Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahh canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olayları falan bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım falda başka ne diyoduuuu :1shok:
hep olumsuzları hatırlama acıkda olumlu söylenilenleri hatırlada onlarda olsun fıstıkımmm

henüz yok beklemedeyim dün akşam girmedi msn ye

canım ayın 17sınde ayrılcaksınız dıyordu.sonra ben ankaralı bır cocukla tanışıp cıkcakmışım mutlu oldugumu düşündüğüm zaman ayrılcakmışım sonrada bunla 24 yaşında evlencekmışım.ağustosta terfi alcakmışım.ablamın seneye cocugu olcakmış.fahrı şubata kadar çok kazanmaya başlayacakmış falan fılan dedı.hatta terfiyi ismi içerisinde i n harfi olan birisinin yardımıyla alcaksın demişti kadın önümüzdeki hafta geçicem operasyon müdürünün adı irfan.yani şaka gibi.

haklısın kucuk bocuk dun bana yazdı ve ne dedı bılıyormusun istanbula yolum duserse gelırımm cay ıcer eskı gunlerı yad ederız yıne balık yerız bırlıkte falan sevıyorum ben onu hala bocuk ama bılıyorum ımkansızlarda bu bırlıktelık resmen acı cekıyorum sılmelıyım haklısın ama elım gıtmıyo sılmeye oda sılmıyo sıl dedım ona acı verıyorsa sana yok dedı arada yazısırız kımbılır gorusuruz bıgun falan dedı onada anlam veremıyorum benım gelecegıımı belkı hayal edıyor ama gıtmem buradada hersey var istanbuldakı gıbı dıyor ama aılem yook dedım bende bocuk ben ne yapacagım surunuyorum resmen

kızlar geldim ama kimse yok ya nie (( bnm şansım hep.. nyse hepinizi çok çok öpüyorum yine gelcem ben kızçelerima.s.

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
aboooooooooo ne laaa bu resmen secereni okumuş bu falcıııı, kız bak ne dicem hayata;
benim yerimede fal baktır kız bu falcıyaaaaa:jeyyar: ne var ne yok okusun kızzz -tatlicadiarzu-
çok şaşırdım vallaaa, ne diyim hayırlısı olsun artık, ben şoklardayım şuan:1shok:

ben geldim kimse yok :çok üzgünüm:
.zaten sizde hiç özlememişiniz ne aruyor.ne soruyorsunuz........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi..........:dilcikar:
öyle olsun............işallah sizler iyisinizdir...........:lepi:
beni sormasanızda olur.........senağlamasenağlama

kız ben seni kk rekorlarında en duygusal bilem seçtim Şeniz

amanın duygu gelmiş ... ama cicim yaa bu kadar hassas olma valla çok üzerler seni a.s.

canım eger istanbulda yaşıyorsan verebılırım falcının adresini bende hala soktayım kesınlıkle oyle ve ürkmeye başladım

hoşgeldin jeli nasılsın geçmişi pek okumadım ama seninkiyle buluşmuşsunuz galiba inş sonu hayırlı olur

hoşgeldin sende bizi sormuyon :) hem ben seni hep başka topiçlerde yakalıyom en son burya uğrıyorsun

selamm tavuklarımmm benimmma.s.bugün sepetimizde sümbüllermizz varrrrrrr
gününüz bu sümbüller kadarr renklii güzelll geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…