Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benımkısıde babasıyla calısıyordu artık kendısı bsyler yapmak ıstıyor.surıyeye gıtmeyı dusunuyordu bır ara ama hıcbır zaman faceini kapatmamıştı zaten en son konusmamızda babamın cüzdanı benım değil ben iflas etmış bır adamın ılıskı benım ıcın bır luks para kazanıp,ev almak ve evlenmek zorundayım ama hayatımda kımse yok.eger senı ararsam sakın telllerımı açma bunu ıkımız ıcınde yapmak zorundasın falan dedı ve ben ayrılalım cok demıstım son haftaya kadar asla dıyordu ben para kazancam ev alıcam evlencez,umarım benden daha ıı bırısı cıkmazda evlendıkten sonra senle evlenmeyecegım lafını sana yedırtırım falan demıştı.falcıya gıttım belkı okumuşsundur anlattıklarını anlattım başkasıyla cıkcakmışım sonra barışcakmışız dıyınce kalktı gitti masadan.surıyeden iş teklıfı aldı askerden yenı geldım sana vakıt ayıramıyorum burdayken oraya gıdersem nasıl olur gıdemem senle bırlıkteyken falan demıştı.
ya surıyeye gıdecek çalışmaya bılmıyorum anlamıyorum açıkcası ve gercekten babası para vermıyordu kendı ayakları üstünde dursun dıye calıstıgı hakettıgı parayı alamıyordu babasından iş bul falan demişti ben tınmamıştım.yada kulup bulmuştum buldugu ıslere oda senın ıstemeyecegın durumda olmam demıştı ama sımdı herseyı bıraktı benıde bıraktı anlamıyorum.daha 2 hafta önce senı cok sevıyorum dıyordu üzülmiyim diye gözümün içine bakıyordu .yanı bızdede tek sorun maddıyat.
kafayı yıcem ayrıca bunları dıyen yapan bır daha asla ayrılmayacagız dıyen adam nasıl olduda ayrıldı aklım almıyor.kafayı yemezsem ıyıdır sabaha kadar...

ya saçma biliyorum ama cidden böyle dusunuyorum biri saçmaladıgımı söyleyıp benı kendime getirmeli:S

canım bız gene ayrıldık bu sefer tek sorun maddıyat ve cidden öyle eminim herşeyi hesaplıyordu.ilk kez hayatında bu durumda ve yardım etmeme izin vermiyor.versede zaten o kadar yardım yapamam.hayalleri çok fazla ,para kazanma hırsı cok fazla ve yapamıyor.oyuzden bıttı.

anladım cnm uzulme dicem ama demesi zor elbett kötü olmuş ama hayırlısı olsun

cenebaz sen eksi rep vermezsin bana yaa yani atmıcam sözz

ama düşüncem saçma dimi cenebaz kardeş

princess durdumm yardım edin bana gariiii atarsam olacakları söyleyin nazılda kucuk düşcem diilmi

bende eksi rep veririm. toplamda baya eksi rep yaparız çenebazımla:)

:içelim: :içelim: aynen inanmıyo hatun vermezsin diyo, gör bak nası veririm....
bütün mahalleyi toplşar eksi rep verdirtirim eksiye düşersin..........
bi de duyguyu çağırdık mı tamamdır :roflol:

selincim iyi geceler.......

nilim evet saçmalıyosun, buarada arada bi profil mesajlarına baksan diyorum, boşuna mı konuşuyoz nen :mymeka:

profil msjıma baktım hatta bende sana bişey yazdım yanı kendi profilimde senın yazdıgın yazıya cvp olarak yazdım

inanıyom eksi rep vercenizeee

takıldıgım nokta şu sadece

hep kötu msjlar attım sevmıyorum dedım nefret edıyorum dedim cvp yazmadı acaba sevıyorum desem bi cvp yaz desem şans ver desem (ay ben sapıttım) ne der acaba ciddi soruyorum

klava:klava:klava:

nen delü :roflol: senin profiline mi bakcem ben cevabı görmek için :roflol:
ayy hiç gülceğim yoktu..... :roflol: :roflol:
bi de söylüyo, söyleme bari :roflol:

neyse konuya dönim...... kuzum senle ne konuştuk daha önce, dönesi olan adama senden iğreniyorum desen yine kılını kıpırdatır, dönesi olmayan adama da intihar ediyorum desen gene açıkta intihar et der........
aaa geliyo oklava klava:

tamam cenebazım haklısın ama kızma yaa

yaa ben sana cvp yazdım diye sana uyarı gelir sandım ne bileyim kısmaa anniş

evet gercekten öle oluo........
gördü iki elim kan icinde...
geber dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…