Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

düşük ağızlı yisin seni Şeniz
bitek bunun için şu aptal iş hayatına katlanıyorun selincim, o kadar lüksümüz olsun beyaa...

bende kuaföre gittim dün saçımı kestirdim

selincim hoşgeldinde cnaım ne işin var senin burda hayatım

yok gülüm ben kredi kartımı pek güzel ve pek kontrollü kullanırım doğrusu, hep kontrol ederim güncel borcumu yoksa bi bıraksam toparlayanda olmicek :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle giy tatlım, benimde biran önce çıkıp almam gerekenler var senağlama

oooooooooooooooooooooooooo çok kıskandımmm hemen alışverişe çıkmam lazımm benimkaydirigubbakcemile3

Allah gözünü doyursuuunnn beeeeeeeee, 2 günde bir alışverişe çıkıyon yuhhhhh yaneeeeeee -tatlicadiarzu-

bende kuaföre gittim dün saçımı kestirdim

selincim hoşgeldinde cnaım ne işin var senin burda hayatım

Sıhhatlet olsun sanada fıstıkk :CüvCüv:

Sıhhatlet olsun sanada fıstıkk :CüvCüv:[/QUOTE]

TŞK EDERİM YA MUTSUZ DEĞİLİM AMA ÇOOOK MUTLUYUM

belli bellii :CüvCüv:
baksana şıkıdım şıkıdım oynuyosun, Allah mutluluğunu bozmasın kaydirigubbakcemile5

TŞK EDERİM YA MUTSUZ DEĞİLİM AMA ÇOOOK MUTLUYUM
yerimsenibenbilmediğim bi şiler mi var:)[/QUOTE]

yok hayatım bilmediğiniz bişey yok,hani mutsuz kadın saçınla uğraşırmış ya ben tam tersi iyice dağıtmıştım saçımı annemin isteğiyle zorla gittim kuaföre bide mutsuz mutsuz sıkıldım artık bu moddan kaç aydır b,razda mutlu takılayım

sadece durakta bi çocuk vardı ya son durum birbirimize sadece günaydın diyoruz kafamçokkarıştı

canım neden ayrıldığımız tam belli değil adam bursada askerdi dönmesine 1 ay kala ayrıldık kafasının karışık olduğunu söyledi el altına aldı beni bende 14 şubatta bitirdim tamamen ailesinden çekindi sanırım maraş döndü onlar pek dışardan kız almıyolar ben kullanıldığımı askerliğinde benle görüştüğünü düşünüp rest çektim felan ama çok acı çektim

hiçbir şekilde anlaşmazlığımız olmadı birlikteyden tartışma vs de olmadı herşey yolunda giderken bitti şoka uğradım hazır değildim ben askerlik bitince nişan bekliyordum öyle diyordu yılbaşında yüzük taktı tektaş 20-25 gün sonra soğuk davranmaya başladı 14 şubattan beri hiç aramadı sormadı ben geçen aradım sanırım tepki vermemden kokuyormuş ondan aramamış ben arayınca çok mutlu oldu sevindi sanki oda aramak istiyormuşta arayamıyormuş 2 gün öncede msn ye tekrar eklemiş dün girdim hemen yazdı sonra ikimizin resimlerinden istedi yolladım sonrada cam açalım dedi açtım çok güzelsin sen ya felan dedi arabayla bi gezdirmedin felan dedi takıldı dedim mudanyada balık sözüm var san dedim gelince götür o zaman dedi (demekki gelcek bursaya görmeye) sonra doğum günüb kutlu olsun dedi hatırlamasına çok şaşırdım çok mutlu oldum

canım ben dıyorum askerlıkte kafayı yıyıp dönüyorlar. askerlik kafayı yiyipte geri gelme yeri.normal değiller ordan dönünce.
ben de cok sukur ıyıyım.önümüzdeki pazartesi günü başka depoya gidicem yeni başlangıçlar benı beklıyor.

kızlar hepinize merhaba dünden beri nasılsınız hayata bu arada ne deposu bahsettiğin ?

canm ben lojıstık işi yapıyorum.uluslararası bir şirketin tedarik zinciri bölümünde iyileştirme ve geliştirme yapıyorum.ürünler bildigin depoya gümrükten geliyor,elleçeleme ve bırtakım işlemlerden geçiyor ve magazalara degıtılıyor burdakı problemlerı tespıt edıp ıyılestırıyorum yanı bıldıgın depo cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…