Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

uzun zaman oldu gorusmeyeelı ama konusmayalı 3 ay falan

bekleyerek hiçbiryere varılmadığnı anladım, benim de 3 ay oldu ayrılalı, ilk zamanlar anlamıyorsun biraz da kırgınlıktan kızgınlıktan dolayı, ama sonra gel git yaşıyorsun
bizim araya gelme olanağımız yok, ben tüm kapıları kapattım, benim ruhuma zarar veriyordu, özgürlük alanımı çok kısıtlıyordu ve daha birçok şey..burda yazsam sayfa yetmez, sevgimden dolayı çok salaklık da ettiğim kesindir..
Neyse iştee..günler bir şekilde geçiyor, mutsuzluk kalıcı değil bunu biliyorum benneyaptımki

kıtır kızçeler siziiii, koca kazık olmuşuz şaka maka 26 bitti benim hatta 26 buçuk yerimseniben
yIlka sen daha çıtır sınıfındansın güzelim

evet yaslar gıdıyor olumsuzluklarda olunca ınsanın moralı falan kalmıyor bu sıralar benı mazur gorun ısyanlardayın sankı bırdaha sevemeyecekmısım ıyı bı ınsan benı bulmaz gıbı dusunuyorumklava:

benide alın aranızaa o zmn 21 yaşındayım die eziyormusunuz bni çok üzgünüm:

milka çıtır gofretim, bizim yaş scalamız geniş canım, 60 yaşında biri gelip sevgilimden ayrıldım dese farketmez yani, basarız bağrımıza kaydirigubbakcemile3
ama sen zaten aramızdasın kuşum Şeniz

kıtır kızçeler siziiii, koca kazık olmuşuz şaka maka 26 bitti benim hatta 26 buçuk yerimseniben
yIlka sen daha çıtır sınıfındansın güzelim

aman bırakalım gari buçukları falan :içelim:
en güzel yaşlara henüz gelmedik, çok daha güzel günlerimiz olacak :lepi:

bak kendin bile oklavalık bişey dediğinin farkındasın :)) kuzum öyle şey olur mu hiç, o zaman hepimiz kapatalım tükanları, evlerimize çekilelim, dağılalım, hayattan elimizi eteğimizi çekelim...
ayol sizi bilmem ama ben daha küçücüğüm, sevicem sevilicem şimdiye kadarkilerden çok daha fazla :1rolleyes:

1-2 ay sonra böyle düşünmeyeceğinden eminim
tabii herkesin önüne iyi biri çıkar mı bilmem ama öyle olması için dua etmekten başka bi çaremiz yok
o kadar çok ağladımki, onun için mutlu olsun filan diyemiyorum,sadece ağladığım günlerin acısı çıksın ondan fitil fitil :Saruboceq:

aman bırakalım gari buçukları falan :içelim:
en güzel yaşlara henüz gelmedik, çok daha güzel günlerimiz olacak :lepi:

En güzel zamanımdayım valla gerçekten, ne istediğimi daha iyi biliyorum, insanları daha iyi çözebiliyorum, büyümekten korkmuyorum, olgunlaşmak çok güzell

bak kendin bile oklavalık bişey dediğinin farkındasın :)) kuzum öyle şey olur mu hiç, o zaman hepimiz kapatalım tükanları, evlerimize çekilelim, dağılalım, hayattan elimizi eteğimizi çekelim...
ayol sizi bilmem ama ben daha küçücüğüm, sevicem sevilicem şimdiye kadarkilerden çok daha fazla :1rolleyes:
[/QUOTE]

Aynen katılıyorum..yerimseniben

belkı bılmıyucem ama agladıgım gunlerın acısı cıksı ondan katılıyorum sana vızelerımden kotu alıcam ustune ustelık ama bakmayın sız bana bu kadar umutsuz bırı degılım bu sıralar boyledım atlatıcam ınsallah

kızlar bıde msnye gülen yüz ifadesi koymus ne demek ıstıyo ben mutluyum nıspet yapıyor sanırım

iyi bende geldim o zaman:roflol:ya bi war bi yok anlamadım ki dün aradı sonra ses yok özledim araması gerekıyo:roflol::roflol:tabi daha önemli işlerle mesguldur beyfendi arar mı hiçkötükedihüso

sizin büt ler eylüldeydi galiba dimi? o zamana kadar toparlarsın finallerde de halledersin birkaçını..

sadece için sıkılıyordur canım benim mutsuzluk ondan, haketmediğini düşünüyorsun, böyle mi olmalıydı diyorsun..herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadı, yaşıyor..hep aynı

kızlar bıde msnye gülen yüz ifadesi koymus ne demek ıstıyo ben mutluyum nıspet yapıyor sanırım

onlara bu kadar anlam yükleme hayatım, üzülen sen olursun
sil gitsin diyorum, sen de kafana göre takıl, sayko gibi bütün gün ileti takip etmenin ne olduğunu bilirim kaydirigubbakcemile3 kendim de az oltalık ileti yazmadım sırnaşık şey

sazan hepsine balıklama atlıyodu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…