kuşlar tünaydın mrb.yeni birileri gerlmiş sankı aramıza...
ayrıca çok mutsuzum din gece konustukya sizlerle daha sonra yattım ben ...rüyamda eskısını gördüm gemi gibi biryerdeydık ben peşinden gidiyordum...sonra baktım yanında sevgilisi var ağlıyorum felan birde elinden tutmuş cafe gibi biryere girioruz süreklı benden kaçıyordu...kızda hemşireymiş adını vermıyorum bildiğim bir hastanaede çalışıyormus ama kız benden güzel değil...bende çok süslenmişim ..olmayacak artık bna eminim dün kararda almıstım zaten biliyorsunuz msjda atmayacağım onsuzluğa alışmalıyımmm....
ya birsey daha var insan hayatında kaç kere aşık olabilir ben aynı şeylerı yaşayacağımı düşünmüyorum ??
ya birsey daha var insan hayatında kaç kere aşık olabilir ben aynı şeylerı yaşayacağımı düşünmüyorum ??
canım aynen rüyası bile kötü hatta rüyamda bak elele bile gördün nasıl dayanıyorsun felan diyorum içimdem...kan ağlıyor yaa .yok boyle bir aşk...
ya kızlar yeni birileri gelmıs ne oluyor anlamadım topiği kapatırız felan dıyorlar yanlşı mı anladım burda ciddi duygular paylaşılıyor dalgaya yer yok biz dalgamızı zamanı gelınce hep beraber yapıyoruz???
evet selincım bende ona inanıyorum...
ama tabiki korkularımda var...
çünkü beynıme çok şey yazdım..hatta kazıdım ..ama inşallah çabuk aşık olurum...
hatta evleneyım.hatta çocuğum olsun...
ama o çıksın aklımdan...
ek ben değil tabiki herkes mutlu olsun...
gece hiç uyuyamadım...bugun bir şey olcak ama ne...
içimde öyle bir his var...
bu arada princess umarım aramıza katılır...
bende gördüm öyle kabuslar ya benimkide eski sevgilisine yüzük almış evlenme teklif ediyodu yanımda bi hafta rüyanın etkisinden kurtulamamıştım bide benim rüyalarım çıkıyo :1shok: of ya hepimiz gördük böyle rüyaları dikkat ettiniz mi
ally cim sizi korkutmayayım ama...
ben gerçeğini yaşadım...
benimki evlendi....
evlendi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
damatlığın gömleğinide ben hediye etmiştim...
ama şuanda nefes alıyorsam demek...
ölmemişim ben......
üstelik benle beraberken evlendi...
keşke bır şekılde benden ayrılıp evlenseydi..
ama onu bile yapmadı...
siz çok şanslısınız..
yüreğim dayanıyor diyebilseydim keşke yada yüreğim çok acıyor diyebilseydim...nasıl böyle bi hainlik yapabilmiş ya bu acıya yürek nasıl dayanır :çok üzgünüm: neden evlendi peki aile baskısı yüzünden mi yoksa adiliğinden mi :a015:
yüreğim dayanıyor diyebilseydim keşke yada yüreğim çok acıyor diyebilseydim...
ama yüreğimi aldı gitti. benim kalbım yok ..acıyan bir kalbım yok artık...
öyleki gözyaşlarımbile kurudu artık....
sadece hafızlarımda anılar var...
beynime kazınan anılar var...
o adiliğinden yaptı canım...keşke ailesi zorlasaydı oyleyken bile gözümde büyürdü ama adiliğinden yaptı...
vay adi vayyklava: Allahtan bulur o canım merak etme mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum öyle bi insanın karaktersiz şey kötükedihüso ama eşine acıdım şimdi o kızın haberi yok muydu peki senden :uhm:
yok canım ne onun benden nede benım ondan haberim vardı...
sonuçta onun bir suçu yokkı...
oda sevmiş aşık olmuştur...
duyunca uzaktan baktım ve çıktım gittim...
mutlu olsunlar dedim...
sonuçta kız masum...
ama bende masumdum...
demek takdir ialhi dedim...
ama çok agırdı benim yaşadığım...inan çok zor..bana aşk acısını bile hakkıyla yaşatmadı..
evet o kızın da suçu yokmuş ama iyiki o kızın yerinde değilsin buna da şükür onun gibi birinden kurtarmışsın kendini ama olan sana olmuş işte ne kadar zaman geçti bu olayın üstünden? bende böyle bişey olsa yada rüyam çıksa hiç şaşırmam ama artık eskisi gibi canım yanmaz çünkü artık ondan herşeyi bekliyorum herşeye hazırlıklıyım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?