Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yok canım ne alaka...

Sen benim saydıklarımı bir duysaydın...Ohoooo...

evet yaa düstügüm hale bak

Tatlım senin düştüğün bir şey yok
Aslında sevgilin olacak sıpanın zalaklığı söz konusu burada...
Ya da korkaklığı ne bileyim...

Bu erkekler çok korkak...Kafanda bitirdiysen,olmayacağına inanıyorsan,ayrıca bu duruma kesin karar verdiysen,çekersin kızı karşına adam gibi anlatırsın durumu...Ama bu konuşmayı yaptıktan sonra,kararının arkasında durursun,iki gün sonra dönmezsin...Ne kendini yıpratırsın,ne kızı,ne de ilişkini...

Yok devam etsin istiyorsan da,adam gibi devam edersin...Böyle yok uzak kalalım,yok bunalımdayım vs.vs. bahane üretmezsin...Ne hakkın var başka bir insanın hayatından çalmaya??Bırak da mutlu olsun karşıdaki!Ne bu bencillik??

Bu arada, gerçekten sıkıntıda olanı dışarıda tutuyorum burada...O zamanda da sevgiline durumu açıklarsın,anlayış istersin.Karşıdaki de zaten anlayış gösterecektir buna...

Ama bu durumun da açıklaması binbir bahane üreterek,akılda soru işareti bırakarak olmaz zaten...Şüpheye yer kalmayacak,karşıda soru işaretleri oluşturmayacak biçimde açıklama yapılmalı ki,karşı taraf da huzurlu olsun...Gerçi böyle durumlarda,insan en çok sevdiklerine ihtiyaç duyar...Uzaklaştırma eğilimi de nedir anlamam...Sanırım o çok saçma erkeklik gururundan kaynaklanıyor...

Son düzenleme:
aa herkes yattımı nerdesiniz kızlar bende yatayım bari iyi geceler inşallah yarın güzel bir gün olur hepinize ben artık sabır istiyorum öpüldünüz kızlar....iyi geceler....mirmirmirmir

Ben buralardayım daha ama bizim kızlar uyudular herhalde pc başında :roflol:

İyi geceler canım...Hadi iyi bir uyku çek...

kızlar bende sevgilisinden ayrılanlar kervanına katıldım dün itibariyle.vatana millete hayırlı olsun:çok üzgünüm:

hoşgeldiniz kızlar..
yani bence gelmeyin direkt gidin.
pek tavsiye edilecek bi topic değil burası:))

hayırdır gerçekten ayrılanınız mı var aranızda?

kuşlar tünaydın mrb.yeni birileri gerlmiş sankı aramıza...
ayrıca çok mutsuzum din gece konustukya sizlerle daha sonra yattım ben ...rüyamda eskısını gördüm gemi gibi biryerdeydık ben peşinden gidiyordum...sonra baktım yanında sevgilisi var ağlıyorum felan birde elinden tutmuş cafe gibi biryere girioruz süreklı benden kaçıyordu...kızda hemşireymiş adını vermıyorum bildiğim bir hastanaede çalışıyormus ama kız benden güzel değil...bende çok süslenmişim ..olmayacak artık bna eminim dün kararda almıstım zaten biliyorsunuz msjda atmayacağım onsuzluğa alışmalıyımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…