annesinin erkek kardeşinin bile tebrik ettiği insandım ''nasıl katlandığım''hep bir soru işaretiydi ben ezikliği seçmiştim neden aşkım uğruna ha değermiydi ona...
ayrıldıktan sonra ayrılığı hazmedemiyip bana söylediği laflar beddualara rağmen değerdi benim duygularım için değerdi ben onu kafammınnnn taa en üstünde biyere koydum ilk sevglimdi çünkü
ama keşke güzel hatırlayabilseydim ilkimi ..gülümseyrek hatrlamaya devam etseydim ama o bunu beceremedi
hayat tecrübem oldu ona çok şey borçluyum
ooo canım hayırlı olsun yeni saçlarıın, fönünü de çek yarın eteğinide giy salın şöleeekaydirigubbakcemile3
sağol bebişim Şeniz etek mi dedin delikafadulden delikafadulden
bakem sabah sağımdan kalkarsam süslenirim :lepi:
süslen tabii canım cicilerde almışın, ben ünideyken çook erken kalkıodum 5 de:1shok: o saat olmasına rağmen maktaj yapıp çıkıodum olmassa yanıma alır okulda yapardım ah üni ahh şimdi işsiz ben :çok üzgünüm:
canım seneler sonra sana tum yaşattgı kötü şeylere ragmen onu gülümseyerek hatırlayacaksın benımde ılk ılıskım boyleydı o yuzden dayanamam dıyorum suanda ama ansızın hayatıma fahrım gırdı hıc anlamadan zamanla fahrıyı sevdım ve o ınsanla hala bana zamanında kötü seyler yaşatmasına ragmen yaşattıgı guzel seylerı gulumseyerek anıyorum ve hala msnde konuşuyorum.zaman ne gostercek hıcbellı olmuyor ama sımdılık sen kendın ıcın dogru bır karar vermışsın....
süslen tabii canım cicilerde almışın, ben ünideyken çook erken kalkıodum 5 de:1shok: o saat olmasına rağmen maktaj yapıp çıkıodum olmassa yanıma alır okulda yapardım ah üni ahh şimdi işsiz ben :çok üzgünüm:
yanlış alıntı olmuş ama, bulacak halde değilim doğrusunu kafamçokkarıştı
valla 10-15 hatun konuşup duruyo, dinlemekle yetiniyom :roflol:
deli gibim uykum var, bugün ciciler aldım kendime, dün saçıma gölge attırdım :lepi:
anam bi de sohbette mi konuşuyosunuz benden habersiz :mymeka: :dilcikar:
annesinin erkek kardeşinin bile tebrik ettiği insandım ''nasıl katlandığım''hep bir soru işaretiydi ben ezikliği seçmiştim neden aşkım uğruna ha değermiydi ona...
ayrıldıktan sonra ayrılığı hazmedemiyip bana söylediği laflar beddualara rağmen değerdi benim duygularım için değerdi ben onu kafammınnnn taa en üstünde biyere koydum ilk sevglimdi çünkü
ama keşke güzel hatırlayabilseydim ilkimi ..gülümseyrek hatrlamaya devam etseydim ama o bunu beceremedi
hayat tecrübem oldu ona çok şey borçluyum
nilim sana mı devretti beni göndermeme görevini Şeniz
selam kızlar
bendee:çok üzgünüm:
aynı fıkırdeyım mıllet kız görsünŞeniz
ya valla ilk defa girdim... zaten kafam karıştı hemen de çıktım -tatlicadiarzu-
benim de ayrılığımdan ve ilişkimden öğrendiğim çok şey var... en güzel kısmı bu...
ben sana göre şanslıyım gülümseyerek hatırlayabilceğim çünkü...
ama sen de güzel anılarını hatırlarsın canım ... yerimseniben
bak kendisi de geldi işte bıdı bıdım :lepi:
ayy süslen ; ben de elbise giyeceğim yarın ... sengözlerimebaksanab
şu anda da kırmızı ocelerimi sürüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?