Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben de buradayım öyle bir diğer forumları gezdim oyalanıyorum.
ebrum gece geçmişte yazdıklarımızı okudum da biraz..
pehh....

ya bende bazen bakıyorum,ne gunler gectı..suan hersey bos gelıyo ama ...neden bılmıyorum
cok degısık seyler ya..

allah kabul etsın zıyaretını..
gelınce gorusurz

jelıcım hosgeldın..
sen ıcınden geldıgı gıbı davran senın baytara ne zaman ıstersen ozaman gorus..bı ıletısım kuramıyonuz sunla ya
enısten ıcınde;soylermıkı hem ona ne yanı koca kıza o nıye karısırkır

hosbulduk ebrum bilmiyorum söylemez galiba ama yinede öyle mail atmasina sinir oldum belkide söyler bilmiyorum

evet iletisim kuramadim gitti ben cok yoruldum yaa cokk

hosbulduk ebrum bilmiyorum söylemez galiba ama yinede öyle mail atmasina sinir oldum belkide söyler bilmiyorum

evet iletisim kuramadim gitti ben cok yoruldum yaa cokk

sende korkuyo gıbı davranma enıstene karsı..
yoruldun tabı ya..
ama sızın bı yuz yuze konusup bı karar almanız sart..ama sen ıcınden geldıhgı zaman gorus

sürekli ben kötüyüm iyi degilim acim var

ya böyle bi tuhaf askim demiyor bana canim diyor

ben böyle mutlu olamamki böyle iliski olmazki .....

yaa hasta olucam ya erken ölürüm benn bes aydir mutsuzum agla agla geldim ankaraya yine agla

jeli canim bak hayatindan kac ay o baytar icin aglarayarak gecirdin...
degdigimi peki, degicek mi... HAYIR...
inan bana degmiyor...
erkeklerin kalpleri cok genis...
bugün sana deli divane sen arkani döndügünde baskasina...
yani ona hic bir sey olmuyor, olmaz...
aci ceken, üzülen, aglayan her zaman sensin...
seven adam dayanmaz, vicdanlidir kolay kolay kiyamaz...
sana bu kadar aciyi cektiren bir adam seni ne kadar seviyor olabilir ki zaten??
biliyorum cok olumsuz seyler yazdim ama inan gercek bu...

jelı bosuna aglıyorz bılıyomusun..
bence sen kılını bıle kımıldatma o bıseyler yapsın senın ıcın..
hersey olacagına varıyor..
dogru dıyosun ya bu nasıl ılskı..hep uzuntu hep uzuntu ya ınsan sevdıgını uzermı anlamıyorum

bende anlamıyorum insan sevdiğini üzerm i üzmez kıyamaz her daim yanında olur benim olmadı ne yazıkki ailesinin sevgisi daha agır bastı ben erkegım falan dedı sen geleceksın sen kızsın falan dedı durdu onca zaman gectı ama sankı bır daha bırını sevemeyecekmısım gıbı gelıyor...:çok üzgünüm:

kuzum içinden ne geliosa onu yap bnce sonra ilerde pişman olmazsın en azından erkekler biz peşlerinden koşuyoruz die bize gurursuz diolar ama aşka gurur olmaz sen bildiğini yap hayatım

hay allah ay senınde bı yuzun gulmedı canım ya
sızın sorun ne

bosver inan anlatacak bir sey yok...
olmayacak duaya el actim ben yine hepsi bu...
bu sefer kalbim paramparca oldu...
diyorum ya seven insan kiyamaz, dayanamaz...
kiyiyorsa demek ki bir seyler ters gidiyor o iliskide...
hayirlisi olsun be canim, hepimizin icin neyse hayirlisi o olsun...

sen nasilsin bu arada...
daha fazla bu acinin seni yenmesine izin verme...
biliyorum sen kendin icin üzülüyorsun onun arkasindan yas tutacak degilsin...
ama kendin icin toparlanman gerekiyor...

kızlarrrrrrrrrrrrr çok huzurluyum artık bir kukla gibi yaşamıycam artık onun malıymış gibi davranmıycam artık çok mutluyumm çok huzurluym seviodum evet ama soğudum içim soğudu sevdilğim için birlkteydim 3senedir sevgisiyle beni öldürüyordu artık çok rahatımmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
insan özgürse mutludur ben özgürüm mutluyum kapan kısılmış gibiydim artık önüm açık çok huzurluyum bundan sonra buraya gelişim sizlere sadece destek olamk için olcak hepnizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm:1rolleyes::icecream:
bekle beni hayallerim bekle beni gökyüzüü :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

süpersin çiçek bahçemmmmmmmmmmmmmmm

özgürlük gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hem bedenen hem aklen hem ruhennnnnnnnnnnn
ohhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet artık heşey pembeeee mor benim için herşey güzel bneim için 1 ay olmuştu ayrılalı o bana beddualar okurken susmuştum yutmuştum
ama artık onun robotu deilim artıkkk onun kuklası değilim iplerimi kopardım artık bende nefes alıyorum obenim herşeyim deildi hiç birşeyimi alamadı benden ben mutluyum sizde olun sizde huzur dıolun hayat çok güzel insanlar çok güzel nefes almak çok ama çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllll :1hug::icecream::sm_cool:

hayırlısı olsun canım ınsallah ..hepımız ıcın ..uzulme son cok mantıklı dogru dusunen bırısın..ne dogruysa o olsun senın ıcın..

bende ıyım..
cok hırpaladım kendımı ama..
artık yaralarımı bantladım...artık uzulmek ıstemıyorum..
gordumkı herkez gununu gun edıyo..
uzulen yok gıbı ben nıye uzuluyorumkı..
bosverdım..allaha bıraktımm.
bızaman sonra bantları cıkarıcam elbette kasıncak acıcak arada kasıcam melhem surucem aglıcam falan ama ..daha ıyı olucak..ızı bıle belkı belı olmucakk.ben ole ıstıyorum..
allah hepımıze yardım etsın..

senın nekadar oldukı bıtelı canım
ya banada ole gelıyodu ama artık ole gelmıyo ınsallah sevıcez adam gıbı adamları

cok kötüyüm otelemi gitsem calismaya o zaman iyicemi kopariz ankarada durup iliskiyimi kurtarsam ne yapsam akil verin

ıcınden gelenı yap jelı..
pısman olmıcagın seyı yp

kuzum içinden ne geliosa onu yap bnce sonra ilerde pişman olmazsın en azından erkekler biz peşlerinden koşuyoruz die bize gurursuz diolar ama aşka gurur olmaz sen bildiğini yap hayatım

sen naıslın canım

cok dogru canım
nefes almamız lazım..hayat devam edıyo

ablan kurban olsun sana

askım bebegım senı cok sevıyorum..senı asla bırakamam bırakırsam olurum...
cok opuyorum askım ruyalarda bulusalım..

oldumu-tatlicadiarzu-

olmaz mı hemde süper oldusırnaşık şey.gördün mü beni rüyanda aşk böcügüm ugur çiçegimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…