anlıyorum canım. yani madem ona dönmüceksin baskasına sans vermeyi düşünmüyomusun. he tabi hemen birisile ol demiyorum ama hayatını ona sebeb donduramazsınkii. herkeste aynı değildir hem inş en doğru insanlar çıksın klarsımıza. Allah özelni güzelini yazsın alnımıza :1hug:
dua ediyorum canım sende benim için dua et doğum günüm için gün sayıyorum ilk defa ak mı kara mı hayatıma yön veren bi doğum günüm olcak 24 NİSAN seni sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden
ama tatlım tamamen unutmam lazım bunun içinda çok ama çok bi zaman lazım çünkü biz normal flört değildik düşün ki sadece yatmadan yatmaya ayrılıyoduk ve bi nişan attık bunu yükü daha zor insan haliyle seçici oluyo istemeden de olsa...
bundan önce bi ayrılığımız olmuştu 1 ay filan bi ayrılıktı o dnemde gelip geçicide olsa 1 haftalık bişi yaşamış bunu sonra kendi anlattı barıştıktan bayağı bi sonra ama ben af etsemde yediremedim kendime güvenim gitmişti bunuda bildiği için acaip acaip kıskançlıkları oluşmaya başladı bi çok şey atlattık benim ailem istemedi herşşeye göğüs gerdik en sonunda tamam dediler evim bile hazırdı...komik olcak ama en son ki ayrılık sebebimiz basit herzaman ki kıskançlıklarından çıktı ve olay büyüdü vee bitti tamamemn bitiş o bitiş yalvarmalar kapıma gelmeler iş yerime gelmeler ağlamalar sızlamalar fayde etmedi ona tek bi laf ettim SANA NE BU DÜNYADA NEDE ÖBÜR DÜNYADA AFFIM YOKTUR.. bu söz çok dokundu şimdi aklınca kendini af ettiemek için çaba sarf ediyo ama nafile bitti oda kabullendi bittiğini ama hala aramalr devam ediyo bilmem ne böle işte ama anlattığım yaşadıklarımın bırak binde biri bile diil var gerisini sen düşün he şimdi daha iyim en azından ağlama nöbetlerim 15 günde bire düştü ama tamamen bitcek ben biliyorum hee ona kalsa sonum onla olcak ama avcunu yalar yok öle bişi...bitti benim için ve geri dönüşü yok canım çok yandı töbe dedim bidaha ama asla ve asla çivi çiviyi söker yöntemine başvurmadım...çok istiyen oldu ama red ettim çünkü bi yanlışı daha kaldıramam....
ne oluyoz len burda..........
kendımı yabancı gibi hıssettım..........
ayrılmayın gelmeyın kardeşım buraya ne kadar çok yenıler oldu bu sıralarda ya
hayret bır şey..
kızlar üzümeyınnnnnnnnnn
kendınızı ailenızı yaşamayı sevın.
onlar kımkı ya pessss yanı..............
hayret bır şey..
kızlar üzümeyınnnnnnnnnn
selam ben bugun ulucun yanındaydım arkadaslar dun bana mesaj attı bulusalım dedı mırın kırın ettım neyse bulustuk kahwaltı falan ettık sonra ayrıldığu şirketten alacağı wardı onu almaya şirkete kuzeninin yanına gittik beni görünce kuzeni ayaklandı tuğçe falan oldu şaşırdı falan uluca baktı işte budur uluç dedi hiç ayrılmayın falan dedi bende dedimki dah abişey yok aramızda falan uluç yoktu o sırada yanımızda ...sonra kadıköye falan gittik sürekli elimi tutuyor bırakmıyor hiç başka kızlar umrumda değil dedi ve bana doğru düzgün bi işim olsa hiç düşünmem seninle ewlenirim tuğçem dedi şuan işsizlik canımı sıkıyor dedi...
bakalım arkadaşlar dua edin benim için nazara çok inanıyorum biz nazar yüzünden ayrıldık zaten ...
ve size tek bişey söylüyorum sadece dua edin allaha allah er yada geç kavuşturuyor biz şuan çıkıyormuyuz bilmiyorum ama allah er yada geç sewdiğinizi size geri veriyor inanın bana inancınızı yitirmeyin lütfen canlarım...ben çok inançlıydım rabbim gördü belki bana bir ders werdi beni çekti uluçtan ama pes etmedim ...
rabbim tez vakitte sizleride kavuşturur inşallah...benim için maaşallah demeyi unutmayın lütfen...
tabiki canım şimdi erken zaten 4 ayy olmuş daha. ben tamamen kimseyi istemiyorsun sandım ondan öyle dedim
canım böle kararlı olman ne kadar güzel kendi kendine teselli veriyosun tebrikler rabbim yardımcın olsun hepimizin olsun :teselli:
tuğba61 trabzonlusun dimi canım benim babamda trabzonlu canım ben çok yorgunum dinlencem yarın görüşürüz iyi geceler
derencim iyi geceler dualarım hepimizle
tuğba61 trabzonlusun dimi canım benim babamda trabzonlu canım ben çok yorgunum dinlencem yarın görüşürüz iyi geceler
derencim iyi geceler dualarım hepimizle
yok kız rahibemiyim ben:))))
kaydirigubbakcemile3 iyi ozman canım yanlıs anlamışım. bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm iyi geceler rüyanızda dans eden kurbağa görün.. -tatlicadiarzu-
iyigeceler kızlar ben yatıyorum öptüm yanaklarınızdan hepnizi a.s.
sabah sabah bende bunu dinliyordum şimdiÇekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi…
Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden,
Derdin Olurum, Korun Olurum,
Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum,
…Ve Git Artık, Ne Olursun Git, Git Gözlerimden
Kal Yerinde Öylece, Ses Etme,
Mevsimler Solsun Senelerce,
Mümkünse Çıkmasın, O İki Hece,
Öldü de, Bitsin Bu İşkence…
Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de,
Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de,
De ki, Gövdeden Dal Kırıldı,
Kopan Candı, Yıkıldı de, Deki Öldü, Öldü de…
Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de…
Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı,
Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de…
Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de…
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen fırtınam iki gün gimedim birsürü gelen oldu hep artııyorne oluyoz len burda..........
hayret bır şey..
kızlar üzümeyınnnnnnnnnn
canım sen yanlış anladın galiba sen onun içindeki dertleri bilmezsin hep buraya birisi gelmişse kesinlikle bir derdi vardır durduk yere gelen gördünmü burayasen diiit ozaman hıh senin derdinde yokmuş hemmm ala ala ya:))))))
canım bu yazıların beni bitiriyorelllerin ellerimden kayıp gitti
gözlerin artık değmez yüreğime
bağırmak istesemde çıkmaz sesim
sana gitme diyebilmek için
canım yaaa çok güzel bir haber bu... çok sevindim... aşk bu işte yahu :asigim:
hayret bır şey..
kızlar üzümeyınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?