Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

afiyet olsun balımmm.cokacimcoookçok takmamakta gerek şahsen yazın giyinip süsleniyoruz mutlaka bakanlar laf atanlar oluyo sewgılımız yok yanımızda die pek üzülemıyoz::dilcikar:az önce marketten dönerken bi yakısıklı baktı ahhhhhhhhhhh ahhhhhh içim eridi iyki bahar geldi:dance:

teşekkür ederim kuzum:içelim:ya bnde istiyorum bakmak yakışıklılara ama bakamıyorum hala bi sevgilim war gibi hareket ediyorum dışarda:1ninca:neden acaba??

teşekkür ederim kuzum:içelim:ya bnde istiyorum bakmak yakışıklılara ama bakamıyorum hala bi sevgilim war gibi hareket ediyorum dışarda:1ninca:neden acaba??

hımmmmmmmm:1closedeyes:sende saflık belirtileri kaybolmamışdelikafaduldenCADIARZUonların biz olsakta baktıgını düşünüp gözlerine özgürlügü bahşedicen bacım af cıktıdelikafadulden

çatıda mangal yaktırıyom gelin yanınada bi buyuk açalım inceden musiki şamata gırgır beraber içelim wur patlasın çal oynasın ohhhhhhhh sefam olsundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

afiyet olsun kuzum bzim yerimizede çal eğlenhihoyyytbnm okadar çok uykum war kii biraz çok güzel hareketler war ona bakarım sonra yatıcam ağırlık çöktü üstüme

çatıda mangal yaktırıyom gelin yanınada bi buyuk açalım inceden musiki şamata gırgır beraber içelim wur patlasın çal oynasın ohhhhhhhh sefam olsundelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bak buna hayır diyemeyeceğim... sen şimdi bekle ben ilk uçağa atlıyorum... yaklaşık gece 2 sularında oradayım....

hımmmmmmmm:1closedeyes:sende saflık belirtileri kaybolmamışdelikafaduldenCADIARZUonların biz olsakta baktıgını düşünüp gözlerine özgürlügü bahşedicen bacım af cıktıdelikafadulden

bacım bnm manitam hiç bakmadı ama sağına soluna hatta bn insanlara bakıyorum die kızardı bakma sağa sola die çok ii çocuuktusenağlamaoyyyyyyyyyyyy bn onu özledim aam nyse boşwr hayatımı yaşıycam gelirse kapım açıkki bacm ufak ufak hareket war biraz eskisindeyerimseniben

afiyet olsun kuzum bzim yerimizede çal eğlenhihoyyytbnm okadar çok uykum war kii biraz çok güzel hareketler war ona bakarım sonra yatıcam ağırlık çöktü üstüme

aaaaaaa uykucu seni:dilcikar:bende izliycem onu fırsat buldukca belkı catıya cekerım kucuk twyı..baska zamn eglendiririm ben seni dinlen :CüvCüv:

aaaaaaa uykucu seni:dilcikar:bende izliycem onu fırsat buldukca belkı catıya cekerım kucuk twyı..baska zamn eglendiririm ben seni dinlen :CüvCüv:

daha yatmıycam kızlar başladğında giderim sizleri özledim ben :)))biraz hasret giderelimkaydirigubbakcemile2

selam kızlaar, yIlka bu çocuk sana gelir, cesaret topluyodur yavaştan yavaştan
cevapsız bırakma sakın mesaj atarsa yada face e yazarsa
haberlerde seyrettim demin, boğaza akmış millet çok güzel bi hava vardı maşallah

inş kuzum darısı burdaki tüm kızçelerimn başına bliosun bnim olayı esincim neler neler dedi facebooka ekle ddm kabul etmedi onca ağır laflardan sonra tükürdüğünü yalamak olmuyor bana zarf atıyor bnden bekliyor ama yoq gitmem:dilcikar koşsun peşimden bu arad hoşgeldin şekerima.s.evet hava çok güzel bnde yarın okul çıkışı giderm bi beşiktaşa inerim bi deniz havası alim oohhh miss gibi:dance:

ya tabı benımkıde gözlerin dikkat çekiyo insanlar sana bakıyo die kıskanırdıo kımseye bakmazdı ama erkek arkilerin hepsine sordum her erkek yanından gecen alımlı bayana caktırmadanda olsa bakarmış inanma sen onlara:teytey:

aaaa bacım kader ortagım bnmkıde face eklememişti beni oda cok yaladı tükürdügünü ama ben naptım sonra netlog actım actıgımı ona soledim ama onu ekleyemem dedım mos mor olmustu heheheheh:jeyyar:

bnmki herşeye karışırdı illah sokakta elini tutcam :)) ikidenbir suratına bakcam kıyafetimi bile karışırdı ama gerçekten bnmki çok ii çocuktu ya:))) walla bak ama amasenağlamaoffff sabrede sabrede sabır taşına döndümkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…