Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

.......................................................

Son düzenleme:

çok güzel yazmışsın canım ama inan hiç dışarı çıkmak istemiyorum tek başıma((

canım ben önce bi özetleri okuyom fikir ediniyom sonra geçmiş yıl sorularını çözüyom sadece zaten sorular hep aynı her yıl çevirip çevirip sunuyolar zamanla gözün kapalı çözüyon

canım 1.sınıfta dediğin gibi yaptım mat kaldı alttan sadece 2.sınıfta bocaladım sonuclar bellı degıl ama

canım 1.sınıfta dediğin gibi yaptım mat kaldı alttan sadece 2.sınıfta bocaladım sonuclar bellı degıl ama

ben vizelere öyle çalışıp girdim cevapları aldım çıkarken sınavdan kontrol ettim gayet iyi ki zaman yoktu çalışmaya geceleri sabahladım o şekilde çalışarak ayı sorular dönüyo genelde

ben de buradayım öyle bir diğer forumları gezdim oyalanıyorum.
ebrum gece geçmişte yazdıklarımızı okudum da biraz..
pehh....

yok canım gelmedi:S bi bakiyim tekrar ama.. en son mesajlaşmıştık senle. bi hafta falan oldu ama.. sonrasında bişi gelmedi

ben attım ama ne attığımı hatrlamıyorum kuzum ya :) sen bana atsana sana en son ne attığımı ona göre cep vercem sana :)

canım sağol yazdıkların için, nasıl hissettiğimi bende bilmiyorum şuan msnde ama ben girmeye korkuyorum

canım sana mail atmıştım...

selam kizlar ankaradayim geldim

iki gün evi temizledik her yer toz olmustu

su an moralim cok bozuk daha onu görmedim bugün görüselim dedi yok dedim ilk geldigimde aradi hosgeldin dedi zaten aksam indi ucak

ertesi günde benim hat kapanmis bi tek dis arama oluyor msj atmis ödemeli arama yap ben seni arim günaydin canim benim sesini duymak istiyorum filan diye neyse ben o gün bisey yapmadim aksam aradi az konustuk amcamlar filan vardi ertesi gün hic bisey yapmadi tabi ben kötü oldum

sonra aksama kadar bisey yapmadi msne yazdim hic aklina gelmiyorum yazik diye

sonra yokmustu evde gelmis aksam onda msj atmis msne gel diye evde yoktum hastahanedeydim akrabalar geldi ankaradan dedi onlarla ilgilendim zaten moralim bozuk acim var destek ol dedi bende koptum bisey demiyorsun bana nerden bilim dedim bi msj atsaydin söyleseydin dedim tartistik msnde ben sinirden agladim

ertesi gün msj atmis iste ben cok aramiyorum sormuyorum diye sevmiyorumu oluyor demis kücük seyleri sorun ediyorsun demis

neyse msjlastik dünde tartistik bugünde hadi cik bulusalim bulusalim konusmamiz gerek yazmis hic bisey yapmadim daha önce veda bile etmemisti simdi hemen bulusmak istemiyorum

telefonum kapali gecen sene calistigim otel ariyor telefonu acmiyorum ise cagiriyorlar ben korkuyorum tel yine calar diye bir yandan gidim diyorum bundan sana hayir bir yandan düzelir diyorum ama düzelmezse ankarada kafayi yerim is yok filan sevgili yok

kizlar ben cok kötüyüm kafam allak bullak

bide ablam biliyordu onu msnde konusuyorduk enistem msn kayitlarina bakmis bana mail atmis herseyi biliyorum bak msn kayitlarina erkekarkadasina selam söyle demis yaa bizimkilere derse tehtid eder gibi yazmis ya ben cok kötüyümmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…