İyilik canım sen nasılsın?
reklamlar başladı bnde gelşim bi bakşim dedim kızlar napıosunuz bakalım forumda ses soluk yok gittimi herkes
kızlar eğer işinizin saatleri aldıgınız maasa degıyorsa çalışın bırakmayın sakın 12 nerdeyse 13 saat calıstım degmıyordu maas acısınsan yorgunluk cok oluyordu ders calısamıyordum ayrıldım bende soyle ıyı denebılecek bır ıs bulsam su sıralar en istegım bu asktan dılım yandı zaten kızlar ama sunu anladım guzellık işe yaramıyor kısmet olcak insanda ((())))
Kızlar selam! Bi 5 dakikalığına geldim ama kimse yok şansıma gene yaYa pardon Galateiacım burdaymış :)
Kızlar selam! Bi 5 dakikalığına geldim ama kimse yok şansıma gene yaYa pardon Galateiacım burdaymış :)
Ay görmedim ben yazılanları. Selam canım. kolay gelsin ,nsanlarla müşterilerle, müvekkillerle uğraşmak cidden zor ne deyim.Bu arada sordun mu o bayanın soy ismini :)ben de burdayım da işler yoğun...
müşteriler kafayı sıyırmış... beni de çileden çıkardılar... afakanlar bastı beni valla laelaelaelaelae
Kimse bişey yazmayacak mıÇıkıyorum ben ama
Canım işte iyi değilim ben pek.sınavım var hafta sonu onun stresi sardı. Zaten motive eden bişey yok. Yaşayıp gidiyorum :) Umarım sen iyisindir biraz daha canım.nasılsın canım
kuzu yazdık yaa ?? bugün garip bana gelcekler gibi ,akşam dayandım ama bugün dağılcam gibi off bıktım :1no2:
İnş canım. Umarım sende voleyi bulursun :) Bende gerginim. Bu arada ben çıkıyorum. Mucckkkssscanım sınavın iyi geçcek inşallah, hayat bir yerden batarken bir yerden çıkarır diye umuyorum aşkımız batttı en azından kariyerin için sınavın iyi geçicek bak gör, sen çalış fazlada çalışma kafayı karıştırma bende stres olurdum hep sınavblarda biraz heyecan iyidir aslında dikkat et ekndine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?