Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar kendınıze dıkkat edın kımseye olmasak bıle bız bırbırımıze lazımız.
çenebazım sende neler var neler yok hiç konuşamadık bugün.

aaaaaaaaa ajanbastıııııı noluyo gene yaaaa oklavaaa yaniiii mirmirmirmirniiillll noluyo bakim burdaaa:mymeka:

heh buyrun, hadi gel de git şindiii, ajanım öpim bi, asayiş berkemal şu sılayı da bi dövim...

yok ya ben ciddiyim....
gercek olmayan seyler yazmam zaten:)

kaynatma söz ver diyorum hadi çabık yatıcam
söz veriyorum, bidaha cozutmucam diceksin :mymeka: :mymeka:

nan noluyo burda biri elini kolunu keser biri seviom diye mesaj atıym der herkes dağıtmış bu gece yaaa kendinize gelin bakim Çok üzgünüm çoook

daha devami var...sonradan köpek gibi pisman oldu...telefonu kapatmistim...bisi olmaz dediginde zaten....
sonradan aradi yalvardi falan:)

kim sevıyom diye msj atıyoo hay ben onu diyenin aklına turp sıkayım emiiiiiiiiiiiii:)

heh buyrun, hadi gel de git şindiii, ajanım öpim bi, asayiş berkemal şu sılayı da bi dövim...

kaynatma söz ver diyorum hadi çabık yatıcam
söz veriyorum, bidaha cozutmucam diceksin :mymeka: :mymeka:

veremem iciyorum ama cozutmuyom

al bak işe yaramış iştee bendemi denesem

allahım sen keçilerime mukayyet ol

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kız ben denesem bile sulu boya kullanırım benım ödüm kopar kesemem oramı buramı

kızlar bende yatıyorum süpersiniz başka ne denirki kendi sıkıntımı unuttum ve cok yoruldum.uykum geldi yani.hadi ben yatağa gidim kımse zaten benım yazdıklarıma cevap yazmıyor küstüm size.ha ben mutsuz olmuşum buraya yazmışım ha duvara konuşmuşum ne farkederki değilmi senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…