Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benimkide iyi ya az yapmadım bende cocuga kız kıllandım aynımı yoksa sewgılılerımızzdelikafaduldenama benımkı bugun aradı gece bı daha arıycak özledim keratayıŞeniz

aaaa bacım kader ortagım bnmkıde face eklememişti beni oda cok yaladı tükürdügünü ama ben naptım sonra netlog actım actıgımı ona soledim ama onu ekleyemem dedım mos mor olmustu heheheheh:jeyyar:

ben bu face dalgalarından pek anlamam, daha önce hafiyelik yapmak için bi face adresi almıştım ama kapanmış, nasıl oluyo acaba, biri mi kapattırıyoki, hiç arkadaş eklememiştim, merak ettiğim kişilerin ark bakıyordum sadece ve mesajlara, amaan kapansın nolcek de niye acabaa

uzun süre acmadıysan bi de bazen siteye dandık bişeyler oluyo kendılıgınden kapatıyo onaylama mesajı gelır sana linki tıkla bı daha ac casuslugu elden bırakma nolur nolmaz:1ninca:

benimkide iyi ya az yapmadım bende cocuga kız kıllandım aynımı yoksa sewgılılerımızzdelikafaduldenama benımkı bugun aradı gece bı daha arıycak özledim keratayıŞeniz

ayyy baş harfi ne senn manitanın bide aynısı çıkarmış :)) sabahtan beri şekerimli konuşuyoruz bu sefer kavga dövüş yaparızz:mymeka:kaydirigubbakcemile3esincim bi daha açarsın facebook takma kafaya kapansın bi daha açarsın bütün facebooklar bizm ayolnaniknanik

benımkının adı ey ile baslıyo nie yolalım birbirimizi canım gider onu döweriz baksana bugun ikimizde burdayız demekki üçüncüde war:roflol::roflol:

uzun süre acmadıysan bi de bazen siteye dandık bişeyler oluyo kendılıgınden kapatıyo onaylama mesajı gelır sana linki tıkla bı daha ac casuslugu elden bırakma nolur nolmaz:1ninca:

tamam anladım, yeni bi tane açarım ama casusluk yapıcak durum yok şuan
yaparsam da önceki gibi ne gördüğümü söölemem salaklı etmiştim

benımkının adı ey ile baslıyo nie yolalım birbirimizi canım gider onu döweriz baksana bugun ikimizde burdayız demekki üçüncüde war:roflol::roflol:

tmm o zmn bnmki değil bnmkinin baş harfi U :))tabi onu yolarız hatta 3. kişiyide yoşlşarışz kşim bakalım okaydirigubbakcemile3

kkuzularım bn bi çok güzel hareketlere bakim reklam aralarında gelirim öptüm sizi kocaman muck muckkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…