumdan müsait olduğum zaman sohbet babında konuşabilirizz
öptüm ballarr :)

gel gel sarışınım gel.....
kız böcük brate benzıyormu yada leonardaya benziymiiii:1ninca::1ninca:

ama been hazır olmadığımı söyledim karşıakinço istedi deyelim dedi seni mutlu edeceğime söz veririm dedi bak dedim ben alışamazsam çeker giderim sana yazık olur osun dedi çocuk :roflol:kendi kaşındı yani yapcak bişi yoktu

teşekkkür ederim arkdaşım eeminimmsende çokgüzelsindir sana öyle geliyodur görünen ksım güzel görünmeyeni sor :) kiloları

demet senı ebruyla tanıştırayım...
ebru buranın kurucularındandır...
ebru ile ben çok özelimdir..
bizimle iyi geçin o kaaa
ebrunun bir eksiği var sadece kanatları eksik..
öyle işte

demet senı ebruyla tanıştırayım...
ebru buranın kurucularındandır...
ebru ile ben çok özelimdir..
bizimle iyi geçin o kaaa
ebrunun bir eksiği var sadece kanatları eksik..
öyle işte

tunaydın fırtınam yerım senı sabah sabah ıyı geldı valla bunları okumak..
nasılsın..
ben ıyıyım valla..
bugun ılk ıs kulube grdım..
face bıle bakmadım..
sıze soz bugun bakmıcam..:lepi:
saclrımı fonledım..bugun yokum..

demetcım memnun oldum hosgeldın:çok üzgünüm:

o ne demek oluyo ben bu siteyi kullnamaya yeni başladım da :)

:roflol::roflol:
seni korumam altına aldım..arkanda fırtına var..
ben oylesıne yazdım canım...
önemli değil..
sende öğrenirsin yakında..
elma kurdu gibi ordan oraya girer çıkarsın...
hacker bile olursun..
kaydirigubbakcemile2kötükedihüso
sen küfür etme kavga dövüş yapma gerisine karıştırma..
teknik bir problem olursa böcüğe söyle o sana yardımcı olur...:1closedeyes::1closedeyes:
bak şimdi sana rep vercemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…