uzun zaman oldu gorusmeyeelı ama konusmayalı 3 ay falan
esin selin yaşıtız kızçeler kaydirigubbakcemile3
kıtır kızçeler siziiii, koca kazık olmuşuz şaka maka 26 bitti benim hatta 26 buçuk yerimseniben
yIlka sen daha çıtır sınıfındansın güzelim
benide alın aranızaa o zmn 21 yaşındayım die eziyormusunuz bniçok üzgünüm:
benide alın aranızaa o zmn 21 yaşındayım die eziyormusunuz bniçok üzgünüm:
kıtır kızçeler siziiii, koca kazık olmuşuz şaka maka 26 bitti benim hatta 26 buçuk yerimseniben
yIlka sen daha çıtır sınıfındansın güzelim
evet yaslar gıdıyor olumsuzluklarda olunca ınsanın moralı falan kalmıyor bu sıralar benı mazur gorun ısyanlardayın sankı bırdaha sevemeyecekmısım ıyı bı ınsan benı bulmaz gıbı dusunuyorumklava:
evet yaslar gıdıyor olumsuzluklarda olunca ınsanın moralı falan kalmıyor bu sıralar benı mazur gorun ısyanlardayın sankı bırdaha sevemeyecekmısım ıyı bı ınsan benı bulmaz gıbı dusunuyorumklava:
geldim kuzum:1hug:a.s.walla tabi atarlar sana laf güzel kızsın yapalım hayatım dedikodu istedğin dedikodu olsunkaydirigubbakcemile3
1-2 ay sonra böyle düşünmeyeceğinden eminim
tabii herkesin önüne iyi biri çıkar mı bilmem ama öyle olması için dua etmekten başka bi çaremiz yok
o kadar çok ağladımki, onun için mutlu olsun filan diyemiyorum,sadece ağladığım günlerin acısı çıksın ondan fitil fitil :Saruboceq:
selam canım, seninkine sen bi çağrı atsan olmazmı
kaydirigubbakcemile3 allahım sitemciler bastı, yetişin bacılar kaydirigubbakcemile3
gel annem gel, selam olsun sana da :1hug:
seninki kim, neden aramıyo, araması mı gerekiyo :bbo: ben bişey bilmiyorum ki senin hakkında fisfisfis
milka çıtır gofretim, bizim yaş scalamız geniş canım, 60 yaşında biri gelip sevgilimden ayrıldım dese farketmez yani, basarız bağrımıza kaydirigubbakcemile3
ama sen zaten aramızdasın kuşum Şeniz
tmm o zmn anlaştık çenebazımmŞenizalın beni aranıza bn küçüküm daha yerler bni walla sokakta kötü çocuklarkaydirigubbakcemile3sevgilimde dönmüyor zaten:roflol:
aaaaa hoşgeldin aşkoştrellamkaydirigubbakcemile2napıosn uyudum walla kafam güzelleşti:teytey:
belkı bılmıyucem ama agladıgım gunlerın acısı cıksı ondan katılıyorum sana vızelerımden kotu alıcam ustune ustelık ama bakmayın sız bana bu kadar umutsuz bırı degılım bu sıralar boyledım atlatıcam ınsallah
kızlar bıde msnye gülen yüz ifadesi koymus ne demek ıstıyo ben mutluyum nıspet yapıyor sanırım
iyi bende geldim o zaman:roflol:ya bi war bi yok anlamadım ki dün aradı sonra ses yok özledim araması gerekıyo:roflol::roflol:tabi daha önemli işlerle mesguldur beyfendi arar mı hiçkötükedihüso
olmaz tabi gururum kırılır o arasın sonra bahane bulamıyom konuscak cesarette edemıyom ya aramazsa:çok üzgünüm:
milka çıtır gofretim, bizim yaş scalamız geniş canım, 60 yaşında biri gelip sevgilimden ayrıldım dese farketmez yani, basarız bağrımıza kaydirigubbakcemile3
ama sen zaten aramızdasın kuşum Şeniz
tmm o zmn anlaştık çenebazımmŞenizalın beni aranıza bn küçüküm daha yerler bni walla sokakta kötü çocuklarkaydirigubbakcemile3sevgilimde dönmüyor zaten:roflol:
aaaaa hoşgeldin aşkoştrellamkaydirigubbakcemile2napıosn uyudum walla kafam güzelleşti:teytey:
kafan güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinsositosositosositosositonasıl geçti günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?