bnmki herşeye karışırdı illah sokakta elini tutcam :)) ikidenbir suratına bakcam kıyafetimi bile karışırdı ama gerçekten bnmki çok ii çocuktu ya:))) walla bak ama amasenağlamaoffff sabrede sabrede sabır taşına döndümkaydirigubbakcemile3
aaaa bacım kader ortagım bnmkıde face eklememişti beni oda cok yaladı tükürdügünü ama ben naptım sonra netlog actım actıgımı ona soledim ama onu ekleyemem dedım mos mor olmustu heheheheh:jeyyar:
çıçak kanlıyız delikanlıyız bizzzzzzzzz...ayyyyy yarın çalısmıyo olsaydım bende gelirdim ortakoyde yapardık nasıl sewıyom orayı bı bilsenn:1hug:
ahhh kuzum yaaa sevgilin olcak bide yanında boğaz turlarını hiç sevmem eskiden gemi tutmazdı bni niyeyse yeni huylarım çıktı gemide bile midem bulanır walla sevgilim olsun o bulantıya bile razıyım oda bana sarılır bulantım şıpppp die geçerdikaydirigubbakcemile3
ben bu face dalgalarından pek anlamam, daha önce hafiyelik yapmak için bi face adresi almıştım ama kapanmış, nasıl oluyo acaba, biri mi kapattırıyoki, hiç arkadaş eklememiştim, merak ettiğim kişilerin ark bakıyordum sadece ve mesajlara, amaan kapansın nolcek de niye acabaa
benimkide iyi ya az yapmadım bende cocuga kız kıllandım aynımı yoksa sewgılılerımızzdelikafaduldenama benımkı bugun aradı gece bı daha arıycak özledim keratayıŞeniz
ayyy baş harfi ne senn manitanın bide aynısı çıkarmış :)) sabahtan beri şekerimli konuşuyoruz bu sefer kavga dövüş yaparızz:mymeka:kaydirigubbakcemile3esincim bi daha açarsın facebook takma kafaya kapansın bi daha açarsın bütün facebooklar bizm ayolnaniknanik
uzun süre acmadıysan bi de bazen siteye dandık bişeyler oluyo kendılıgınden kapatıyo onaylama mesajı gelır sana linki tıkla bı daha ac casuslugu elden bırakma nolur nolmaz:1ninca:
benımkının adı ey ile baslıyo nie yolalım birbirimizi canım gider onu döweriz baksana bugun ikimizde burdayız demekki üçüncüde war:roflol::roflol:
ahhh kuzum yaaa sevgilin olcak bide yanında boğaz turlarını hiç sevmem eskiden gemi tutmazdı bni niyeyse yeni huylarım çıktı gemide bile midem bulanır walla sevgilim olsun o bulantıya bile razıyım oda bana sarılır bulantım şıpppp die geçerdikaydirigubbakcemile3
hıııııııııııııııııııııı az diyilsin he bizim bi titanik faciamız wardı üsküdara gidiyoduk migdem bulandı gemının dısına cıktık arka tarafta kımse yoktu bi yapıştı dudagıma biz kimse yok sanıyoz meger arkadan gelen gemı komple bizi seyretmiş ah ahhhhhhhh yiyişmeyi bile özledim delikafadulden
hıııııııııııııııııııııı az diyilsin he bizim bi titanik faciamız wardı üsküdara gidiyoduk migdem bulandı gemının dısına cıktık arka tarafta kımse yoktu bi yapıştı dudagıma biz kimse yok sanıyoz meger arkadan gelen gemı komple bizi seyretmiş ah ahhhhhhhh yiyişmeyi bile özledim delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 böyle yapıyosunuz eski hatıralarım canlanıyo yaa
yo yo hayır düşünmemeliyim tam kararlıyken düşünmemeliyim :1no2:
aman kuzum ya bn sevgilmi öpmiycemde gidip başkasınımı öpcem herhalde öperim herkeste seyretsin yaşımız belli hepimiz 20 yaşın üstündeyiz gerçi bn yeni 21 oldum amakaydirigubbakcemile3olsun olgun insanlarız ahh olsada bnde öpsem mıncıklasam yanaklarını:çok üzgünüm:öpseydim dudaklarından gitme deseydimm git diyen dilim lal olaydııı:1shok:benim yüzümdennnnnnnnnnnnnnsenağlamaayy bi an babam ve oğğlum gibi yapayım dedim ama espiri hiç olmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman kuzum ya bn sevgilmi öpmiycemde gidip başkasınımı öpcem herhalde öperim herkeste seyretsin yaşımız belli hepimiz 20 yaşın üstündeyiz gerçi bn yeni 21 oldum amakaydirigubbakcemile3olsun olgun insanlarız ahh olsada bnde öpsem mıncıklasam yanaklarını:çok üzgünüm:öpseydim dudaklarından gitme deseydimm git diyen dilim lal olaydııı:1shok:benim yüzümdennnnnnnnnnnnnnsenağlamaayy bi an babam ve oğğlum gibi yapayım dedim ama espiri hiç olmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıpır kıpır kaynıyoz tabi normal...kuytu aramak bile keyifli oluyodu ay taksimin ortasında bnı bekletmişti bi baktım gül almış sonra bi öptüüüüü millet hiç umrumda olmadı...:roflol:kendımden geçtım..
kaydirigubbakcemile3 böyle yapıyosunuz eski hatıralarım canlanıyo yaa
yo yo hayır düşünmemeliyim tam kararlıyken düşünmemeliyim :1no2:
atın intikamı çok yakında sinemalarda bacım üzülme alırız intikamını ondankötükedihüso
atın intikamı çok yakında sinemalarda bacım üzülme alırız intikamını ondankötükedihüso
ben intikam alamam da Allah göstersin ona, benim ağladığım günlerin acısı çıksın ondan
:1shok:
kıpır kıpır kaynıyoz tabi normal...kuytu aramak bile keyifli oluyodu ay taksimin ortasında bnı bekletmişti bi baktım gül almış sonra bi öptüüüüü millet hiç umrumda olmadı...:roflol:kendımden geçtım..
ama bn doğruyu söliyim dışarda sokakta hiç öpmedim onu gerçketn bak dudağının kenarından öperim hiç herkesin içinde öpmem sevmem ne bilm ama heyecan gerçekten bol oluyordu ay birimi görür öpersin biri görür hep kalabalık yerlere giderdik yada sahil yerlerinee ayy ne özledim yaa havalarda güzel
taksimde öpüşen öpüşene zaten kimse aa öpüşüyolar demez kii
oranın rahatlığını seviyorum, ama hiç orda öpüşmedim yerimseniben
İyi akşamlar kızçeler...
Ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?