Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaaa kimse bana selam yazmıyo zaten bnmkide aramadı psikolojim bozuk

kaydirigubbakcemile3 allahım sitemciler bastı, yetişin bacılar kaydirigubbakcemile3
gel annem gel, selam olsun sana da :1hug:
seninki kim, neden aramıyo, araması mı gerekiyo :bbo: ben bişey bilmiyorum ki senin hakkında fisfisfis

haklsın canım ozellıkle onun ıcın acmıs deılım zaten bıttı yenıden baslammız dıye bırsey yok sadece sanssız oldugum ıcın :çok üzgünüm:

msn den niye silmiyorsun, hep görerek kendine kötülük ediyorsun amaa..
tekrar biraraya gelmeyecekseniz, benim gibi yapsan daha iyi olur, fotoları sil
msn sil, hediyeleri göremeyeceğin biyere kaldır, mümkünse çöpe at
düşün düşün nereye kadar, aramıyo sormuyosa hiç anlamı yok gerçekten

hb cenebazim

evet simdi msj atti uyandim askim diye ya inanamiyorum uyuyacam diye msj atiyor dus alicam diyor eve geldim diyor ya valla korkuyorum

nazar degmesinnn

bitmesinden dolayı beni sucluyor sen sil diyor bende inadıma silmiyorumben rahatsızlık duymuyorum içim rahat çünki neymiş ben kız oldugum için erkek nereye ben orayaymısım o doguda ben istanbulda ona gel dedim ailesi agır bastı gelmedı benden nıye ıstıyor ben erkekmıyım dıye dusundum asla gıtmem bazan boyle seyler sevgının onune gecıyor

senındemı boyle oldu canım

geldim kuzum:1hug:a.s.walla tabi atarlar sana laf güzel kızsın yapalım hayatım dedikodu istedğin dedikodu olsunkaydirigubbakcemile3

hb cenebazim

evet simdi msj atti uyandim askim diye ya inanamiyorum uyuyacam diye msj atiyor dus alicam diyor eve geldim diyor ya valla korkuyorum

nazar degmesinnn

aman aman allahım korusun nazarlardan seni tatlım :Saruboceq:

canım doğru bi karar vermişsin, gitsen bile yapamazsın diye düşünüyorum zaten, sanırım yaşın da küçük...
önüne daha kimle kimler çıkacak, hiç canını sıktığına değmez
sen kendi önüne bak, tertemiz nice sayfalar açılacak daha.
sonradan pişman olacağın bi hata yapmaktansa, otur kalk şükret allaha hayatımı mahvetmedim diye :1hug:

slm kızlar bu arada:1hug:jelibonum güzel haberlerine o kadar çok sevindm:sm_cool: ki sana içini ferah tut ii şey düşün ii olsun demiştim ben allah bi daha san hiç üzüntü yaşatmasın kuzum:1hug:

bu arada yasıtız heralde 26 bende ınan bu mutsuzluk yuzunden ders calısamadım aöf 2.sınıfım mahvoldum ne bahtsızım

yasım kucukte sayılmaz 26 o güzel düşüncelerın ıcın tesekkur ederım canım varlıgınız yeter

Son düzenleme:

niye seni suçluyorki ayrıldınız diye??
ooo ne aşklar var km lerce uzaklarda devam eden..senin gitmene gerek yoktuki, evlenecekmiydiniz?

bu arada sen kac yasındasın

niye seni suçluyorki ayrıldınız diye??
ooo ne aşklar var km lerce uzaklarda devam eden..senin gitmene gerek yoktuki, evlenecekmiydiniz?

neymıs ben erkek nereye kadın oraya gıdecekmıs boyle bısey var mı acaba bence yok 3 tane ablası var orda annesını babasını bırakamzmıs yaslılarmıs saygı duyarım ama benım aılem ist yasayan burda buymus olna kızı gondermek ıster mı hıc anlamadı hersey bosunaymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…