Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama tatlım tamamen unutmam lazım bunun içinda çok ama çok bi zaman lazım çünkü biz normal flört değildik düşün ki sadece yatmadan yatmaya ayrılıyoduk ve bi nişan attık bunu yükü daha zor insan haliyle seçici oluyo istemeden de olsa...

dua ediyorum canım sende benim için dua et doğum günüm için gün sayıyorum ilk defa ak mı kara mı hayatıma yön veren bi doğum günüm olcak 24 NİSAN seni sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

tamam canım ederim tabii.. hadi hakkında hayırlısı gelsn bi an önce 24 nisan :1hug:

ne oluyoz len burda..........
kendımı yabancı gibi hıssettım..........
ayrılmayın gelmeyın kardeşım buraya ne kadar çok yenıler oldu bu sıralarda ya
hayret bır şey..
kızlar üzümeyınnnnnnnnnn
kendınızı ailenızı yaşamayı sevın.
onlar kımkı ya pessss yanı..............

tabiki canım şimdi erken zaten 4 ayy olmuş daha. ben tamamen kimseyi istemiyorsun sandım ondan öyle dedim

canım böle kararlı olman ne kadar güzel kendi kendine teselli veriyosun tebrikler rabbim yardımcın olsun hepimizin olsun :teselli:

sen diiit ozaman hıh senin derdinde yokmuş hemmm ala ala ya:))))))

hosgeldin canımm nasılsınn.. bencede onlar kimkii su halimize bakın ya :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

canım senin adına çok sevindim , allah hep yanında olsun, dualarını eksik etme.

tuğba61 trabzonlusun dimi canım benim babamda trabzonlu canım ben çok yorgunum dinlencem yarın görüşürüz iyi geceler

derencim iyi geceler dualarım hepimizle

tabiki canım şimdi erken zaten 4 ayy olmuş daha. ben tamamen kimseyi istemiyorsun sandım ondan öyle dedim

yok kız rahibemiyim ben:))))

canım böle kararlı olman ne kadar güzel kendi kendine teselli veriyosun tebrikler rabbim yardımcın olsun hepimizin olsun :teselli:

teşekkür ederim canım umarım seninde allah gönlüne göre verir...üzülme tatlım hep şunu derim geç gelen mutluluğun kıymeti bilinir umarım mutlu olcaksın ama muhakkak bişeyle sınanacaksın işte allah kimseye taşıyamacağı yükü vermezmişş...

tuğba61 trabzonlusun dimi canım benim babamda trabzonlu canım ben çok yorgunum dinlencem yarın görüşürüz iyi geceler

derencim iyi geceler dualarım hepimizle

iyi geceler canım çok ama çok iyi dinlen kendine gel bi silkelen senden kıymetli birşey yok bunu untma....hadi tatlımı talı rüyalar...

elllerin ellerimden kayıp gitti
gözlerin artık değmez yüreğime
bağırmak istesemde çıkmaz sesim
sana gitme diyebilmek için

kaydirigubbakcemile3 iyi ozman canım yanlıs anlamışım. bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm iyi geceler rüyanızda dans eden kurbağa görün.. -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

o nie uğur mu getiriyo :))) tamam canım tatlı rüyalar...

iyigeceler kızlar ben yatıyorum öptüm yanaklarınızdan hepnizi a.s.

sen hala yatmadın mı kıs bide öğrencisin sen daha yatıcak kafanı dinlendircen de ohoooo hadi zıplada uyu bir an önce tatalımı tatlı rüyalar heee dans eden kurbağıda gör bak uğur getriyomuş:))))kaydirigubbakcemile5

sabah sabah bende bunu dinliyordum şimdi

aynen fırtınam iki gün gimedim birsürü gelen oldu hep artııyor

sen diiit ozaman hıh senin derdinde yokmuş hemmm ala ala ya:))))))
canım sen yanlış anladın galiba sen onun içindeki dertleri bilmezsin hep buraya birisi gelmişse kesinlikle bir derdi vardır durduk yere gelen gördünmü buraya

elllerin ellerimden kayıp gitti
gözlerin artık değmez yüreğime
bağırmak istesemde çıkmaz sesim
sana gitme diyebilmek için
canım bu yazıların beni bitiriyor

canım yaaa çok güzel bir haber bu... çok sevindim... aşk bu işte yahu :asigim:
bu yüzden de benimki bana hiç dönmeyecek ; o zaman yeni aşk zamanı -tatlicadiarzu-

ya öbür çocuğa da istersen bir şekilde söyle olayacağını... yani olmayacaksa tabi.. şu an uluç senin için daha önemli belli ama güven yok henüz... biraz zamana ihtiyacınız var... Allah nazarlardan saklasın; hayırlısı olsun canım a.s.

valla fırtınam ya sabah sabah okudum ama anlamadım... kim kimdi ; neden ayrıldı noldu :bbo: neyse geldikleri gibi giderler inşallah yerimseniben

umudum günaydın bu arada... herkeslere günaydın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…