o zaman ilişkini kurtaralımmmmmm CADIARZU
benimle ilgilenme sen senağlama senağlama
demek asıl mevzuyu görmedin....
haha süper...........
allah seniiiiiiiiii
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok ılgılencem senle yavriiimmmmmmm:teselli::teselli:
kızlar sıze doyamıyorum ama ben cıkıyorum:çok üzgünüm:
hadı bay bayına.s.
...aksam gelırım
cok kaynatmayın ha okuması zor oluyoyerimseniben
kocaman optumŞeniz
olsun canım sen kartı dusur bıse kaybetmıs olmassın..yerimseniben
ınsallah saf degıldırkaydirigubbakcemile3hay allahım yananiknanik
kurtulurmuki canım:bbo: dün gece aradım soguk konustu tlfnu kapattı arkasından ben msj attım sana ne oluyor ne yapmaya çalısıyorsun dıye "ben senle yapamıyorum diye msj atmış" bende nedeni ne peki dedim {{panik atak hastası kendısı,bide alkol rahatsızlıgı war} "çok bunalıyorum,bu senınle alakalı olan bırsey degıl ben hastayım seni kendımle karanlıgıma çekmek istemiyorum,bende boyle olmasını ıstemıyorum ama senide karartmak istemiyorum" dıye msj attı:bbo:
bende hastalığını bahane etme Allah tan gelen birşey dedim....bu seferde alkol başş werdiii Alkol le benım aramda kaldı oda şu anda çaresiz bende 2mizde ne yapacağız bilmiyoruzz:bbo:
demek asıl mevzuyu görmedin....
haha süper...........
allah seniiiiiiiiii
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok ılgılencem senle yavriiimmmmmmm:teselli::teselli:
yedim geldim ben şekerim...
neyse alışırsın sen bizim hızımıza :)))
hımm... zor bir durummuş... bence sen birşey yapma artık canım...
arasan yine üzerine gitmiş olursun... neden ; niçin diye de sorma...
bırak bakalım kendi haline... o zaman napacak... yapman gereken bu ...
belki seni kaybedeceğini hissederse o zaman aklını başına toplar... tam bitti de denmemiş ama dediğin gibi dikkatli olman gereken bir noktadasın...
panik atak evet hastalık ; allah bunun için güç verir mutlaka ama alkol biraz farklı bir sorun... bunu da kendin için düşünmen gerek...
bilemiyorum belki bunlar bahaneleri de olabilir... arkasına saklandığı şeyler olabilir...
o yüzden biraz geri çekilmen lazım... aradığında da sitem etme ... sanki onsuz da herşey güzelmiş gibi... aslında öyle de olmalı zaten ... onlarsız da herşey güzel olmalı... yerimseniben
oda benden bunu ıstıyor ben sureklii nerdesın soylemı boylemı sorular soruyordum...dün gece konustuk ıste bunları bana bu tür sorular sorma boguluyorum dedi....ben sana zaten cvbını werrıım sen benım ustume gelme ben ne yaptıgımı soylerım sana dedı...mesela işim war dedimi ben üsteliyordum ne işin war ne işin war dıyee bunu yapma dedi ben işim bitince sana hesap werrim zaten dedi ne bilim yaa...
ODA BENI KAYBETMEK İSTEMİYOR AMA ALKOL YUZUNDEN SUREKLI TARTISIYORUZ ASLINDA TARTISMA DEGILDEE BENIM İSTEKLERİMİ YERINE GETIREMIYORR BAGIMLISI OLMUS CUNKU...BILIYORUM COK KOTU BIRSEY BU BENDE BILIYORUM AMA ELIMDEN GELEN BIRSEY YOK DIYOR ....TEDAWİ OL DIYORUM HASTANEDE YATT DIYORUM BU SEFERDE İİCE BUNALIYOR BENI YOK BAGLARLAR ORDA BILMEM NEE HASTANE ORTAMINDAN KORKUYOR BU SEFERDE...
KÜÇÜKTE DEGIL AMAA SÖZ GECIREMIYORUM Bİ TÜRLÜÜ...BAZEN HAK WERIYORUM HAKLI SOYLEMESI KOLAY OLUYOR AMA ONUN ICIN ÇÇOK ZORDUR DIYORUM AMA NE BİLİM YAA BEN ÇÖZÜM YOLU URETTIKCEE OO İÇİNE KAPANIYOR ÜRKEKLEŞİYORR....BUDA SORUN YAŞAMAMAMIZA BENİM BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ ANLAMAMA SEBEP OLUYOR İŞTEE....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
oda benden bunu ıstıyor ben sureklii nerdesın soylemı boylemı sorular soruyordum...dün gece konustuk ıste bunları bana bu tür sorular sorma boguluyorum dedi....ben sana zaten cvbını werrıım sen benım ustume gelme ben ne yaptıgımı soylerım sana dedı...mesela işim war dedimi ben üsteliyordum ne işin war ne işin war dıyee bunu yapma dedi ben işim bitince sana hesap werrim zaten dedi ne bilim yaa...
ODA BENI KAYBETMEK İSTEMİYOR AMA ALKOL YUZUNDEN SUREKLI TARTISIYORUZ ASLINDA TARTISMA DEGILDEE BENIM İSTEKLERİMİ YERINE GETIREMIYORR BAGIMLISI OLMUS CUNKU...BILIYORUM COK KOTU BIRSEY BU BENDE BILIYORUM AMA ELIMDEN GELEN BIRSEY YOK DIYOR ....TEDAWİ OL DIYORUM HASTANEDE YATT DIYORUM BU SEFERDE İİCE BUNALIYOR BENI YOK BAGLARLAR ORDA BILMEM NEE HASTANE ORTAMINDAN KORKUYOR BU SEFERDE...
KÜÇÜKTE DEGIL AMAA SÖZ GECIREMIYORUM Bİ TÜRLÜÜ...BAZEN HAK WERIYORUM HAKLI SOYLEMESI KOLAY OLUYOR AMA ONUN ICIN ÇÇOK ZORDUR DIYORUM AMA NE BİLİM YAA BEN ÇÖZÜM YOLU URETTIKCEE OO İÇİNE KAPANIYOR ÜRKEKLEŞİYORR....BUDA SORUN YAŞAMAMAMIZA BENİM BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ ANLAMAMA SEBEP OLUYOR İŞTEE....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
zaten her erkek bundan sıkılır ki ... hastalığı ; alkolü bahane işte ...
yermiyiz biz sengözlerimebaksanab
OO 29 BEN 20 CANIM YAA NE BILIM ISTEE BAZI AILE SEBEPLERINDEN DOLAYII BEN NE DESEM ALKOL KONUSUNDA BUNALIWERIYOPR USTUNE GITMIYORUM BENDE SEN BILIRSIN HAYAT SENIN HAYATT BEN BELKI BUGUN WARIM YARIN YOKUM AMA SANA YAZIK DIYORUM HAKLISIN DIYORR YAA NE DESEM HAKLI OLDUGUMUDA BILIYOR AMA Bİ TÜRLÜÜ UYGULAMA YAPAMIYORR ARKADAS CEWRESIDE ALKOL KONUSUNDA COK ETKILIYORR NE YAPACAM BILMIYORUM......
zaten her erkek bundan sıkılır ki ... hastalığı ; alkolü bahane işte ...
yermiyiz biz sengözlerimebaksanab
OO 29 BEN 20 CANIM YAA NE BILIM ISTEE BAZI AILE SEBEPLERINDEN DOLAYII BEN NE DESEM ALKOL KONUSUNDA BUNALIWERIYOPR USTUNE GITMIYORUM BENDE SEN BILIRSIN HAYAT SENIN HAYATT BEN BELKI BUGUN WARIM YARIN YOKUM AMA SANA YAZIK DIYORUM HAKLISIN DIYORR YAA NE DESEM HAKLI OLDUGUMUDA BILIYOR AMA Bİ TÜRLÜÜ UYGULAMA YAPAMIYORR ARKADAS CEWRESIDE ALKOL KONUSUNDA COK ETKILIYORR NE YAPACAM BILMIYORUM......
cidden küçük değilmiş canım... en azından artık hayatın sorumluluğunu taşıması gereken bir yaşta... sen de böyle sorunlarla uğraşmak için küçük bir yaştasın...
zamana bırak bakalım... en doğrusu bu olacak... senin için de onun için de...
kızlar yemeğimi yedim geldim,
çenebazım napıyon fıstıkım
cidden küçük değilmiş canım... en azından artık hayatın sorumluluğunu taşıması gereken bir yaşta... sen de böyle sorunlarla uğraşmak için küçük bir yaştasın...
zamana bırak bakalım... en doğrusu bu olacak... senin için de onun için de...
yanıı oyle yapacagım artık canım hayırlısı ne ise o olsun diyorum.........
ya birsürü gelen olmuş hoşgeldinizmi deyim allah kurtarsınmı desem karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?