Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım evet babasıyla çalışıyor kendilerine ait kot üzerine ihracat yaptıkları bir şirket var yani evet dediğin sey sanırım babasına söyleyip telefonu isteyemezmiydi evet isterdi.yani önem vermedi işte benim içinde sorun olan bu artık.ben başına bsy mı geldi neden boyle yapıyor öğrenmek derdindeyim dediğim gibi bilmiyorum zaten akşama ablamın dogumgunu orda olcam gecede kafamı toplayıp yarın akşam konuşcam .yani yapamıyorum ,istediği şey böyle bir ilişki ise artık ilişkimiz yok diyeceğim.bilmiyorumsenağlama

hayır çalışıyorum ama kaytararak :teytey:

hayata şekerim... ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum desem alınmazsın değil mi...
yine hemen karar veriyorsun farkında mısın... haftasonu çok güzeldi hani... tamam 2 gün ortadan kaybolması hoş değil... kimse istemez böyle birşey ama ... karar alıyorsan kararından vazgeçme...

ben sevgilinin yerinde olsam hayata benden vazgeçemez; 2 gün ilgilenirim olayı çözerim diye düşünürdüm... erkek bu anlamaz ki ne kadar incindiğinden... bir yerde dur diyebileceğini düşünemiyor sevgilin... bence biraz sakin kal... en azından üzerinde düşün ve o da düşünüp bu kararı aldığını anlasın...

hayır çalışıyorum ama kaytararak :teytey:

kaydirigubbakcemile3

gurban olsun sana çenebazın Şeniz

aşkitom bugün görüşemedik seninle, özlediiimmmmmmm senağlama

boşver işi gücü :içelim:
patronun çok rahat galibaaa tatlım -tatlicadiarzu-

güzelim elimizde bir işimiz var şükrettiğimiz...
ben boşveremem valla -tatlicadiarzu-
aferin san böcük :teselli:

sen de bana bakma son 1 saattir hiçbişi yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
ben 2 gündür hiçbişey yapmıyom :dance:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ben patronlarınızın tuttuğu gizli ajanım, yandınızzzzzz kötükedihüso

aman patronun kndi yapacak iş bulamıyo :teytey:

bugün de bitti, yarına allah kerim delikafadulden delikafadulden
öpüyorum arım balım peteğim kulübüm üyelerini

a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…