babasının yanında çalışmıyor muydu o ? ben mi yanlış hatırlıyorum...
bu arada bu tepkileri veriyor olman güven eksikliğinden kaynaklanıyor... yoksa diğer türlü acaba başına birşey mi geldi diye telaşa kapılırsın... ya da onun önem verip haber vermesi gerekmiyor mu ... neyse kurcalama hee hee de bakalım bir süre ...
biraz öyle oldu canım... sen öğrenci misin ?
babasının yanında çalışmıyor muydu o ? ben mi yanlış hatırlıyorum...
bu arada bu tepkileri veriyor olman güven eksikliğinden kaynaklanıyor... yoksa diğer türlü acaba başına birşey mi geldi diye telaşa kapılırsın... ya da onun önem verip haber vermesi gerekmiyor mu ... neyse kurcalama hee hee de bakalım bir süre ...
biraz öyle oldu canım... sen öğrenci misin ?
canım evet babasıyla çalışıyor kendilerine ait kot üzerine ihracat yaptıkları bir şirket var yani evet dediğin sey sanırım babasına söyleyip telefonu isteyemezmiydi evet isterdi.yani önem vermedi işte benim içinde sorun olan bu artık.ben başına bsy mı geldi neden boyle yapıyor öğrenmek derdindeyim dediğim gibi bilmiyorum zaten akşama ablamın dogumgunu orda olcam gecede kafamı toplayıp yarın akşam konuşcam .yani yapamıyorum ,istediği şey böyle bir ilişki ise artık ilişkimiz yok diyeceğim.bilmiyorumsenağlama
hayır çalışıyorum ama kaytararak :teytey:
hayata şekerim... ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum desem alınmazsın değil mi...
yine hemen karar veriyorsun farkında mısın... haftasonu çok güzeldi hani... tamam 2 gün ortadan kaybolması hoş değil... kimse istemez böyle birşey ama ... karar alıyorsan kararından vazgeçme...
ben sevgilinin yerinde olsam hayata benden vazgeçemez; 2 gün ilgilenirim olayı çözerim diye düşünürdüm... erkek bu anlamaz ki ne kadar incindiğinden... bir yerde dur diyebileceğini düşünemiyor sevgilin... bence biraz sakin kal... en azından üzerinde düşün ve o da düşünüp bu kararı aldığını anlasın...
canım tabıkıde kızmam ama o bana bır adım gelse ben 10 adım 100 adım gıtmeye hazırım ama yapmıyor ya bılmıyorum belkıde aramamak,konuşmamak,görüşmemek gerekiyor onun yaptıgı sekılde davranmak ona ödetmek gerekıyor.ozamanda aklıma şu soru geliyor ben aramazsam o hıc aramayacak ve bu ılıskı olmaktan cıkacak.bılmıyorum kafam karmakarışık.ama haklsıın kafamı toplamam ve cıddı anlamda artık ya tamam ya devam kararı almam gerekıyor cunku ben ne kadar üzülsemde farketmıyor farkedemiyor.ona bu duruma göre hareket etmeliyim.
neyse kızlar ben kaçtım bıraz daha çalışıyım
boşver işi gücü :içelim:
sen muhasebecimisin?
slm bu arada
güzelim elimizde bir işimiz var şükrettiğimiz...
ben boşveremem valla -tatlicadiarzu-
haklısın şaka yapıyorum bu krizde iş bulmak çok zor sen bak işine bana bakma kaydirigubbakcemile5
sen de bana bakma son 1 saattir hiçbişi yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
gurban olsun sana çenebazın Şeniz
patronun çok rahat galibaaa tatlım -tatlicadiarzu-boşver işi gücü :içelim:
aferin san böcük :teselli:güzelim elimizde bir işimiz var şükrettiğimiz...
ben boşveremem valla -tatlicadiarzu-
sen de bana bakma son 1 saattir hiçbişi yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
ben 2 gündür hiçbişey yapmıyom :dance:
aşkitom bugün görüşemedik seninle, özlediiimmmmmmm senağlama
patronun çok rahat galibaaa tatlım -tatlicadiarzu-
aferin san böcük :teselli:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ben patronlarınızın tuttuğu gizli ajanım, yandınızzzzzz kötükedihüso
aman patronun kndi yapacak iş bulamıyo :teytey:
aşkitom bugün görüşemedik seninle, özlediiimmmmmmm senağlama
beceriksiz o zaman senin patron :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?