Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar napıyonuz bakalım, haliniz hatırınız nasıl kaydirigubbakcemile5

monapisa gördüm seni altta sen nasılsın bakalım, küçük böcük senide gördüm gamyoncuiremsu

hayata canım sen ne yaptın depo yerin değişecekti, değiştimi, anlat bakalım

çenebazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, çenen çok düşmüyo bu günlerde şekerrrrr

kankaaaaa geldinmi ses ver bakiimmmm -tatlicadiarzu-

acık hareketlenelim acık muhabbet edelim beeeeeeeeeeeeeeee

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın kızlaaar...
ayy dün kankam geldi gecelere kadar eğlendik ... çok güzeldi hihoyyyt

uzun zamandır canlı müzik çalan bir yere gitmemiştim... elimizde biralar :içelim:
bülent ortaçgil ; yeni türküden filan söyledi çocuk...

nostaljik oldu azıcık ama süperdi yaa..

sabah da alkolün etkisiyle cin gibi 6.30da uyandım kaydirigubbakcemile3

cnm pazartesi geçicem.bakalım neler olacak merakla beklıyorum.
bız bu arada tamamen bıtırdık.yanı bende artık tamamen sızlerdenımgamyoncuiremsu

ıyı yapmışsın böcüğüm süper oluyor canlı müzik yapan yerler.

süper çok sevindim eğlenmene arada böyle değişiklikler yapmak gerekiyor

bu arada jelim süper olmuş... çok sevindim... inşallah hep böyle devam eder...

bir de selincim ya cidden sil msnden gitsin ... inat filan yapma ... ne gerek var ki... zaten o gelmeyecek senin yaşadığın yere ... daha kolay aklından çıkar yeni yolunu çizersin...

hem o da senin en azından isteklerin konusunda kararlı olduğunu anlar... bişey yapacaksa da ondan sonra yapar... yoksa senin ondan vazgeçemediğin için silmediğini düşünür ve bunu kullanır bence... yerimseniben

bız bu arada tamamen bıtırdık.yanı bende artık tamamen sızlerdenımgamyoncuiremsu

pazar günkü konuşmadan sonra tekrar görüştünüz mü?

süper çok sevindim eğlenmene arada böyle değişiklikler yapmak gerekiyor

çok sakin bir yerdi gittiğimiz yer... çocuk da gitar eşliğinde solo söyledi... öyle bangır bangır ve tıklım tıklım değildi... hem sohbet ettik hem şarkı söyledik ...

ama iyi geliyor cidden... tavsiye ederim :))

sen de bir gelişme var mı dünden sonra ?

kızlar siz yazın... ben biraz çalışayım... fırsat bulunca gelirim yine...
öpüyorum hepinizi...

sen beni sormadın ama ben söyleyim ben iyiyim sen nasılsın

baaamı didin şekernaniknanik isim söylediğimie bakma tatlım ben herkeşlere selam verdim, tabiki sanada sordum :teselli:
iyi olduğuna pek sevindim, bende iyiyim tatlım -tatlicadiarzu- seninkiyle irtibata geçmiştiniz ne oldu, dün bişeyler yaptımı,söyledimi bişeyler sana sengözlerimebaksanab

eferin böcük, eğlen anacım eğlen, benim yerimede eğlen :lepi: kızım alkol alınca millet kendine gelemez sende cin etkisi yapmış demek :roflol: :roflol:

güzel olcak şekerim sen hiiiç merak etme, yeni yer yeni başlangıçların habercisi olacak sana. Bak çok içimden gelerek söyledim bunu bu yeni depo sana her anlamda çok ama çok uğur getirecek emin ol ve buna inan içime doğdu ayolll :lepi: Bişey olursa ilk benim haberim olsun, yaz hemen bana özelden. Eğer tutarsa kahinliğe başlıcam, fal felan bakarım artık size kızlaraa :roflol: :roflol: :roflol:

Bitmesi konusundada herşeyin hayırlısı canımm, hiç üzme kendini vardır herşeyde bir hayır. Yenisine sağlııııkkkkkkkkk :jeyyar:

şişşşttt umudum sen ne bekliyon öyle kenarda gel hadi iki çift laf edeli kızzzzzzzzzz

evet dün akşam aradı.işte ben böyle olmasını istemedim ama ben iflas ettim.artık nefes alamıyorum bır ılıskı bana lüks ,ben hayatımı kurmak zorundayım.babamın cüzdanı benım değil hep onlara güvendim ama yanıldım.artık calısmak zorundayım iş bulmak kendı ayaklarımın üzerinde durmalıyım.nolur benı arama özler ararsam telefonlarıma cıkma bılıyorum katlanamayacagız ıkımızde ayrılıga ama ben bu haldeyken sana hıcbır sey veremem,yapamam.senın beklentılerını karşılayamam.birincil ihtiyaç olarak çalışmak var benım hayatımda askerden geldiğimde çok büyük bir yıkıma ugradım.hıcbırsey benım askere gıderken bıraktıgım gibi değil.başkası olmadı olmayacak ama sende olmayacaksın.emın ol bundan artık ben evimi almak,hayallerime kavuşmak için çalışmak zorundayım..bunu bırlıkte kaldıgımız zamanda daha ıyı anladım .çünkü senin hayallerin var umutların var ama benım sana verebılecegım suanda hıcbırseyım yok.lütfen anla hayatımdan çık artık.ikimiz içinde bunu yap dedi arayıp.özür diledi son hafta telefonlarıma cıkmadıgı ıcın ama bu durum ıcındı dedi.dogruda söylüyor tüm sorunlarını bılıyordum anlatıyordu ama aılesı var arkasında dıye umursamamıştım.en sonunda patlak verdi.

kızlar bılıyormusunuz gecen ay ben bır fal baktırmıştım ve harfi harfine çıkıyor şimdi sm'nin yazısını görünce söylemek istedim.nasıl olabilir bu durum aklım almıyor...
sm 'cim inşallah dediğin gibi tüm güzel şeylerin başlangıcı olur.merak etme ılk sana yazarım özelden Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…