olmaz mı hemde süper oldusırnaşık şey.gördün mü beni rüyanda aşk böcügüm ugur çiçegimkaydirigubbakcemile3
gormedım valla ne gordugumu bıle hatrlamıyom
sen ne gordun:jeyyar:
walla rüyamda bi çingene bana fal bakmak istiyodu polis falan enteresan karışık ama eglenceli bi ruya gordummm..:uhm:
aman ne bilim ben beya kırk yılda bi girmiş rüyama inceleyiwerdim bende fal baktırmayı geçtim hem tırstım bacım ya rüyamdaki tüm malımı çalsaydı ???yaaaaaaaa.bilmiyorum ki güç müdür acaba ama çok yakısıklılardı-tatlicadiarzu-:dance:hayır olsun polıs falan
kuvvetmı demek acaba
cıngeneyıde nerden buldun.
baktırıvereydın bea-tatlicadiarzu-
yakısklısa tel versedın kız:))
bnde iiyim cnm bizimki yola gelio gibi ufak ufak facebooka eklemeler falan illah sürtmek lazm burnunu yada aramamk lazmmış bn bunu anladım ve hala bişey yapmıyorum bakalım kısmet sen nasılsınsen naıslın canım
bnde iiyim cnm bizimki yola gelio gibi ufak ufak facebooka eklemeler falan illah sürtmek lazm burnunu yada aramamk lazmmış bn bunu anladım ve hala bişey yapmıyorum bakalım kısmet sen nasılsın
hayırlı canım,uzulmede
aramamk kesın sart zaten
bende ıyım canım saol
huuuu nerde bu millet wede dewlet sesimi duyan war mı?? :)))
ben tekirdağdayım arkadaşlar, bugün hava çok güzeldi 2-3 saat dışarı çıktım çok kalabalıktı her yer..öğleye kadar çalışmıştım, iyi geldi dışarısı..yalnız dolaştım ama olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?