Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar eğer işinizin saatleri aldıgınız maasa degıyorsa çalışın bırakmayın sakın 12 nerdeyse 13 saat calıstım degmıyordu maas acısınsan yorgunluk cok oluyordu ders calısamıyordum ayrıldım bende soyle ıyı denebılecek bır ıs bulsam su sıralar en istegım bu asktan dılım yandı zaten kızlar ama sunu anladım guzellık işe yaramıyor kısmet olcak insanda ((())))

ay kızlar bugun çoooook güzelim sanırım sokakta ne kadar erkek warsa baktı tam 4 taneside laf attı ay mükemmelmiyim ne :))) hehehehe

cnm ben calısıyorum 9-10 saat calısıyorum haftasonlarım tatıl.iyi para kazanıyorum mutluyum işimle:) ama soyle bır durum var benım ısımde ıyılestırme veya gelıştırme tamamlandıgında farklı bır depoya gecılıyor belkı 3 ay belkıde 8 ay sonra ama sureklı bu sekılde.o yuzden su ankı bulundguum depo önümüzdeki hafta degısecek

ben de burdayım da işler yoğun...
müşteriler kafayı sıyırmış... beni de çileden çıkardılar... afakanlar bastı beni valla laelaelaelaelae
Ay görmedim ben yazılanları. Selam canım. kolay gelsin ,nsanlarla müşterilerle, müvekkillerle uğraşmak cidden zor ne deyim.Bu arada sordun mu o bayanın soy ismini :)

nasılsın canım
Canım işte iyi değilim ben pek.sınavım var hafta sonu onun stresi sardı. Zaten motive eden bişey yok. Yaşayıp gidiyorum :) Umarım sen iyisindir biraz daha canım.
Bu arada ben çıkıyorum kızlar kuaföre gidip şu iğrenç saç rengimi düzelttireyim :)))

kuzu yazdık yaa ?? bugün garip bana gelcekler gibi ,akşam dayandım ama bugün dağılcam gibi off bıktım :1no2:

Canım görmedim yazdığını kızma :) Gerginsin sanırım sende. Hemen dağılmadan hiç olmazsa kendini biraz avutak kafanı tamamen olmasada biraz dağıtacak bişeyler bul canım.

canım sınavın iyi geçcek inşallah, hayat bir yerden batarken bir yerden çıkarır diye umuyorum aşkımız batttı en azından kariyerin için sınavın iyi geçicek bak gör, sen çalış fazlada çalışma kafayı karıştırma bende stres olurdum hep sınavblarda biraz heyecan iyidir aslında dikkat et ekndine cnm

hee gerginim sanıyorum bu klavyemede yansıdı baksana yanlış yazıyorummdelikafadulden

Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz
Mutlaka bir iz bırakacak
Belki de çocuk gibi sana küseceğim
Seneler sonra utanarak
Dokunup birer birer sevdiğim eşyalara
Hatta belki ağlayacağım
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacağım

Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut

O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi
Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unut

İnş canım. Umarım sende voleyi bulursun :) Bende gerginim. Bu arada ben çıkıyorum. Mucckkksss

ben de buralardayım, kızlar konuştum odamı değiştirmeye çalışan kötü kedi hüsoyla
dedim motivasyonum dağılır, yerimi yadırgarım, çok vahim değilse değişmesin masam dedim

bu hafta bakalım böyle uzaktan olacak mı dedi, en azından bu hafta rahatım delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…