Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa gerçekten işimiz olsa bu erkek milletini bu kadar takmayacaz bizde olcaz bölee süslü püslü hatunlardan sabah bölee çıkcaz yola bincez arabamıza ohhh be allahım sen ansip ett:Saruboceq:

ayy inşallah yaşda gecıyorr yaa sen kaç yaşındasın kuzum

yaa gerçekten işimiz olsa bu erkek milletini bu kadar takmayacaz bizde olcaz bölee süslü püslü hatunlardan sabah bölee çıkcaz yola bincez arabamıza ohhh be allahım sen ansip ett:Saruboceq:

o da olur inşallah tatlım... sen umudunu yitirme yeter ki ... yerimseniben

bende sürdümm biraz önce kırmışıları kaydirigubbakcemile5:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile5

ben etek almadım daha ama saçlar fönlü:smiley-cool:

benim saçım fönlü olsa futbolcu çocuk geçerken beş dk seni göriyim demişti. cikacaktm. ama banyodan yeni ciktim hazırlanamam dedim.
bide alkolluyum oyüzden cikmaya karar vermiştim. alkolluyken cok rahat karar alıyorum.

ayy çocuk başka yere gitmemişmiydi... uçaktaydı hani :uhm:
daha önce oldu sanırım demi...

hmm anladım prensescim

galateia bendemı sorun var bılmıyorum bunların hepsı var ve haftaıcı 3 akşam kursa gıdıyorum ama hala aklım ılıskımde ve onda benmı anormalım dıye dusunmeye başladım yaa gerçekten işimiz olsa bu erkek milletini bu kadar takmayacaz bizde olcaz bölee süslü püslü hatunlardan sabah bölee çıkcaz yola bincez arabamıza ohhh be allahım sen ansip ett bu sozunden sonra ama umarım en kısa zaman da nasip eder

ben küçültmüştüm ama ... kaydirigubbakcemile3

farkındayım kızlar ama işte benimki şansızlık 2007 martta beri arıyorum iş bakalım hayılrısı diyorum ama bu kriz batırdı resmen...onun dışında yeni başlangıçlar içinde biraz geç dimi sevgilimde terk etti zaten yaa ben büyümek istemiyoruummgamyoncuiremsu

olur mu tatlım yaaa... asıl hayat 30umuzdan sonra başlayacak... :içelim:

nılım bu ısler hıc bellı olmaz benım cok mutlu oldugum ve ıyı para kazandıgım bır ısım var ve ben önlisans mezunuyum açıköğretime devam edıyorum.kısmet

yüksek lisans mı yaptın cnm ona ragmen işsizsen benım vay halimee :S

canım 2005de üni bitti yüksek yaptım ama tezsiz yüksek yaptım öğretmenlik için formasyon aldım oda 2007 martta biitti işte kpss yeterli puan alamıyorum pekde öğretmenliğe niyetim yok gibi ikinci bir kapı olsun istedim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…