Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayat çok güzel sadece sewgili degil bir kişinin bile sizi sewdigini hissedebiliyosanız mutlu olmak için sebeptir gülücükler sizinle olsun bacılarımmmm

hayır olsun polıs falan
kuvvetmı demek acaba
cıngeneyıde nerden buldun.
baktırıvereydın bea-tatlicadiarzu-
aman ne bilim ben beya kırk yılda bi girmiş rüyama inceleyiwerdim bende fal baktırmayı geçtim hem tırstım bacım ya rüyamdaki tüm malımı çalsaydı ???yaaaaaaaa.bilmiyorum ki güç müdür acaba ama çok yakısıklılardı-tatlicadiarzu-:dance:

hayırlı canım,uzulmede
aramamk kesın sart zaten

bende ıyım canım saol

bnde iim dersler falan uğraşıyoruz.. hayatıma yeni birisi girmek istiyor ama bn nedense sokmak istemiyorum yani.. çocuk yalwarıyor bana ama yok niyeyse bi ısınamadım 1 senedir tanışıyoruz ama bişeyler bnm başkalarıyla olmamı engelliyor hayrlısı artık-tatlicadiarzu-

ben tekirdağdayım arkadaşlar, bugün hava çok güzeldi 2-3 saat dışarı çıktım çok kalabalıktı her yer..öğleye kadar çalışmıştım, iyi geldi dışarısı..yalnız dolaştım ama olsunn..

ay canım kıyamam ya bende calıstım oglene kadar burda olsan beraber gezerdık tek gezmek kasıyoda...neyse tekırdaga gelırsem yakınlarda belkım bulusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…