Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bilmem ki ben bütün gün evde kötü oldum yani haatta ilişkimin bitmeine sebep olan bir neden bu b.. çıkarıdm iş mevzusunun o kadar depresif oldumki sevgilim bile bıktı yanikaydirigubbakcemile2

kızlar bende cıkıyorum yarın gırersenız devam ederız yarın pazartesi malesef:çok üzgünüm:
ıyı geceler herkese Şeniz

ayy çocuk başka yere gitmemişmiydi... uçaktaydı hani :uhm:
daha önce oldu sanırım demi...

antepe cumartesi gitti cnm ama maçtan sonra hemen dönüyolar.
bugün dönmüş direkt arkadaşının evine gitmiş
arkadaşıda bize yakın.
istiyosan uğrayım dönerken dedi
aslında çıkasım var dediğim gibi
yani beş dakika hava alırım dedim ama çok ısrar etmedi. banyodan yeni ciktim dedim. tamam canım nası istersen falan dedi.

beklesin daha o bacaksizklava:

canım bilmem ki ben bütün gün evde kötü oldum yani haatta ilişkimin bitmeine sebep olan bir neden bu b.. çıkarıdm iş mevzusunun o kadar depresif oldumki sevgilim bile bıktı yanikaydirigubbakcemile2

anladım umarım senın ıcın hayırlısı olur bıran once bulursun ama takcak olduktan sonra bak benım mesaım sabah 8de başlıyor akşam 6da cıkıyorum haftaıcı 3 gun 8-10 kursum var.11de evde oluyorum ama takcak olduktan sonra ılıskıye her türlü takılıyor

tamam şimdi oldu süprizzzzz

boşver yaa ; öyle şirinlikler yapma buna... -tatlicadiarzu-

neyse kızlar bende cıktım ıyı geceler.
ıyıkı varsınız vakıt nasıl gectı anlamadım sızlerı cok sevıyorum ıyı geceler...Şeniz

evde kaldın muamelesi görmeye başladık amaaa

takmayacaksın onları canım yaa...
valla benden önce evlenip de mutsuz olan tanıdıklarım var... o yüzden biri bana böyle bir şey dediğinde kısmet diyorum... evlenip de mutlu olmamak da var çünkü...

ya da genelde " çok şükür aklımı henüz yitirmedim " diyorum kaydirigubbakcemile3

ben farkettim de senle bir yaşadığımız yerler farklı :)
kan grubumuz bile aynı...

ama izmirle gönül bağım hala kopmadı :lepi: ya çok özledim ben izmiri yaa :çok üzgünüm:
hakketten böcüküm, ne çok ortak noktamız var dimi Şeniz

iyi gecelker cenebazım yirim seni öptümm

ben seni yerim yawrum Şeniz

gidemez yaaa kan grubumuz bile aynı ... laelaelaelaelae

sabah kim kalkıcak peki, daha duş alıcam benneyaptımki

ıyı geceler cenebazım Şeniz

Şeniz

kızlar bende cıkıyorum yarın gırersenız devam ederız yarın pazartesi malesef:çok üzgünüm:
ıyı geceler herkese Şeniz

baş baş yawru...

tamam yaw ... yürü git ; yürü git :dilcikar:
sanki biz erken kalkıp süslenmicez :mymeka:

normalde günlerce ısrar eden adam "tmm cnm" dedi ahah ilk kez çıkasım vardı ya..
neyse zaten bu kafayla hazırlanmam da zordu.
içelim kizlar.. güzel günlere:):içelim:

galiba o da yorgun kaydirigubbakcemile3
içelim şekerim :içelim:

aramizda karli daglar...
hasretin bagrimi daglar....
basa geldi olmaz isler...
yoklugundan öldü gönlüm....
gözlerimde kanli yaslar...
hasretin bagrimda kislar....
basa geldi olmaz isler...
yoklugundan soldu gönlüm........

bi sarki bu kadar mi parcalar insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…