Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hoşbulduk kuzumyerimsenibenayy bnde kıpır kıpırım okul çıkışık beşiktaşa gittim ordan şişliye gttim vitrinlere baktım çok güzel şeyler gelmiş yeni sezonda alışveriş yaptım az ama çok yoruldum yatıcam birazdankaydirigubbakcemile3bu aralar niyeyse çok uykum gelio :)))) nyse kızlar biraz dinlenim uyuyim blki gece yine girerim öptüm sizi kocamannn muck

aaaa ben kac saattır senı beklıyom haksızlık küstüm işte 5 sensiz ölürüm demezsen barışmamlaelaelaelaelaenaptıgını anlattırıcaktım detaylı sonra bana bugun bi sürü laf attılar dedikodu kaynatıcaktık ama sen uyuycam diosun:çok üzgünüm:klava:

kizlar selammmmmmmmmmmmmmmmm

biz dün görüstükkkkkkkkkkk

o kadar güzeldikiiiiiiiii o kadar sicaktiki

korkuyordum ben

ben basta cok soguktum bütün o yasadigim kötü günleri düsünerek gittim

sonra sarildi bana ben cok soguk

oturduk konustuk cok uzun uzun herseyi söyledim

sonra sarildi kokumu cektiii icinee böyle SIMSIKI AYNI ESKISI GIBI özür diledi herseyi konustuk sanki bunca zaman bisey yasanmamis gibiydi cok güzeldi dün öyle mutluydumki anlatamam o mutlulugu

dünden beri msj atiyor sürekli yaa kisaca böyle kizlar insahllah böyle devam eder hepimizin yüzü güler daha simdiden bisey demim ama korktugumdan cok cok güzel oldu bulusmamiz

çok sevindim canım mutlu olmana))ben mutsuzum ama mutlu birini görmek beni mutlu ediyor

arkadaşlar merhaba, oku oku kafam karıştı, vazgeçtim selam vereyim dedim

jelibon prenses inş. mutluluğun daim olsun, ben nazara da inandığım için ilişkimde mutluysam çok fazla kişiye anlatmıyorum, sana da bunu tavsiye ediyorum, bize anlat tabii gözümüz kalmaz kaydirigubbakcemile3

jelicim hep böyle devam eder inşallah, nası sevindim anlatamam delikafadulden
bu arada hoşgeldin kız memlekete Şeniz

idare eder işte ayrılıdık aylar oldu sımdı msn de karsımda 2 gun once yazdı bıseyler ama sımdı acık :çok üzgünüm:

selincim ya üzme kendini bütün gün msnde bekleme..... kendini üzecek şeylerden kaçınmaya çalış :1hug:

çenebazım sen küsmüsün banabenneyaptımki

bak yanıtda vermion küstüün sen banaa senağlama

kuzum ben sana niye küseyim Şeniz anca yerim seni Şeniz
ayy ben içli köfteyim, böyle şeyler deme valla üzülürüm, niye küseyim tatlım :1hug:
görmemişimdir, fazla geçmişi okumaya vaktim olmuyo buara, açıkçası pek bişeyden de haberim yok, geri kalıyorum ama hepinizi çok seviyorum be tatlım a.s.

haklsın canım ozellıkle onun ıcın acmıs deılım zaten bıttı yenıden baslammız dıye bırsey yok sadece sanssız oldugum ıcın :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…