pazar günkü konuşmadan sonra tekrar görüştünüz mü?
çok sakin bir yerdi gittiğimiz yer... çocuk da gitar eşliğinde solo söyledi... öyle bangır bangır ve tıklım tıklım değildi... hem sohbet ettik hem şarkı söyledik ...
ama iyi geliyor cidden... tavsiye ederim :))
sen de bir gelişme var mı dünden sonra ?
baaamı didin şekernaniknanik isim söylediğimie bakma tatlım ben herkeşlere selam verdim, tabiki sanada sordum :teselli:
iyi olduğuna pek sevindim, bende iyiyim tatlım -tatlicadiarzu- seninkiyle irtibata geçmiştiniz ne oldu, dün bişeyler yaptımı,söyledimi bişeyler sana sengözlerimebaksanab
takılıyorum hayatım yok bir daha görüşmedik msn ye girmedi dün akşam telimde yok onda sanırım onla kullandığım hattı kaybettim zaten aramaz ben o kadar irtibata geçmeme şükrediyom bu bana yeter
bu arada jelim süper olmuş... çok sevindim... inşallah hep böyle devam eder...
bir de selincim ya cidden sil msnden gitsin ... inat filan yapma ... ne gerek var ki... zaten o gelmeyecek senin yaşadığın yere ... daha kolay aklından çıkar yeni yolunu çizersin...
hem o da senin en azından isteklerin konusunda kararlı olduğunu anlar... bişey yapacaksa da ondan sonra yapar... yoksa senin ondan vazgeçemediğin için silmediğini düşünür ve bunu kullanır bence... yerimseniben
şişşşttt umudum sen ne bekliyon öyle kenarda gel hadi iki çift laf edeli kızzzzzzzzzz
canım ayın 17sınde ayrılcaksınız dıyordu.sonra ben ankaralı bır cocukla tanışıp cıkcakmışım mutlu oldugumu düşündüğüm zaman ayrılcakmışım sonrada bunla 24 yaşında evlencekmışım.ağustosta terfi alcakmışım.ablamın seneye cocugu olcakmış.fahrı şubata kadar çok kazanmaya başlayacakmış falan fılan dedı.hatta terfiyi ismi içerisinde i n harfi olan birisinin yardımıyla alcaksın demişti kadın önümüzdeki hafta geçicem operasyon müdürünün adı irfan.yani şaka gibi.
ne bu erkeklerin mannaklığı beeeee, madem bişey yapmıcak boşu boşuna durulan suları bulandırıyolar -tatlicadiarzu- Kırcen kafasını gözünü en iyisi sırnaşık şey
bugün kimsecikler yok be burda, hayırdır, nerde bu millet nerde bu kızlaarrrr delikafadulden
ben geldim kimse yok :çok üzgünüm:
.zaten sizde hiç özlememişiniz ne aruyor.ne soruyorsunuz........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi..........:dilcikar:
öyle olsun............işallah sizler iyisinizdir...........:lepi:
beni sormasanızda olur.........senağlamasenağlama
ben geldim kimse yok :çok üzgünüm:
.zaten sizde hiç özlememişiniz ne aruyor.ne soruyorsunuz........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım eger istanbulda yaşıyorsan verebılırım falcının adresini bende hala soktayım kesınlıkle oyle ve ürkmeye başladım
kızlar fal - dua işine girmiyoruz unuttunuz mu sengözlerimebaksanab
evet girmiyoruz biz direk büyü isine daliyoruz:roflol::roflol::lepi:
hoşgeldin sende bizi sormuyon :) hem ben seni hep başka topiçlerde yakalıyom en son burya uğrıyorsunben geldim kimse yok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?