hoşgeldin sende o zaman aramıza:))) ben bi geçmişi okuyum bari hikayeni bilmiyorumbiz hoşbulduk diyelim en iyisi acı veriyo ama bi taraftanda güzel duyguların acısı olması dert olmaktan çıkartıyo olayı diye düşünüyorum :CüvCüv:
hadi hayırlısıkızlar 2 ay snra bizimkinden haber geldi zamnnda ben bunu facebooka eklemiştim ama kabul etmedi istemiyorum seni bilmem ne neler neler :)) ama dün ölesine msne baktım talebimi onaylamış ama göremedim profilini ama kabul etmiş kızlar demekki aramamk lazmmış bu erkekleri akılları o zmn başına gelio böcüküm çok heyecanladım bi an ama snra bana çektrdikleri geldi aklıma şuan hiç bişey yapmicam beklicem zmn herşeyin ilacı kızlar seni istemiyorum artık diyen adam bni ekliyor garip değil mi??kaydirigubbakcemile3
ha omu yavrum bakar işte arada...
aman öyle işte
ne zamandır almıyom bir şey...
o yanı ıyı yorum falan olunca uyeler verıyor işte..
tecrube puanı gibi birşey işte..
hani çokta anlamı yok..
yorumlarda kırmızı çizelge varya orda kötü içerik yazar onun yanında terazi var ona bas sonra çıkan bolumede düşünceni yaz.tamam de çık..
bende dene istersennn
sonra çenebaz diye bir ye varya
onun yorumlarınıda kötüiçeriğe bas gitsin....
:jeyyar::roflol::roflol:sırnaşık şey
ay bende çok fenayımmmkötükedihüsokötükedihüso
şaka şaka basma sakın
kızlar yemeğimi yedim geldim,
çenebazım napıyon fıstıkım
iyiyim canım arada bakmadan duramıyorum size:)) sizede iyiysinizdir inş. o gün ebrunun yazdıkları etkiledi sanırım şimdi çok çok iyiyim onun hiçbişiyciğine bakmıyorum hatta başka bir aşka yelken açcam ama sevemiyorum ya belki yanlış yapıyorum bir arkadaşım var devamlı benle ilgileniyor pazar gezi var oraya gidecez ya acaba ona umut mu veririyorum diyorum bazen
biz hoşbulduk diyelim en iyisi acı veriyo ama bi taraftanda güzel duyguların acısı olması dert olmaktan çıkartıyo olayı diye düşünüyorum :CüvCüv:
kızlar 2 ay snra bizimkinden haber geldi zamnnda ben bunu facebooka eklemiştim ama kabul etmedi istemiyorum seni bilmem ne neler neler :)) ama dün ölesine msne baktım talebimi onaylamış ama göremedim profilini ama kabul etmiş kızlar demekki aramamk lazmmış bu erkekleri akılları o zmn başına gelio böcüküm çok heyecanladım bi an ama snra bana çektrdikleri geldi aklıma şuan hiç bişey yapmicam beklicem zmn herşeyin ilacı kızlar seni istemiyorum artık diyen adam bni ekliyor garip değil mi??kaydirigubbakcemile3
sonunda buldum, gözlerim hasta zaten, bisürü şey okudum kargacık burgacık, yazık değil mi bana :çok üzgünüm:
bu arada ben bilmiyorum kötü içeriğe basınca nolduğunu, dur şu mesajda bi basayım nolcak bakim :1rolleyes: :1rolleyes:
ilginç valla... bunların işine akıl sır ermiyor...
yapma hiçbir şey canım... princessi biliyorsun onunkisi de ekleyip duruyordu...
sen aman sakın yelkenleri indirme... hadi hayırlısı ... :smiley-cool:
puanlar azalıyor o zaman da canım ...
ama yine deneyip görmek istiyorsan sen bilirsin kaydirigubbakcemile3
kız çenebaz ben verimmi ben çoktandır veremiyorum rep :))) zaten senin rep uçmuş gidiyo kıskandım
canım yaŞenizdosttan gelen taş da olsa gül de olsa başımızın üstünde yeri var tatlım Şeniz Şeniz
ister repe bas, ister kötü içeriğe, canın sağolsun umudum, dostluk sağolsun :içelim: :içelim:
yaa ben bu çocukla tanışmak için şöyle bir plan yaptım ama bakalım uygulayabilecek miyim... onu gördüğümde çantamdan yanlışlıkla kartımı düşürücem...
saf değilse heralde alır ve beni arar... sırnaşık şey
ayy safsa zaten çıldırıcam... anacım nerdeyse 1 yıl daha önce beklemiştim tanışalım diye -tatlicadiarzu-
ya danapsam da tanışsak biz yaaa ...
aman salak ben ... ben niye uğraşıyorum yaaa :tomato:
o düşünsün benle nasıl tanışacağını :dilcikar:
bilmiyorum canım ama hareketleri normal gelmiyor artık ok kabul edıyorum yogun çalışma saaatleri belirsiz ama ya alışık olmadığım şekilde davranıyor hazmedemiyorum.
çenebazım sağoll tatlım ilgin için. Şeniz
hastayım 4 gündür yatıyorumm,gelemedim hiçç,şimdi de kolumda serumla yazmaya çalışıyorumm :)
yaşım 20 tatlım ve evet sakaryaa :)
biziim ilişki bitti işte,ne anlatim ki,ama kolumdan müsait olduğum zaman sohbet babında konuşabilirizz
öptüm ballarr :)
bak cnm hastaymış biraz bekleyip görmekte yarar var ama bu ilgisizlik inan öldürüyor aynı fikirdeyim bu konuda:1no2:
burdayızda çalışıyoruz....
ben geldim beni benimkisi aradı gene hasta olmuş.evde 2 gündür yatıyormuş.şirkette telini unutmuş benim aradıgımı gorunce fırsat bulunca aramış böyle dedi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama kurcalamak istemiyorum....
evet cnm Şeniz
kesınlıkle oyle beklemekte yarar var ama sanırım çok doldum artık napsa batıyor.
kolay ggelsin herkes işe daldı galiba muhabbet ggüzeldi yaww birden sustu herkes:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?