yine birileri buralarda dertlerini bırakmış ortalık darmdağın olmuş galetiaa senmisin o bakim gerçi burda değilsin ama birdaha kendimden nefret ediyorum gibi bir cümle duymıycam senden
hayat öyle güzelki bir şekilde dünya dönmeye devam ediyor sende hakettin mutluğu yaşıycaksın kendine eziyet etme toparlan biraz:1rolleyes:
kızlar bende yatıyorum süpersiniz başka ne denirki kendi sıkıntımı unuttum ve cok yoruldum.uykum geldi yani.hadi ben yatağa gidim kımse zaten benım yazdıklarıma cevap yazmıyor küstüm size.ha ben mutsuz olmuşum buraya yazmışım ha duvara konuşmuşum ne farkederki değilmi senağlama senağlama
nasılsın?
canım eminmisin yaptıklarını zaten kendısı bılıyordur.bılmıyor degılkı sen yüzüne vursanda bırsey degısmeyecektır.ve zaten bızlerı hayatlarından cıkartmayı göze aldılar ki biz bu haldeyiz.bakma benımde canım cok acıyor sabah aglayarak uyandım annemler yok ve tek hayalımız 23 nısanda bırlıkte kalmaktı ama sımdı o yok ve canım cok acıyor aramamak ıcın kendımı zor tutuyorum ama soyle dusun onlarda bızım onları sevdıgımız kadar sevselerdı yada deger verselerdi zaten yanımızda olmazlarmıydı?
bence başka bır sey bulmalısın belkıde karşısına cıkmayı yuzyuze konusmayı ve yzuune vurmayı deneyebılırsın ama bıyerlerden sılmek,yaptıklarını yuzune vurmayı denemenin peki iyi bir çözüm oldugunu düşünmüyoırum...
işte demek istediğim şey başka bırısıyle bır ılıskıye başlamış senı hayatından cıkartmış sen ona maıl atsan,yaptıklarını hatırlatsanda bır anlam ifade etmeyecektir.çünkü o kendisine bir yol çizmiş.açıkcası eskısı olarak msnınde etc.yerlerde seni tutuyor olabılır arada haber alsın dıye.insanlar kendılerını seven ınsanlardan vazgecmek ıstemezler çünkü.ama bence maıl atma dırek başarabılıyorsan ortadan kaybol.zaten cuma gunu konuşmuşsun konuşcagını suanda maıl atsanda bır sey farketmeyecektır.
hmm, ama yazdıklarım içine otursun istiyorum..bunu düşünmeliyim
gerçekten içine otururmu bunu iyi düşün bence senin tamamıyla ortadan kaybolman asıl onda merak uyandırabilir ama sen onu en ıyı tanıyansın.eğer içine oturcaksa yazabılırsın ama dedıklerımı de iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?