Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım iyiki akşam gelmemişim bende olsam topik patlardı valla, depresifler toplaşınca delikafadulden ben iyi olmaya çalışıyorum akşam biraz içimdeki topak açıldı gibi oldu...bakalım değişim için kafalrı değiştirmek lazım

canım o anda kaynamışın biraz ama durum karışmış ondan yoksa kimseye küsme yani yerimseniben

nasılım, biraz tedirginim çünkü bir planım var...yani kendim için bir plan ikimiz için değil,çünkü kendime o kdar zarar veriyorum ki yine yemek yiyememeye başladım bir ay önceki gibi hastanelik olmak istemiyorum.ona mail yazdım bu sefer tek bir sevgi sözü yok yaptıklarını yüzüne vuran ve sesimi bir daha duymayacağını anlatan bir mail.bunu yollayıp msden faceden binumum nerde varsa silicem onu işte onun evresindeyim bakalım...

canım eminmisin yaptıklarını zaten kendısı bılıyordur.bılmıyor degılkı sen yüzüne vursanda bırsey degısmeyecektır.ve zaten bızlerı hayatlarından cıkartmayı göze aldılar ki biz bu haldeyiz.bakma benımde canım cok acıyor sabah aglayarak uyandım annemler yok ve tek hayalımız 23 nısanda bırlıkte kalmaktı ama sımdı o yok ve canım cok acıyor aramamak ıcın kendımı zor tutuyorum ama soyle dusun onlarda bızım onları sevdıgımız kadar sevselerdı yada deger verselerdi zaten yanımızda olmazlarmıydı?
bence başka bır sey bulmalısın belkıde karşısına cıkmayı yuzyuze konusmayı ve yzuune vurmayı deneyebılırsın ama bıyerlerden sılmek,yaptıklarını yuzune vurmayı denemenin peki iyi bir çözüm oldugunu düşünmüyoırum...

canım ben yüzyüze konuşamam o ankarada ben istanbulda cuma günü yeterince konuştuk bana dönmeye niyeti yok adamın, ve konuşurken bazı şeyler söyledi ki benim haketmediğim kelimeler..yani onun umurunda değilim daha ne tatacamki msnde olmayacak diye işte yeterince gururumu kırdım sevdiğimi söyledim bi çok şey söyledim her erkeğin duymak isteyeceği şeyler kendi hatalarımıda söyledim ama o beni artık silmiş yeni bir başlangıç yapmış bir ilişkisi var yanii daha ne olsun,ben burda ölüorum adamın umurunda değil

yani her ilişki mutlu sonla bitcek diye bişe yok, yada ger döncek diye ben güçlü olmak istiyorum yeterince alttan aldım

işte demek istediğim şey başka bırısıyle bır ılıskıye başlamış senı hayatından cıkartmış sen ona maıl atsan,yaptıklarını hatırlatsanda bır anlam ifade etmeyecektir.çünkü o kendisine bir yol çizmiş.açıkcası eskısı olarak msnınde etc.yerlerde seni tutuyor olabılır arada haber alsın dıye.insanlar kendılerını seven ınsanlardan vazgecmek ıstemezler çünkü.ama bence maıl atma dırek başarabılıyorsan ortadan kaybol.zaten cuma gunu konuşmuşsun konuşcagını suanda maıl atsanda bır sey farketmeyecektır.

benımde canım acıyor cunku ne zaman bır sorunu varsa ortadan kayboldu hıcbır zaman bırlıkte bu süreçlerden geçmedik çok özledi geldi elinden geleni yaptı daha başka sorunlar cıkınca gene gıttı .sevdıgınden emınım cunku en son geldıgı zaman ben evlenmeyecegım senle derken ınsallah bır gun ben bu sözlerini hatırlatmak zorunda kalmam dedi sürekli ama sımdı yok gene sorunlar ve gene ortadan yok oluş belkıde bende bu kez cok üstüne gittim onun yannda olmak yerıne cunku askerden gelmeden oncekı ayrılıgımızı hazmedememiştim daha.ve sımdı gene gıttı karşısına cıkıp senı sevıyorum bu dönemde ne olursa olsun yanında olmak ıstıyorum.dılın farklı kalbın farklı söylüyor demek geliyor içimden ama dogrumu bunu yapmak bılmıyorum kafam allak bullak.ama ılk kez canım cok acıyor...

hmm, ama yazdıklarım içine otursun istiyorum..bunu düşünmeliyim

hmm, ama yazdıklarım içine otursun istiyorum..bunu düşünmeliyim

gerçekten içine otururmu bunu iyi düşün bence senin tamamıyla ortadan kaybolman asıl onda merak uyandırabilir ama sen onu en ıyı tanıyansın.eğer içine oturcaksa yazabılırsın ama dedıklerımı de iyi düşün.

canım senin özel mesaj alanın niye kapalı gönderemiyorum bişe

kontrol paneli--ayarlar&özellikler----seçenekleri düzenle---orda email mesaj ayarları var özel mesaj sistemini aktif yap tikle yanii

slm kızlar nasılsınız ben geçmişi okuyamaıyorum işler biraz yoğun birazdan gene gitcxem slm verim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…