Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam baslamıycam dırenıcem kızlar hepiniz gelin sohbet odasına sohbet edelım ben gecıyorum beklıyorum sızı ok:lepi:

kesınlıkle oyle o ne demek ya turşunuzu kurarlar hangı çağdayız ınanamıyorum hala o söze:ecrin_bebek:

bu ne demek ya? nasıl yanı?

galateia sen benım durumuma ne dıyorsun sence yanlışmı yapmışım yada yapıyorum?

ben de galateia gibi düşünüyorum canım... daha önce de söyledim... ani kararlar alıyorsun... belki sorunların kaynağı sevgilin ; ilgisizliği filan ama sen de onun gibi gelgit tepkiler veriyorsun...

kesınlıkle oyle o ne demek ya turşunuzu kurarlar hangı çağdayız ınanamıyorum hala o söze:ecrin_bebek:

takma canım böyle şeyleri... :))) sen daha küçüksün bir de...
biz böyle sözleri takacaksak olsak şimdiye ya 3 çocuk sahibi olmuştuk ya da depresyona girmüştük ...

güüp geçeceksin öyle sözlere... kısmet bu işler... hiç belli olmaz... yerimseniben

evliliğin yaşı yok kı artık 30 our 35 olur 40 olur olurda olur dımı

evet yanı cok komıkler egıtımlerı ne acaba merak etmedım degıl belkıde yaşadıkları yer buyuk sehırler dısındakı yerlerse onlar ıcın evde kalmış olunuyor o yaştakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evliliğin yaşı yok kı artık 30 our 35 olur 40 olur olurda olur dımı

kesinlikle canım...her yaşta evlilik var... artık 30-40 arası daha çok hatta...
ne yazık ki artık evlilikler bir ömür boyu değil...

eğer zaten kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa sorunlu bir evliliği yürütmek istemiyor... erkeklerin zaten canına minnet böyle bir durum...

öyle olunca 2. kez de denemek istiyor elbet insanlar... belki 3. 4. :)
böyle böyle yaş artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…