Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben beklemedim...

Biz tanıştığımızda zaten askerlik olayları çoktan bitmişti...

İşin askerlikle bir alakası yok bence,tamamen potansiyelle alakalı

canım sevdiğine eminim.çok seviyor ama ne oluyor anlamıyorum,askerdeyken süperdik gerçi su da var askere gıtmeden once superdı aılesının durumu sımdı oyle degıl.çok calısıyor ve kendı borclarınıda ödemeye calısıyor.belkıde onun zorluguda var ılk kez hayatında böyle bır durumdan gecıyor,solungacları hala açılmadıgını kendısı soyledı ama bılmıyorum yanı tum bunlar onu benden bu kadar uzak yapmamalıydı sanırım bıze zaman gerekıyor.

evet yanı gecen hafta cok ıyıydı aramız evet cok sorguluyorum ılıskımı ama anlamıyorum onu.onu anlamaya calısıyorum calıstıkcada batırıyorum.bu hafta benım yuzumden cok kavgalar cıktı.sevmedıgını dusunmuyorum ama ılgısız olmasına katlanamıyorum artık.cevremdekı ılıskılerle ılıskımı karşılaştırıyorum oyle degıl.,insanlar çok mutlular benımkısı aılesı,ısı ve ben aramda zaman bulmaya calısıyor.bılmıyorum napmam gerektıgınıde bılmıyorum artık.
bazen dıyorum kendıme askerdeyken o cok hayal kurdum sımdı onları veremıyor bana buyuzden hayal kırıklıgına ugruyorum ve bunun hırsını ondan cıkarıyorum ama bılmıyorum.

daha önce bitirmek istediğini söledin mi yani bu konunun suyu çıktı mı?askerde noluyo nasıl bir psikoloji bilemiyorum ben ama doğru diosun bi programı varsa sölemeliydi bu tel kapatmada bana garip geldi noluoki çalışıo değil bişedeğil pazar bügüün klava:

ya bende başlamayı düşünüyorum.depoda herkes sıgara ıcmeye cıkıyor havada güzel .içmeyınce bön bön yanlarında durulmuyor başlamakla başlamamak arasındayım

canım soylemedım yanı 2 haftadır agzımdan bır kere bıle cıkmadı tum olumsuzluklarına ragmen elımden ne geldıyse fazlasıyla yaptım.artık dayanamıyorum cıddı anlamda ya onu geçtim ne demek evdeyken telını kapatıyor dısarda telını acıyor.yanı mesela sabahtan konuşur sonra ne ısterse yapar dun ben ona sordum dedımkı plan yapabılrıım yarın ıcın tamam yap dedı bozuk bır ses tonuyla bende yapmadım.yapmadıgımı gorusmek ıstedıgımı soyledım ona ama o plan yaptı ve plan yaptım bıle demedı . bılmıyorum

ben unıdeyken hazırlık ve 1.ci sınıfta ıcıyordum artık cok sınır bastıgında ıcıyorum.
kesınlkle bu sebeplerden dolayı bırakmıştım sıgarayı bakalım yerım değişirsem içmem sanrım.

dertli tavuklarım benim nasılsınızz:1hug:
hayata noldu canım gittim geldim canın dahada sıkılmış sankim:tomato:

evet canım bız ayrıldık bır oncekı sayfayı okuyabılrsen gorursun Şeniz
ama canım sıkıldımı bılmıyorum denız havası aldım ıyıyım sımdılık bakalım yarın halım nolcak

küçük böcük sen içiyormuydın sigara bıraktın mı valla moralım bozuk olunca yapacak sey bulamıyorum umaraım baslamam yenıden

yok canım ben kullanmıyorum... hatta biri içerken çok da rahatsız oluyorum...
başlama sen de yeniden noluuur ... yoksa dayağı yersin :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…