evet canım benim resmin teşekkür ederim Allah herkesin yüzünü güldürsün ömür boyu
kimsecikler konuşmuyor madem... ben kaçıyorum kızlar :)
abim bu gece ankaraya gidiyor... yarın eğer doğa yürüyüşüne gitmezsem ; yarın görüşürüz...
şimdi eve gidiyorum ; sonra arkadaşımla buluşacağım... bugün cumartesi hepiniz çıkın dışarı ; tek başınıza bile olsanız gidin bir cafeye ; çay bahçesine ; alın elinize dergi ; gazete kitap keyfini çıkarın :))
isterseniz otururken arkadaşlarınızı arayın ; muhabbet edin sanki onlar varmış gibi karşı sandalyede...
yok ben tek başıma yapamam gidemem diyorsanız sanki bir arkadaşınızla buluşacakmış da onu bekliyormuş gibi davranın :)))
ama kendi kendinize de olsa güzel bir an yaşayın... öpüyorum hepinizi...
demet 3.sınıfsın bana biraz tiyo ver dersleri nasıl çalışmalıyım
canım ben önce bi özetleri okuyom fikir ediniyom sonra geçmiş yıl sorularını çözüyom sadece zaten sorular hep aynı her yıl çevirip çevirip sunuyolar zamanla gözün kapalı çözüyon
canım 1.sınıfta dediğin gibi yaptım mat kaldı alttan sadece 2.sınıfta bocaladım sonuclar bellı degıl ama
ben vizelere öyle çalışıp girdim cevapları aldım çıkarken sınavdan kontrol ettim gayet iyi ki zaman yoktu çalışmaya geceleri sabahladım o şekilde çalışarak ayı sorular dönüyo genelde
Galateia
canım yaaa... ne çok üzülmüşsün sen akşam... bu sabah daha güzel uyanmış ol inşallah...
ahh be güzelim yaaa... yazmışsın ya o umutsuz satırları... inanmamışsın sen bize ama ; buna kızdım işte... sana geçer diyenler biziz galeteiacım... bize geçer diyenlere inanmayan biz söylüyoruz sana...
daha 2 ay yeni bitmiş be güzelim... elbett canın yanacak ; elbette hala bekliyor olacaksın ; hala unutamamış olacaksın ve hala başkasını düşünmek bile canını yanacak...
hazır olduğunda olacak bunlar... şimdi çok erken... aramızda birilerine şans vermeye çalışanlarımız 5-6 ayı doldurmuş olanlarımız... daha öncesinde hiçbirimizin yüreği kabul etmiyor ... hoş şimdi de olmuyor gibi görünüyor ama başka birisiyle deneme fikrini en azından aklımız kabul ediyor artık...
ben 2. aya kadar gayet iyiydim...2. aydan sonra artık aklı başına gelecek diye beklemeye başladım... o bekleyişler ; ama onun gelmeyişleri az mı yaktı canımı... ağlamadığım tek gün var mıydı ; hayır ... çok yandı canım... aramadığı her gün çok yandı canım... acaba dedim yarın ararmı ; umudum vardı ona dair... ama aramadı... sonra öğrendim ki başkası için canı yanıyor... keşke birlikte olsaydı başkasıyla... çünkü benimle mutluluğu değil başkasıyla acıyı tercih etmişti... keşke o canını yakan kızla beraber olsaydı da benim canımın yanmasına değimiş olsaydı...
anladın mı canım ... benim canım buna ; senin canın hayatında bir başkası olduğuna ; fırtınamın ; ebrumun dönüşü olamayacağına ; princessin sevgisine rağmen uzak kalmak zorunda oluşuna ; daha aklıma gelmeyen kimler varsa hepimizin bir nedeni var ... ama önemli olan ne biliyormusun ; yoklar artık ... bitti... bitmiş ... bizim elimizden gitmişler...
ister başkasının elini tutuyor olsunlar ; ister bunun hayalini kursunlar önemli değil... bizim elimizi sımsıkı tutmuyorlar artık ... bunu yazıyorum çünkü bunu görmek bile bir adım ileri gitmeni sağlıyor...
istersen sen döneceğini umut etmeye devam et... ayrılığın o zaman dilimindesin çünkü... elbet kurulu saat değil bu ama hemen hemen hepimize olanlar bunlar... sen bu umutla konuşmak istemedin mi ; çözmek istemedin mi ... ama o "sana yaptığımı ona yapamam" dedi... yapamam değil canım yapmak istemiyorum diyecekti... çünkü onun için kendi istekleri önemli... herkes için bu böyle... şimdi umut ettiğin şeyleri yeniden gözden geçir canım...
dua ederken seni bırakıp gitmeyecek birini iste ... ve lütfen inan bize ... "geçecek bu günler... ve sen sabahlara gülümseyerek uyanacaksın... en azından içinde acı olmadan uyanacaksın... herşey yavaş yavaş düzelecek... ve hazır olduğunda içinde kelebekler yeniden uçuşacak... bunu duymak istemiyorsun şimdi ama bu böyle... sadece zamana bırak olur mu canım ... bazen dediğin gibi mahpusta gün doldurmak gibi de olsa ; bil ki müebbet değil çektiğimiz bu acı ..." :teselli:
ayy ne uzun yazmışım ... -tatlicadiarzu-
gülümse bakalım şimdi yerimseniben
galeta...
canım inşallah bugun daha guzel bır gune uyanacaksın emınım....
ınşallah guzel bır gün olur...senın için iyiye dair guzele dair ne varsa olsun..
ayrılıktan sonra 2. ay en dıplerde oldugu zamandır...
o yuzden bu kadar uzgunsuzn ama geçecek canım ınan bana..
bak böcüğümde ne guzel izah etmiş..
inanki dogru..
bak benım olayımda çok kötüydü. benle beraberken evlenmiş.ve benım hiç haberım olmadı.4 yıllık bır ilişkiydi.
bende yerlerdeydım.sakınleştırıcıler falan.zor gunler geçirdim. bitişi çok kötü oldu benım o yuzden bu kadar çok canımı acıttı.
bırde tek bu olay olmadı benım hayatımda..
işim meslegım yaşadıgım bazı zorluklarda güçsüz bıraktı beni..
o yuzden bıraz geç oldu. ve arada nobetlerım gelıyor..
benım arada nobetlerımın gelmesı yada dıger canım arkadaşlarımın arada nobetlerının gelmesı senı uzmesın.aklına işte sız bıle aylar sonrası unutamadınız bende unutamayacagım işte bende hep uzulecegım gibi düşüncelerı aklına getırtme..
burda hepimiz aynı acıları yaşadıgımız için bır aradayız oyle degılmı..
bak ben bıle iyileştim...
send eiyileşirsin inan bana..
onlar mukemmel degıldı..
onları anlamlı kılan onları mukemmel kılan bizleriz..
istesek yıne aynı ruzgara bırakmak bizim elimizde
yıne ahmete mehmete anlam yuklemekte bize düşer..aşk budur işte.
bır söz var
guzelliğin 10 para etmez şu bendeki aşk olmasa demiş..
bu kalpler bizde olduktan sonra bu aşka aşklık bizde olduktan sonra mutlaka hazır oldugumuzda çıkacak karşımıza ve ınan bu sefer akıllı davrancaz ve hiç uzulmeyeceğiz....
inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?