benimkide eskiden kafe isletiyordu onun borcu kalmis baya da yukluymus sirf beni uzmemek icin ilgisiz olucak diye o ara birakti ve hala sordugumda dogru diyor bunlar sadece seni uzmemek icindi dedi, yeni askerligini bitirdi simdi is bulucak çok çalismam lazim diyor borcumu mutlaka kapatmam gerek fln diyip duruyor, ama biraz vicdan azabi çekiyor gibi..
Cnm bu erkekleri çozmek hakkaten çok zor ilgilenirsin niye bu kadar ilgi havasindalar ilgilenmesin niye ilgilenmiyorsun derler, suskun olmak gerekiyor ki onlar pesimizden kossun, bak benimki d gunmu bile kutlamadi haftaya onunki bende kutlamiyacagim o kadar sinirliyim, bence sen kendini geri çek cunku bunu hakkediyor o mutlaka sana tekrar yanasir, mutlu gibi havasinda ol ise yariyor
sen barışmıştın gerimi küstünüzz ben uzak kalmışım bayaa ya ben ayrılalı 4 ay oldu her ay bitane msj attım artık kendimi tutmam lazım bugune kadar hep öfke dolu msjlar attım hep sevmıyorum dedım acaba sevıyorum yazsam geri dönermi dıyorum ama saçmalıyorum diilmi
kızlar ben kaçtım kend ii bakın görüşmek üzere
ya saçma biliyorum ama cidden böyle dusunuyorum biri saçmaladıgımı söyleyıp benı kendime getirmeli:S
cok istiosan bana at:dance:
yettim gari
mesaj atana eksi rep veririmklava:
bende eksi rep veririm. toplamda baya eksi rep yaparız çenebazımla:)
inanıyom eksi rep vercenizeee
takıldıgım nokta şu sadece
hep kötu msjlar attım sevmıyorum dedım nefret edıyorum dedim cvp yazmadı acaba sevıyorum desem bi cvp yaz desem şans ver desem (ay ben sapıttım) ne der acaba ciddi soruyorum
tamam cenebazım haklısın ama kızma yaa
yaa ben sana cvp yazdım diye sana uyarı gelir sandım ne bileyim kısmaa anniş
neyse konuya dönim...... kuzum senle ne konuştuk daha önce, dönesi olan adama senden iğreniyorum desen yine kılını kıpırdatır, dönesi olmayan adama da intihar ediyorum desen gene açıkta intihar et der........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?