Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o olmayabilir. ama hissedersin sen. ama şehri farklı yazar mı bilemiyorum.
msne eklemiş ama eklediği cocuk benim kardeşim gibidir.
yani bana cok yakın.
ve cocuk şey dedi
sen olmasaydın msne eklemezdi beni. şimdi siz ayrılınca aklına geldi tabi dedi
görüşmüyorum ben dedi.
bir şey yazarsa bana bildir dedim tamam dedi.

Bilmiyorum ya bi tane resmindede yüzü değişik çıkmış o da olabilir olmayada bilir bakalım izmirde olduğuna göre o değildir çünkü bizimki hiç buraya gelmemişti of ya ama sitenin reklamındakinin o olduğundan %100 eminim Allahım yüzünü bile unutmuşum görmeye görmeye daha iyi aslında CADIARZU Senin durumda karışık biraz belki senle yakınlaşmak için yapmıştır sonuçta dediklerinden sonra geri dönmeye yüzü yok, cesareti yok kötükedihüso ama yine de ümitlenme bunlar sağ gösterip sol vuruyolar biraz zaman geçsin o zaman niyeti çıkar ortaya

olmaz olmaz deme hiiiiiç
olmaz olmaz sevgilimmmm
zaman neler gösterir
belli olmaz sevgilimm...
bu şarkıda bize gelsin kızlar..

olmaz olmaz deme hiiiiiç
olmaz olmaz sevgilimmmm
zaman neler gösterir
belli olmaz sevgilimm...
bu şarkıda bize gelsin kızlar..

hehe kaydirigubbakcemile3 bencede bize gelsin :1hug: gördüğünüz gibi zaman neler gösteriyo belli olmuyo zaten -tatlicadiarzu- Allahım eğer oysa herşey dahada tuhaflaşır kafamçokkarıştı mesela bende adımı attım oturduğum semti attım belki oda yazdığı yerde oturmuyodur ama izmirde ne işi var ya yok yok o değildir kesin kafamçokkarıştı

Ne yapmaya calısıyor ne yapmaya calısıyor bı bılsem ya tamam ya devam dıyebılsem valla ne kötü bıseymıs ya kızlar uzak ol ben arayana kadar sınır yaaa bu nasıl bısey o kadarda dedım bak söyle lütfen ıkı kere yıkma benı offf offfff

Canım bence kendini şartlandırma,kendini ne kadar az sıkarsan,bu süreç o kadar rahat geçer...
Her ihtimale kendini hazırla...
Ama direkt de onu bekliyor moduna girme,hayatına devam et...

evet zaten bügün rahatım tabıkı beklıyorum ama aslında hepınızın bıttı dedıgınızı anlıyorum sankı ...

jeliboncum bitti diye düşünmüyorum ben acıkcası..
bitse daha once bitti yeter der bırakırdı gibi geliyor.
beklemeye almazdı.
ama şunu da görüyoruz hepimiz
bu adamla eskisi gibi nasıl olursunuz?
neyi nasıl düzeltebilir?
şu günlerinin hesabını nasıl vericek..

ya bitiren adam delikanlı gibi bitirsin.
yok zaman ver yok bekle. bunlar neki ya..

evet yaaaa cok sacma ben olsam adam gibi söylerim bitti diye niye uzatimki niye yani niyeee inan aklim almiyor düsündükce kafayi yiyecem ya artik kötükedihüso o kadar diyorum bak söyle kötüyüm böyle daha kötüyüm diye bitiremiyor ben seni arayana kadar bisey yapmaa ya iyimiser düsünüyorum tamam bunalimda herhalde ailesine filanda gitmemis bende iyi degilim filan diyor bi yandan diyorum ya nasil bensiz oluyor buda icimi acitiyor yaa öyle kötü biseyki benimki kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı offff offff offffffffffffff

neyse kizlar ya BU DERT BENI ÖLDÜRECEK

Ama benı oyalıyorsa eger bıtırdı ve bana söylemıyorsa galıba o zaman bı tek nefret olur ona karsı cünkü ben günlerdır neler cekıyorum neler düsünüyorum yazık degılmı bana

umarım oda gercekten ıyı degıldır ama o su an sen bekle deyıpte gülüp eglenıyorsa .

bende düsünüyorum nasil oluruz diye iste bir an önce bir adim atsa böyle gün gectikce dahada zorlastiriyor herseyi iki hafta oldu simdi

jelibonum ne olur bosuna düsünüp düsünüp kendini yipratma...
hersey olucagina variyor...
bekle demis sende sabirla beklemeye calis...
olumlu düsün olumlu olsun....
iyi geceler hepinize...
yarin hersey daha güzel olsun insallah...

yapicak bisey yok canim benim birsey yapmicazzzzz ben kendimi tutucam bende bugün kitab okumaya basladim aglamadim evet bugün gercekten iyiydim sende iyi ol artik ne olur senağlama hepimiz icin dua ediyorum inanin :1hug:

Şu bekleme olayını da benim aklım bir türlü alamadı,büyük ihtimal de almaz bundan sonra...
Ne bu yaaa
Nasıl da naza çekiyorlar kendilerini
Nasılsa bekleyen var
Oh ne ala
Bazen acaba erkeklerle rolleri değiştirdik de haberimiz mi yok diye ciddi ciddi düşünüyorum.

öyle düsünüyorum zaten canim benim bende yatiyorum yarin güzel bir gün yapalim kendimize iyi geceler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…