aaaa kimse bana selam yazmıyo zaten bnmkide aramadı psikolojim bozuk
haklsın canım ozellıkle onun ıcın acmıs deılım zaten bıttı yenıden baslammız dıye bırsey yok sadece sanssız oldugum ıcın :çok üzgünüm:
haklsın canım ozellıkle onun ıcın acmıs deılım zaten bıttı yenıden baslammız dıye bırsey yok sadece sanssız oldugum ıcın :çok üzgünüm:
msn den niye silmiyorsun, hep görerek kendine kötülük ediyorsun amaa..
tekrar biraraya gelmeyecekseniz, benim gibi yapsan daha iyi olur, fotoları sil
msn sil, hediyeleri göremeyeceğin biyere kaldır, mümkünse çöpe at
düşün düşün nereye kadar, aramıyo sormuyosa hiç anlamı yok gerçekten
aaaa ben kac saattır senı beklıyom haksızlık küstüm işte 5 sensiz ölürüm demezsen barışmamlaelaelaelaelaenaptıgını anlattırıcaktım detaylı sonra bana bugun bi sürü laf attılar dedikodu kaynatıcaktık ama sen uyuycam diosun:çok üzgünüm:klava:
hb cenebazim
evet simdi msj atti uyandim askim diye ya inanamiyorum uyuyacam diye msj atiyor dus alicam diyor eve geldim diyor ya valla korkuyorum
nazar degmesinnn
bitmesinden dolayı beni sucluyor sen sil diyor bende inadıma silmiyorumben rahatsızlık duymuyorum içim rahat çünki neymiş ben kız oldugum için erkek nereye ben orayaymısım o doguda ben istanbulda ona gel dedim ailesi agır bastı gelmedı benden nıye ıstıyor ben erkekmıyım dıye dusundum asla gıtmem bazan boyle seyler sevgının onune gecıyor
msn den niye silmiyorsun, hep görerek kendine kötülük ediyorsun amaa..
tekrar biraraya gelmeyecekseniz, benim gibi yapsan daha iyi olur, fotoları sil
msn sil, hediyeleri göremeyeceğin biyere kaldır, mümkünse çöpe at
düşün düşün nereye kadar, aramıyo sormuyosa hiç anlamı yok gerçekten
aman aman allahım korusun nazarlardan seni tatlım:Saruboceq:
canım doğru bi karar vermişsin, gitsen bile yapamazsın diye düşünüyorum zaten, sanırım yaşın da küçük...
önüne daha kimle kimler çıkacak, hiç canını sıktığına değmez
sen kendi önüne bak, tertemiz nice sayfalar açılacak daha.
sonradan pişman olacağın bi hata yapmaktansa, otur kalk şükret allaha hayatımı mahvetmedim diye :1hug:
bitmesinden dolayı beni sucluyor sen sil diyor bende inadıma silmiyorumben rahatsızlık duymuyorum içim rahat çünki neymiş ben kız oldugum için erkek nereye ben orayaymısım o doguda ben istanbulda ona gel dedim ailesi agır bastı gelmedı benden nıye ıstıyor ben erkekmıyım dıye dusundum asla gıtmem bazan boyle seyler sevgının onune gecıyor
yasım kucukte sayılmaz 26
bu arada yasıtız heralde 26 bende ınan bu mutsuzluk yuzunden ders calısamadım aöf 2.sınıfım mahvoldum ne bahtsızım
aman aman allahım korusun nazarlardan seni tatlım:Saruboceq:
canım doğru bi karar vermişsin, gitsen bile yapamazsın diye düşünüyorum zaten, sanırım yaşın da küçük...
önüne daha kimle kimler çıkacak, hiç canını sıktığına değmez
sen kendi önüne bak, tertemiz nice sayfalar açılacak daha.
sonradan pişman olacağın bi hata yapmaktansa, otur kalk şükret allaha hayatımı mahvetmedim diye :1hug:
yaşıtız canım evet, ne kadar oldu görüşmüyosunuz?
niye seni suçluyorki ayrıldınız diye??
ooo ne aşklar var km lerce uzaklarda devam eden..senin gitmene gerek yoktuki, evlenecekmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?