Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar 2 ay snra bizimkinden haber geldi zamnnda ben bunu facebooka eklemiştim ama kabul etmedi istemiyorum seni bilmem ne neler neler :)) ama dün ölesine msne baktım talebimi onaylamış ama göremedim profilini ama kabul etmiş kızlar demekki aramamk lazmmış bu erkekleri akılları o zmn başına gelio böcüküm çok heyecanladım bi an ama snra bana çektrdikleri geldi aklıma şuan hiç bişey yapmicam beklicem zmn herşeyin ilacı kızlar seni istemiyorum artık diyen adam bni ekliyor garip değil mi??kaydirigubbakcemile3

biz hoşbulduk diyelim en iyisi acı veriyo ama bi taraftanda güzel duyguların acısı olması dert olmaktan çıkartıyo olayı diye düşünüyorum :CüvCüv:
hoşgeldin sende o zaman aramıza:))) ben bi geçmişi okuyum bari hikayeni bilmiyorum

hadi hayırlısı

sonunda buldum, gözlerim hasta zaten, bisürü şey okudum kargacık burgacık, yazık değil mi bana :çok üzgünüm:
bu arada ben bilmiyorum kötü içeriğe basınca nolduğunu, dur şu mesajda bi basayım nolcak bakim :1rolleyes: :1rolleyes:

git bakalım geziye ... belki kuşlar böcekler kelebekler içinde uçuşur hihoyyyt

biz hoşbulduk diyelim en iyisi acı veriyo ama bi taraftanda güzel duyguların acısı olması dert olmaktan çıkartıyo olayı diye düşünüyorum :CüvCüv:

polyannamısın sen yaaa kaydirigubbakcemile3

ilginç valla... bunların işine akıl sır ermiyor...
yapma hiçbir şey canım... princessi biliyorsun onunkisi de ekleyip duruyordu...

sen aman sakın yelkenleri indirme... hadi hayırlısı ... :smiley-cool:

puanlar azalıyor o zaman da canım ...

ama yine deneyip görmek istiyorsan sen bilirsin kaydirigubbakcemile3

ben geldim beni benimkisi aradı gene hasta olmuş.evde 2 gündür yatıyormuş.şirkette telini unutmuş benim aradıgımı gorunce fırsat bulunca aramış böyle dedi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama kurcalamak istemiyorum....

ilginç valla... bunların işine akıl sır ermiyor...
yapma hiçbir şey canım... princessi biliyorsun onunkisi de ekleyip duruyordu...

sen aman sakın yelkenleri indirme... hadi hayırlısı ... :smiley-cool:

yok cnm indrmem merak etme tatlım ama onca ddği laftan sonra kalkıp bana böle davranması cidden garip ve 2 ay sonra yapıo bunu aklı başına geldi bnce yada bilmiyorum bn beklemedyim oturup onu izlicem bir film gibikaydirigubbakcemile3

kız çenebaz ben verimmi ben çoktandır veremiyorum rep :))) zaten senin rep uçmuş gidiyo kıskandım

kız çenebaz ben verimmi ben çoktandır veremiyorum rep :))) zaten senin rep uçmuş gidiyo kıskandım

dosttan gelen taş da olsa gül de olsa başımızın üstünde yeri var tatlım Şeniz Şeniz
ister repe bas, ister kötü içeriğe, canın sağolsun umudum, dostluk sağolsun :içelim: :içelim:

bence iyi fikir eskilerdeki gibi mendil yerine kart:lepi:

bilmiyorum canım ama hareketleri normal gelmiyor artık ok kabul edıyorum yogun çalışma saaatleri belirsiz ama ya alışık olmadığım şekilde davranıyor hazmedemiyorum.

bak cnm hastaymış biraz bekleyip görmekte yarar var ama bu ilgisizlik inan öldürüyor aynı fikirdeyim bu konuda:1no2:

geçmiş olsun cnm, kendine dikkat et

evet cnm Şeniz
kesınlıkle oyle beklemekte yarar var ama sanırım çok doldum artık napsa batıyor.

babasının yanında çalışmıyor muydu o ? ben mi yanlış hatırlıyorum...

bu arada bu tepkileri veriyor olman güven eksikliğinden kaynaklanıyor... yoksa diğer türlü acaba başına birşey mi geldi diye telaşa kapılırsın... ya da onun önem verip haber vermesi gerekmiyor mu ... neyse kurcalama hee hee de bakalım bir süre ...

kolay ggelsin herkes işe daldı galiba muhabbet ggüzeldi yaww birden sustu herkes:1closedeyes:

biraz öyle oldu canım... sen öğrenci misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…