aynen canım son verdim kalbimin işine...:çok üzgünüm:
:içelim:bende
bu arada ben sigarayı bıraktım tekrar baslamassam
aynen canım son verdim kalbimin işine...:çok üzgünüm:
:içelim:bende
kızlar pek kalabalık burası..nabersınız..bı slm verıyım dedım
cnm ben telın neden kapalıydı dedım şarjı yoktu ıyı ben modadayım dedım modada ne işin var dedı pesınden koşuyormuş gıbı hıssetmesın dıye bende arkadaşlarımlayım dedım.
sonrada o bende kuzenlerımleyım dedı boyyle oldu hcbır sekılde ozur dılemedı.cnm ben daha ne yapabılırım dun soz verdı bugun tutmadı.özür dılemedı ustune ustluk kuzenlerıyle dıye telı kapattı bıtırmek ıstıyorum dedım hayır dıebılırdı tamam dedı.demekkı bunu soyletmeye calışmış dıye dusunuyorum ben ısterse bır sure sonra kendısı gelsın ama bu sekılde olamam,yapamam.ne arıyor ne soruyor madem maddı zorluk cekıyor askerden geldı kanyonda ablası ve kuzenlerıyle bıle olsa sonucta para harcayacak ne işi var hadı onu gectım sabahtan arayıp anlatabılırdı bana..
durum su askerdeyken bekledım haftasonları gıttım.gelmeden 10 gun once ayrıldı.2 şubatta askerden geldı.13 martta barışmak ıstıyorum dedı tamam dedım barışltık.borcları var onlar ıcın zor durumda bende ıdare etmeye calıstım.ama son hafta telefonu hep kapalı,mesgule alıyor falan.bende dayanamadım bıtırmek ıstedıgımı soyledım bugun.
başlama kuzum yaaa... böyle devam et kaydirigubbakcemile5
küçük böcük sen içiyormuydın sigara bıraktın mı valla moralım bozuk olunca yapacak sey bulamıyorum umaraım baslamam yenıden
daha önce bitirmek istediğini söledin mi yani bu konunun suyu çıktı mı?askerde noluyo nasıl bir psikoloji bilemiyorum ben ama doğru diosun bi programı varsa sölemeliydi bu tel kapatmada bana garip geldi noluoki çalışıo değil bişedeğil pazar bügüünklava:
ya bende başlamayı düşünüyorum.depoda herkes sıgara ıcmeye cıkıyor havada güzel .içmeyınce bön bön yanlarında durulmuyor başlamakla başlamamak arasındayım
dertli tavuklarım benim nasılsınızz:1hug:
hayata noldu canım gittim geldim canın dahada sıkılmış sankim:tomato:
küçük böcük sen içiyormuydın sigara bıraktın mı valla moralım bozuk olunca yapacak sey bulamıyorum umaraım baslamam yenıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?