Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benim allah hayra getirsin inşallah...
bunun rüyası bile çok korkunç değilmi...
inşallah çabuk atlatırsın canım..

canım aynen rüyası bile kötü hatta rüyamda bak elele bile gördün nasıl dayanıyorsun felan diyorum içimdem...kan ağlıyor yaa .yok boyle bir aşk...

ya kızlar yeni birileri gelmıs ne oluyor anlamadım topiği kapatırız felan dıyorlar yanlşı mı anladım burda ciddi duygular paylaşılıyor dalgaya yer yok biz dalgamızı zamanı gelınce hep beraber yapıyoruz???

ya birsey daha var insan hayatında kaç kere aşık olabilir ben aynı şeylerı yaşayacağımı düşünmüyorum ??

Günaydın şekerlerrr kaydirigubbakcemile2 öyle deme selin yine aşık olabilirsin insan bi kere aşık olmaz bence mesela ben üç kere oldum hayatımda her seferinde de bi daha sevemem dedim ama karşına öyle biri çıkıyo ki herşeyi unutturuyo sana o yüzden umudunu kaybetme şutarafagitti

canım aynen rüyası bile kötü hatta rüyamda bak elele bile gördün nasıl dayanıyorsun felan diyorum içimdem...kan ağlıyor yaa .yok boyle bir aşk...

bende gördüm öyle kabuslar ya benimkide eski sevgilisine yüzük almış evlenme teklif ediyodu yanımda bi hafta rüyanın etkisinden kurtulamamıştım bide benim rüyalarım çıkıyo :1shok: of ya hepimiz gördük böyle rüyaları dikkat ettiniz mi

Canım, takılma sen, bazı arkadaşlar topiğin konusunu geyiğe çevirince kavgalar, tartışmalar çıkıyor ya, nihayetinde de topic kilitleniyor bu yüzden. Onu kastetmişler sanırım. Biz burada tartışmaya meydan vermediğimiz sürece bir şey olmaz. Çok şükür bugüne kadar böyle bir şey olmadı. Biz de geyik yapıyoruz arada ama hiç kavgamız olmadı. Hakaret olmadı... zaen konu itibariyle tartışmamızı gerektiren bir başlık değil. Destek için buradayız sadece.

evet selincım bende ona inanıyorum...
ama tabiki korkularımda var...
çünkü beynıme çok şey yazdım..hatta kazıdım ..ama inşallah çabuk aşık olurum...
hatta evleneyım.hatta çocuğum olsun...
ama o çıksın aklımdan...
ek ben değil tabiki herkes mutlu olsun...
gece hiç uyuyamadım...bugun bir şey olcak ama ne...
içimde öyle bir his var...
bu arada princess umarım aramıza katılır...

Öyle bişey hissedince oluyo inşallah iyi bişey olur hayırdır inşallah... :Saruboceq:

ally cim sizi korkutmayayım ama...
ben gerçeğini yaşadım...
benimki evlendi....
evlendi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
damatlığın gömleğinide ben hediye etmiştim...
ama şuanda nefes alıyorsam demek...
ölmemişim ben......
üstelik benle beraberken evlendi...
keşke bır şekılde benden ayrılıp evlenseydi..
ama onu bile yapmadı...
siz çok şanslısınız..

nasıl böyle bi hainlik yapabilmiş ya bu acıya yürek nasıl dayanır :çok üzgünüm: neden evlendi peki aile baskısı yüzünden mi yoksa adiliğinden mi :a015:

nasıl böyle bi hainlik yapabilmiş ya bu acıya yürek nasıl dayanır :çok üzgünüm: neden evlendi peki aile baskısı yüzünden mi yoksa adiliğinden mi :a015:
yüreğim dayanıyor diyebilseydim keşke yada yüreğim çok acıyor diyebilseydim...
ama yüreğimi aldı gitti. benim kalbım yok ..acıyan bir kalbım yok artık...
öyleki gözyaşlarımbile kurudu artık....
sadece hafızlarımda anılar var...
beynime kazınan anılar var...

o adiliğinden yaptı canım...keşke ailesi zorlasaydı oyleyken bile gözümde büyürdü ama adiliğinden yaptı...

vay adi vayy klava: Allahtan bulur o canım merak etme mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum öyle bi insanın karaktersiz şey kötükedihüso ama eşine acıdım şimdi o kızın haberi yok muydu peki senden :uhm:

vay adi vayy klava: Allahtan bulur o canım merak etme mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum öyle bi insanın karaktersiz şey kötükedihüso ama eşine acıdım şimdi o kızın haberi yok muydu peki senden :uhm:

yok canım ne onun benden nede benım ondan haberim vardı...
sonuçta onun bir suçu yokkı...
oda sevmiş aşık olmuştur...
duyunca uzaktan baktım ve çıktım gittim...
mutlu olsunlar dedim...
sonuçta kız masum...
ama bende masumdum...
demek takdir ialhi dedim...
ama çok agırdı benim yaşadığım...inan çok zor..bana aşk acısını bile hakkıyla yaşatmadı..

evet o kızın da suçu yokmuş ama iyiki o kızın yerinde değilsin buna da şükür onun gibi birinden kurtarmışsın kendini ama olan sana olmuş işte ne kadar zaman geçti bu olayın üstünden? bende böyle bişey olsa yada rüyam çıksa hiç şaşırmam ama artık eskisi gibi canım yanmaz çünkü artık ondan herşeyi bekliyorum herşeye hazırlıklıyım yani

Ve artık Evlisin
Evet...Ve artik evlisin.Affet beni Üzüm bakislim dügüne gelip ,seni tebrik edemedim.Gelseydim biliyorum susmazdi arsiz gözlerim, simdilerde nasil inadina suskunsa o gece inadina konusurdu yesillerim.Belki bilmek istersin diye söylüyorum "Seni özledim"...Iste Hicbirzaman yollanilmayacak bir mektup daha sana, hicbirzaman okuyamayacagin bir mektup daha, oysa duymak istiyormussun, beni soruyormussun ese dosta...Olur ya belki birgün ,yillar sonra yüregimden taaaa buralara ,sevda küpüne sicrayan sevgimi okursun bu satirlarda, o an gözlerin dolsun sevgilim, ugruna harcadigin 4 yilimiz hatirina gözlerin dolsun, simdi mutsuzmussun dilerim ozaman mutlu olursun...Seni sevdim.Üzüm baskisli cilgin tegmenim...Icimde belki okursun umuduyla yazdigim su satirlari senin duymaktan asla bikmayacagini söyledigin o iki kelimeyle noktaliyorum Bitanem...Seni sevdim ...Ve her aksam günesinde yüreğimi arıyorum.

canım herşeye hazırlıklı ol...ben hiç ihtimal vermezdim..
umarım allahtan dilerimki aşk adına en son kurban ben olayım ...buna razıyım.ve bundan sonra bende mutlu olayım...
inşallah sizlerde mutlu olursunuz...
allah kimseye yaşatmasın...

Amin aminn... Allah kimseye yaşatmasın gerçektende ben mutlu olacağımıza inanıyorum kızlar henüz hiçbişey bitmiş değil dünyadaki son erkekler de onlar değil Allahın izniyle toplıycaz hepimiz kendimizi ,güçlüymüşüz ki bu yaşadıklarımızı kaldırabilmişiz kaldıramayanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…