aslen nerelısın sılam ne zamandır ordasın?benım ıcınde sızler varsınız ))
pekı tam olarak atlatabıldınmı ben onsuz yapabılmeyı dusunemıyorum ama artık dayanamadım bana yaptıklarına ve bugun telefonda bıtırdım...
ben zonguldakliyim canim...20yildir burdayim yani dogdugumdan beri:)
okul yok bitti 2sene oluor....
calisiyorum part time iste:)
uzun lafin kisasi :SÜRÜNÜYORUM=)))
öyle deme canım oraları sevmıyorsun anlasılan donus yokmu turkıyeye
nefret ediyorum burdan:)
cok ciddiyim insan doguü büyüdügü yeri normalde sever kopmak istemez...
ben cehenneme gitsem oraya bile raziyim ya o sekil nefret ediyorum burdan...
dönüs yok...
yani gözükmüo...
belli degil ya....
gıttım cnm gorusemedık.saat 6 da telefonunu açtı.kuzenlerı ve ablasıyla kanyondaymış.arabasız gıtmış kaçta dönerlermiş bılmıyormuş,zaten masraflardanda uzak durmak ıstıyormuş konustu konustu.sonra off bana bakıyorlar sımdı kapatmam lazım dedı yanı ne halt yıyor bılmıyorum bende bsy dıyemedım eve geldım tekrar aradım sert bır sekılde efendım dedı yanı ne var nıye arıyorsun seklınde açtı telı oyle oluncada bıtırmek ıstıyorum dedım tamam dedı tamam bıttı yanı dedım evet dedı yanı bıtmış oldu ama uzulmedım ıyımı oldu kötümü oldu bılmıyorum.ama kanım dondu sanki üzülemiyorum bıle.
anladım bende rahatlamıştım.sanırım kafamızda bıtırebılmekte iş bitiyor ama ben gene kafamda bız yaratmıştım bu kez cok zor olcak ama başarıcam inşallah...
canım ya orda arkadaşların ,aılen vardır zor başka bır ülkede yaşamak ama belkıde sevmeyı denesen daha mutlu olursun
sılam 67 hayırlısı olsun kader elbet hepimize gülecek mutlu olacagız))ağzım boyle soyluyor ama ıcım efkarlı sankı hep mutsuz olacagım aşk hayatım iş hayatımda berbat işsizim cunkı((((
canım biraz garip olmuş sanki:1shok: ama o kdar yol gittin sana telde bişe demedimi yani özür gibi bişe...bitirme biraz ani olmuş ama sen sanki hep ani kararlar alıyorsun gibi:1no2:
cnm ben telın neden kapalıydı dedım şarjı yoktu ıyı ben modadayım dedım modada ne işin var dedı pesınden koşuyormuş gıbı hıssetmesın dıye bende arkadaşlarımlayım dedım.
sonrada o bende kuzenlerımleyım dedı boyyle oldu hcbır sekılde ozur dılemedı.cnm ben daha ne yapabılırım dun soz verdı bugun tutmadı.özür dılemedı ustune ustluk kuzenlerıyle dıye telı kapattı bıtırmek ıstıyorum dedım hayır dıebılırdı tamam dedı.demekkı bunu soyletmeye calışmış dıye dusunuyorum ben ısterse bır sure sonra kendısı gelsın ama bu sekılde olamam,yapamam.ne arıyor ne soruyor madem maddı zorluk cekıyor askerden geldı kanyonda ablası ve kuzenlerıyle bıle olsa sonucta para harcayacak ne işi var hadı onu gectım sabahtan arayıp anlatabılırdı bana..
durum su askerdeyken bekledım haftasonları gıttım.gelmeden 10 gun once ayrıldı.2 şubatta askerden geldı.13 martta barışmak ıstıyorum dedı tamam dedım barışltık.borcları var onlar ıcın zor durumda bende ıdare etmeye calıstım.ama son hafta telefonu hep kapalı,mesgule alıyor falan.bende dayanamadım bıtırmek ıstedıgımı soyledım bugun.
çpk şükür iş hayatım aıle hayatım yolunda bı o yok bugun herkes sahılde el eleydı oturup agladım bız nerde yanlış yaptık,neyı eksık yaptıkta herkes sevgılısıyleyken bız degıldık bılmıyorum bılemıyorum
hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?