Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o zaman ilişkini kurtaralımmmmmm CADIARZU

kurtulurmuki canım:bbo: dün gece aradım soguk konustu tlfnu kapattı arkasından ben msj attım sana ne oluyor ne yapmaya çalısıyorsun dıye "ben senle yapamıyorum diye msj atmış" bende nedeni ne peki dedim {{panik atak hastası kendısı,bide alkol rahatsızlıgı war} "çok bunalıyorum,bu senınle alakalı olan bırsey degıl ben hastayım seni kendımle karanlıgıma çekmek istemiyorum,bende boyle olmasını ıstemıyorum ama senide karartmak istemiyorum" dıye msj attı:bbo:

bende hastalığını bahane etme Allah tan gelen birşey dedim....bu seferde alkol başş werdiii Alkol le benım aramda kaldı oda şu anda çaresiz bende 2mizde ne yapacağız bilmiyoruzz:bbo:

kızlar sıze doyamıyorum ama ben cıkıyorum:çok üzgünüm:
hadı bay bayına.s.
...aksam gelırım
cok kaynatmayın ha okuması zor oluyoyerimseniben
kocaman optumŞeniz

olsun canım sen kartı dusur bıse kaybetmıs olmassın..yerimseniben
ınsallah saf degıldırkaydirigubbakcemile3hay allahım yananiknanik

güle güle canım a.s.

hımm... zor bir durummuş... bence sen birşey yapma artık canım...
arasan yine üzerine gitmiş olursun... neden ; niçin diye de sorma...
bırak bakalım kendi haline... o zaman napacak... yapman gereken bu ...

belki seni kaybedeceğini hissederse o zaman aklını başına toplar... tam bitti de denmemiş ama dediğin gibi dikkatli olman gereken bir noktadasın...

panik atak evet hastalık ; allah bunun için güç verir mutlaka ama alkol biraz farklı bir sorun... bunu da kendin için düşünmen gerek...

bilemiyorum belki bunlar bahaneleri de olabilir... arkasına saklandığı şeyler olabilir...
o yüzden biraz geri çekilmen lazım... aradığında da sitem etme ... sanki onsuz da herşey güzelmiş gibi... aslında öyle de olmalı zaten ... onlarsız da herşey güzel olmalı... yerimseniben

demek asıl mevzuyu görmedin....
haha süper...........
allah seniiiiiiiiii
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok ılgılencem senle yavriiimmmmmmm:teselli::teselli:

asıl mevzu ne cicim yaaa... :uhm:

aaaa size bişi anlatayım ben ... dün akşam arkadaşıma kahve içmeye gittim... 10dk evlerimizin arası... neyse saat 9 buçuk filan... çocuğun biri önümden gidiyordu döndü bana saat sordu... benim de telefon cebimdeydi çıkaramadım bir türlü... sonra uğraştırdım filan dedi... önemli değil dedim... neyse söyledim saati... sonra yürümeye başladım... öğrencimisin dedi ... hayır dedi ama yürümeye devam ben... sonra bir soru daha ne iş yapıyorsun... hay allahım yaaa... söylenecektim sonra vazgeçtim... iyi akşamlar dedim yürümeye devam ettim... ama çok komik yaaa ne cesaret valla... saati söyledim diye ...

ayyy keşke saruşunum da saat sorsa bana ... o bana saat sordu diye neler yapmam valla -tatlicadiarzu-

zaten her erkek bundan sıkılır ki ... hastalığı ; alkolü bahane işte ...
yermiyiz biz sengözlerimebaksanab

bu arada alkol sorunu için de rahat bırak canım... genel olarak rahat bırak.. sorunun ne olduğunu biliyormuş zaten... seni kaybetmemek için kendisi adım atmalı... sadece seni değil kendi hayatının da sorumluluğunu almalı...

bir süre rahat bırak... bakarsın işler yoluna giriyor o zaman ısrar etmeden ufak ufak söylersin yine... mesela araştır bakalım... öyle bağlamak filan ne alaka yani... ama tabii durumu ciddiyse bir süre hastanede kalması gerekebilir...

sen araştırma yap bununla ilgili ve sana olmaz dediğinde vereceğin makul cevaplar olsun... o zaman daha kolay olacaktır... bu arada kaç yaşındasınız siz?

evet yanı bırde şöyle düşün alkol bağımlısı olmak birde yanı en fazla 30-35 yaşındasınızdır dıye dusunuyorum bu yaşta boyle bır hastalığı olan ciddi problemleri olan fakat alkolün arkasına sığınan birisidir.sen ne dersende en ufak bir problemle karşılaştığında çözümü alkolde arayacaktır.unutuyorum lafı ardında.ve böyle birisi güçlü bir yapıya sahip değildir.
çok iyi düşünmelisin ve şunu bilki o seni sevse gerçekten alkolü bırakmaya çalışır.hastanede muayene falan olmak ister kendisi.bilmiyorum çok iyi düşünüp hareket etmelisin.
ve belkıde farklı maddelerde kullanıyor olabilir sen farkında olmayabilirsin.çünkü bağlama falan ben başka maddelerin bağımlısı olunduğunda mecbur kalınıpta yapıldığını biliyorum.iyi araştır ve çok iyi düşünüp hareket et.

iyiyim canım arada bakmadan duramıyorum size:)) sizede iyiysinizdir inş. o gün ebrunun yazdıkları etkiledi sanırım şimdi çok çok iyiyim onun hiçbişiyciğine bakmıyorum hatta başka bir aşka yelken açcam ama sevemiyorum ya belki yanlış yapıyorum bir arkadaşım var devamlı benle ilgileniyor pazar gezi var oraya gidecez ya acaba ona umut mu veririyorum diyorum bazen

ya birsürü gelen olmuş hoşgeldinizmi deyim allah kurtarsınmı desem karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…