Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar feci karnıma acıktıcokacimcoook gidemde şu aç karnımı doyuram cokacimcoookgelirim yine öpücüklerrr sizlere hepiniziii mucxxŞenizŞeniz

çicekbahçem yine çiceklerin çok ama çok güsel bayıldım bi dahakine bnm için özel olarak beyaz güllerle dolu bi bahçe getirirmisin bayılıyorum beyaz gülede bi tane daha beyaz bi çicek wardı adını unttum gelin çiceklerinin arasını konuyor büyük bi yaprakları war anlamışsındr dimi :))) onlardanda getirkaydirigubbakcemile2

ya kimsecikler yok nerdesiniz ya bn olduğum zmn kimse olmuyor bn yokken herkes gelio şansıma bak yasenağlama

böcük, ben seni epilasyon forumunda gördüm kıs
laser epilasyonda, ben de gidiyorum, okudum orayı baya

evet şekerim...30uma kadar taş hatun olmak için uğraşıyorum...
tam çirkin betty takılıyorum bu aralar ... üst dişlerime de tel taktırdım 1 ay önce ... kaydirigubbakcemile3

tam böyle şeylerle uğraşmak için doğru zaman hazır sevgilim de yok -tatlicadiarzu-

tatli kız kimsin sen ?

ayy sokakta laf atan erkek çocuuu gibi oldum valla... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben de yaza hazırlık olsun diye bakıma girdim canım
yalnızlıktan artık napalım haftasonlarım çok yoğun olmadığı için
bu saç bakımı senin şu güzellik salonu benim dolaşıyorum
laser epi baya ii bişey bu arada tavsiye ederim, ben acı çekiyorum gerçi yapılırken baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…