Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

pekı tam olarak atlatabıldınmı ben onsuz yapabılmeyı dusunemıyorum ama artık dayanamadım bana yaptıklarına ve bugun telefonda bıtırdım...

aslen nerelısın sılam ne zamandır ordasın?benım ıcınde sızler varsınız ))

ben zonguldakliyim canim...20yildir burdayim yani dogdugumdan beri:)
okul yok bitti 2sene oluor....
calisiyorum part time iste:)
uzun lafin kisasi :SÜRÜNÜYORUM=)))

kizlar...
zaman en dogru ilac...
hic inanmazdim bu söze....
hic kanmazdim...
ama cok dogru biliomusunuz...
aciya bile gülüorsunuz zamanla yeri geldiginde...
ben ne aptalmisim bu acilari cektigim icin dedigimiz günlerde gelecek insallah...
biz gülerken belki onlar bu sefer aci cekecek; ki insallah öle olur...

anladım bende rahatlamıştım.sanırım kafamızda bıtırebılmekte iş bitiyor ama ben gene kafamda bız yaratmıştım bu kez cok zor olcak ama başarıcam inşallah...

öyle deme canım oraları sevmıyorsun anlasılan donus yokmu turkıyeye

nefret ediyorum burdan:)
cok ciddiyim insan doguü büyüdügü yeri normalde sever kopmak istemez...
ben cehenneme gitsem oraya bile raziyim ya o sekil nefret ediyorum burdan...
dönüs yok...
yani gözükmüo...
belli degil ya....

evet belkıde türkiyeye dönüş olur ve sen daha mutlu olursun kım bılır...
ya aslında oyle ınsan ölüm acısına bıle alışabılıyorda aşk acısına da zamanla alışır dıye dusunuyorum umarım oylede olur.

canım ya orda arkadaşların ,aılen vardır zor başka bır ülkede yaşamak ama belkıde sevmeyı denesen daha mutlu olursun

canım biraz garip olmuş sanki:1shok: ama o kdar yol gittin sana telde bişe demedimi yani özür gibi bişe...bitirme biraz ani olmuş ama sen sanki hep ani kararlar alıyorsun gibi:1no2:

anladım bende rahatlamıştım.sanırım kafamızda bıtırebılmekte iş bitiyor ama ben gene kafamda bız yaratmıştım bu kez cok zor olcak ama başarıcam inşallah...

kisa bi özetleyebilirmisin cnm senin olayi hatirlayamadim :S

onun icin nyorum yapamiorum:1ninca:

sılam 67 hayırlısı olsun kader elbet hepimize gülecek mutlu olacagız))ağzım boyle soyluyor ama ıcım efkarlı sankı hep mutsuz olacagım aşk hayatım iş hayatımda berbat işsizim cunkı((((

canım ya orda arkadaşların ,aılen vardır zor başka bır ülkede yaşamak ama belkıde sevmeyı denesen daha mutlu olursun

kimseyi umursamiorum ki....
sevmiorum cidden...
önceden buraYA cok bagliydim ben ama artik nefret ediorum

sılam 67 hayırlısı olsun kader elbet hepimize gülecek mutlu olacagız))ağzım boyle soyluyor ama ıcım efkarlı sankı hep mutsuz olacagım aşk hayatım iş hayatımda berbat işsizim cunkı((((

zaman:) zaman :) zaman:)
tek bunu diybilirim cünkü gercekten ise yarayan tek ilac bu:)
yok gelcekmis yok gelmicekmis demiorum artik....
umudum yok benimde...
gelirse gelir...
gelmezse yolu acik olsun....
kimseyi beklemiorum artik...
gözüm telefonda degil...
aramismi aramamismi....
cünkü sevgim bitti gibi benim

canım biraz garip olmuş sanki:1shok: ama o kdar yol gittin sana telde bişe demedimi yani özür gibi bişe...bitirme biraz ani olmuş ama sen sanki hep ani kararlar alıyorsun gibi:1no2:

cnm ben telın neden kapalıydı dedım şarjı yoktu ıyı ben modadayım dedım modada ne işin var dedı pesınden koşuyormuş gıbı hıssetmesın dıye bende arkadaşlarımlayım dedım.
sonrada o bende kuzenlerımleyım dedı boyyle oldu hcbır sekılde ozur dılemedı.cnm ben daha ne yapabılırım dun soz verdı bugun tutmadı.özür dılemedı ustune ustluk kuzenlerıyle dıye telı kapattı bıtırmek ıstıyorum dedım hayır dıebılırdı tamam dedı.demekkı bunu soyletmeye calışmış dıye dusunuyorum ben ısterse bır sure sonra kendısı gelsın ama bu sekılde olamam,yapamam.ne arıyor ne soruyor madem maddı zorluk cekıyor askerden geldı kanyonda ablası ve kuzenlerıyle bıle olsa sonucta para harcayacak ne işi var hadı onu gectım sabahtan arayıp anlatabılırdı bana..

durum su askerdeyken bekledım haftasonları gıttım.gelmeden 10 gun once ayrıldı.2 şubatta askerden geldı.13 martta barışmak ıstıyorum dedı tamam dedım barışltık.borcları var onlar ıcın zor durumda bende ıdare etmeye calıstım.ama son hafta telefonu hep kapalı,mesgule alıyor falan.bende dayanamadım bıtırmek ıstedıgımı soyledım bugun.

çpk şükür iş hayatım aıle hayatım yolunda bı o yok bugun herkes sahılde el eleydı oturup agladım bız nerde yanlış yaptık,neyı eksık yaptıkta herkes sevgılısıyleyken bız degıldık bılmıyorum bılemıyorum

dogru karar vermissin gibi bence ....
yani birak ne hali varsa görsün...
bende asker yolu bekledim...
zaten askerlikten sonra ne oluo anlamiyorum ki...
kafayi yiyolar hepten....klava:

bu sorulari sorma kendine cevabini asla bulamicaksin bebis:)

canım bak bence ilişkini çok kurcalıyorsun çok üstüne düşüyorsun gibi yani bana kızabilirsin ama böle düşünüyorum çok çobuk karar veriyorsun daha geçen hafta hatırlıyorum çok iyiydi sanki.ama tabi bişelerden şüpheleniyorsan bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…