Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar cesaret edemedım .ben cıkıyorum evlerının oraya gıdıcem son kez evdeyse arayıp aşagıya çağırcam evde degılsede kendı keyfınde demektır bende bır sahılde dolaşırım sonra eve gelırım:)

ah canım ya bende besaret edememiştim ama calınca tlf artık cok gectı ıyıde oldu bak güzelim kafana göre ewde dıyılsede üzülme sakın bakkkkkkkkk

elacik bide gülen surat koy yanına o nikin..
ben olsam sinir olurdum b.. yapsa..

cidden yapayim mi cnm? ters tepki olmasindan da korkuyorum bi yandan :=/
Kim olursa sinir olur ama iste bi yanda korkuyorum, su an gunlerimi iple çekiyorum yazili nickimde yaninda da gulumseme daha henuz denk gelmedik

ya kızlar bir şey fark ettim şu sıralar çevremdeki bütün arkadaşlarım sevgililerinden ayrılıyor...noluyo salgın mı vardır nedir? geçen sene de nisan ayında yine böyle olmuştu...çok şaşırıyorum acaba sadece benim çevreme özgü bir ayrılma ayı mıdır bu? yoksa herkeste bu böyle mi?

Bu topic geçen sonbaharda aynı bahaneyle açılmıştı :1rolleyes: demek ki mevsim dönümleri de epey etkiliyor insanın ruh halini.

Bu topic geçen sonbaharda aynı bahaneyle açılmıştı :1rolleyes: demek ki mevsim dönümleri de epey etkiliyor insanın ruh halini.

ainen bnm çewremdede herkes ayrılıo küsler ayrılarda yeni yeni barışmaya başlıo kısacası bahar geldimi bizim erkeklerin tüyleri kaparıo gözleri açılıoo av peşine çıkıyorlar yani:)) bizde o yüzden böle sap gibi kalıyoruz afedersiniz

Amaan.. kış gelince de kış uykusuna yatıyorlar... her mevsim bi bahaneleri var onların nasılsa...

bnde yedim çikolatalülülülülülüne war :)))) aman monacım onların hep ole bahaneleri hazır her dönem değiişiyorlar adam gibi adam çıkmadıki karşımıza çıksada biz istemiyoruz başkasını seviyoruz die zor bu işler:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…